canım öylede,nasıl karşı çıksın kötü davransın. baksana kayınpeder denilen mahluk, kızı dövmüş. diklense yiyecek dayağı. erkek kuvveti nereye kadar gücü yeterki.
bu şiddetten sonra o koca hala karısını o evde tutuyorsa,,o kocaya koca demem ben. acaip kızdım sabah sabah.
17 yaşında evlendiniz yani, tamam görücüymüş, ama siz mi istediniz o yaşta evliliği, yoksa babanız mı (çok afedersiniz) başından savurup attı?
Eğer babanız bilerek bu kadar erken evlendirdiyse sizi, bırakın geçimsizlik, sizi kesseler biçseler bile evine geri kabul etmez sanırım..
Üvey anne olunca işin içinde babanın tavrı çok değişiyor malesef..:gitme:
Siz daha 22 yaşında ana kuzususunuz ya, nasıl diyor size eşek, aptal??
Annesin evet, ama küçüksün daha.. Biraz daha büyüdüğünde, bu yaşadıkların, yaşatılanlar için çok daha fazla canın yanacak, hırslanacaksın..
Baban arkanda sağlamca dursa, seni birkaç ay yanına alsa, geri de vermeyeceğim dese.. Bak gör, nasıl değişir sana tutumları.. Bunu yapabilecek dayı, amca vs de mi yok?
Tabi senin bir mesleğin olsa ve kimseye eyvallahın olmasaydı (hem maddi anlamda, hem özgüven) tüm bunlara gerek olmazdı.
yüzüne gülüp iyi davranıyorda ne oluyor..yine aynı şeylere maruz kalmıyormu arkadaşımız..hatta boyutunu artırıyorlar..ben kadınım gücüm yetmez diyip dayağı yiyip otursunmu...nasıl olsa bu gidemez gidecek yeri yok diye düşünüyolar bundan emin oldukları için rahat rahat aşağılayıp dışlıyolar..en son çare gider sığınır karakola dönmem o eve der..zaten onlarda gerekeni yaparlar..en son çare bile şu anki durumundan daha iyidir..
arkadaşım adam bıçak bile çekiyor ne diyorsun. kolaymı öyle 2 kişiye karşı koymak. hele şiddete meyili bir adama.
ne karşı çıkacak ne iyi davranacak. yapacağı tek şey karakolamı gider sığınma evinemi. artık birini yapacak. o evden kurtulmalı bir an önce.
canım ben ne yazıyorum...............karakola gitmesini söylüyoru zaten..onlara bağırıp çağırmasını değil......sengözlerimebaksanab..lütfen yazdıklarımı iyi okuyun........
Yanliz daglar oturur aglar.....arkanda sana sahip cikan kapi gibi baban abin ailen olsaydi bak bakalim o kayinpeder denilecek serefsiz sana el kaldirabilirmiydi güzelim.....Sahipsizin yanlizsin onlara muhtacsin diye zulum etmek ne kadar kolay bazi insanlara....Bu ne bicim vicdan ne bicim insanlik....yaziklar olsun.
Sana gecen konundada yazdim.....babasinin annesinin eteginden cikamayan bir adamdan ne koca olur nede baska birsey güzelim....esin sana hicbir zaman sahip cikmaz.
Babasinin karisina el kaldirmasina göz yumman bir adamdan ne olur Allah askina?
Hersey bir yana kendi babanin vicdansizligina gercektende hayret ediyorum....kizinin bunca eziyete maruz kalmasina nasil ici dayaniyor?
Evet, keske cocuklarini alip arkana bakmadan gidebilsen....kendine istedigin gibi bir hayat kurabilsen, keske buraya yazdigim kadar kolay olsa bunlar.....ama degil, zor ve yipratici bir sürec.....lakin sonunda rahata huzura kavusmak varsa deger be arkadasim.....sadece biraz cesaretli olmalisin....
Bende bir kadin siginma evine müracat etmeni öneriyorum.....mutlaka oradaki yetkililer sana yardimci olacaktir....hic olmazsa yol gösterecekler....
Allah yardimcin olsun....
http://www.kadinlarkulubu.com/yardi...-evleri-yardim-alabileceginiz-kuruluslar.html
bu konuyabir bak gestapo. burada kadın sığınma evleri ve telefonları var.
rica ederim canım.Allah yardımcın olsun. çok üzüldüm gerçekten yaşadıklarına.teşekürler arkadaşım
saol gülsüm ablacım çok haklsın bugün eşimle son bi defa konuşup herşeyin ciidi oldugunu gösterek konuşacagım baktım olmuyor dedgin gibi yapmak istiyorum sizlerin yorumları sayeinde cesaretleniyorum hepiniz saolun
ya bir arkadaşımın yaşadıkları ile birebir nerdeyse yaşadıkların oda kayseride 2 çocuğu var çocukların yaşları bile aynı 22 yaşında ve 5 senelik evli oda aynı sorunlar ya senmisin yoksa oo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?