Bıktım evliliğimden!

Ben olsam 200 liranin 50siyle pazar yaparim, bimden 50-60 liraya yumurta yogurt un sut tereyagi peynir makarna bulgur alirim var yaa 1 ayda yerimm yanii..Kocama kizacam kusecem de karnimda bebegimlee aç duracam oylemi herkes o işi bi gececek..göndermiyor ne demek ya cikar giderimm uyanincada niye gittin derse senin paşa gönlünü beklemezz karnimdaki derimm üstümemi geliyor ses cikarmaz bir daha ki uyumasinda sessizce cikar giderim anama paran mi yok etrafta konu komsudan istee anneme gidiyorum zor durumdayim de gidince gönderecem de. Zaten senin zor durumda oldugunu bilen tüm insanlar eminim verir.Etrafimda boyle biri olsa gelse bana gitcem dese alyansimi veririm param olmasa..Sen yok uyanmiyorum yok sorumsuz yok bilmem ben ac kalirsam akli basina gelir falan durumundasinda aç kalan karnindaki yavru yaa Disardan konusmak kolay geliyor denebilir ama ilk evli oldugum zamanlar esim kendi arabasiyla is bulursa calisirdi haftalik 200 mü kazandi 50 lira acil ihtiyaca ayirirdim gerisi pazar market yapardim cok şukur hiç aç kalmadim.bizimde kira yoktu isinma masrafi yoktu ve korkunc bir kaynana vardi.onlara kizip hamile halimle kendimi ac birakamazdim iyi beslendim ki onlarla iyi mucadele edebileyim bence sende oyle yap güçlu ol bee ne bu

Tüm yorumları okumadım ama bebeğinizde olacak, eşiniz genel anlamda sorumsuzsa bebek olunca bu seferde bunaldığınız, uykusuz, yorgun düştüğünüz zamanlarda aynı tavrı sürecektir, eşinizi de anlamaya çalışıyorum, sınava çalışmış vs ama evlenmiş biri her durum ve koşulda sorumluluklarını üstlenmeli, evin yakıtı, mutfak masrafı gibi şeyler için en azından geçici de olsa birtakım işlerde çalışabilirdi, çok daha zor şartlarda eşiniz gibi sınava çalışıp evine ekmek götüren insanlarda var, Allah muhafaza bu sınav olmasaydı, sınavı kazanamasaydı, mutfak evin giderlerini hep birilerinin üstlenmesini mi bekleyecekti?

Eşinizle ciddi bir konuşma yapın, artık bekar biri değil, evlisiniz ve her ikinizinde sorumlulukları var, bu sorumlulukları üstlenmeniz gerekiyor.

Birde ben bu eşim tek göndermiyor lafına ayrı bir sinir oluyorum, o nasıl bir eştir ki flört ederken, nişanlılık döneminde kadını şurada buluşalım, buraya gidelim diye çağırıp gitmeyince trip atar, nikahlanınca sokağa salmaz, eşlerine 5 yaşında çocuk muamelesi yapan erkekleri sevmiyorum

Benim annem zamaninda 200tlye hem elektrik su hem pazar harci hemde diger ihtiyaclarimizi görürdü canim anam benim... konya cok asiri pahali bir yer degil yani en azindan istanbul kadar degil. Pazardan 20tlye pirasa ispanak sogan patates karnibahar bi tane de lahana alinir bence... Biz 4 kisilik aileyiz ama kv ve kp icin de pazar alışverişini ben yapiyorum toplam 50tl tutmuyo bile. 20 tlye de mercimek bulgur nohut fasulye alsan etti mi sana 40tl. bunlarla en az 2 hafta gecinirsin.En azindan ac kalmazsin.Ben hic hamile kalmadim hayatimda ama içimde büyüyen bir evladim olmus olsaydi gerekirse bir uyenin dedigi gibi alyansimi bozdurur yine de ac kalmazdim. Bekara karı bosamak kolay demeyin benim annemde babamla bosanmadan hemen önce en ufak kardesimi dunyaya getirdi. ekmek alacak paramiz dahi yoktu ama gerekirse pazarin çöpünü topladik patates sogan domates çok kaliyor pazarlarda. yine de annemi de kardesimi de ac birakmadik. sende yapabilirsin. Sen kendine inanmazsan kimse sana inanmaz...

Ne bekliyorsun cik kendin al o zaman elinde olan parayi da mi sakliyor. Is ariyor mu yoksa bu durumda hala yan gelip yatiyor mu? Kendi eviniz varmis madem neden kv ile kaliyordunuz? Karnin belli olmaya başlamıştır malesef ulkemizde hamileleri ose almiyorlar o yuzden sen calis diyemiyorum ama evden yapabilecegin islere bakabilirsin.

Ay allah ya bu nasıl bir sınav ne denir ki ya. Dua etmeden başka ne gelir elden allah o eşine akıl fikir versin
Bu sinav falan degil canim bu insanin kafasini kullanmamasi. Karnindaki bebege acimamasi. Birak kendini o yavruyu dusunmemesi. Esi kadar konu sahibi de suclu

200 lira ile ben deterjandan aburcubura bakliyattannkahvaltiliga aylik alisverisimi yapiyorum ya.

Konu Sahibi ; esin zaten çok sorumsuz da sen neden bebeğini düşünmüyorsun...ondan hareket etmesini, seni düşünmesi beklemeden senin bebeğini ve kendini düşünmem lazım. Bu durumda eldeki parayı salama da vermek pek doğru değil bence.

Bence konu sahibi ve kocasının ki cehaletten de öte bir şey. Ayy inanılmaz valla bunlar. Bebek de benim gibi aile açısından çok şanssız. Yazık.

200 lira ile ben deterjandan aburcubura bakliyattannkahvaltiliga aylik alisverisimi yapiyorum ya.

200 lira ile bunlarin hepsini nasil yapiyorsunuz ya? Ben bi mutfak alışverişi yapiyorum, hala bir sürü eksiğim olmasina ragmen nerdeyse 200 e yakin tutuyo. Halbuki aldığımda da hicbisey yok.

Hangi sehirde yasiyorsunuz ya da nerelerden alisveris yapiyorsunuz? Cok ucuz bi sehirdesiniz sanirim.

Allahim guc kuvvet sabir versin sana kiyamam ya cokz uzuldum tez zamanda kocanada akilfikir versin insallah.
Boyle kocalari gordukce kocamin eliniayagini opesim geliyor kurban olurum ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…