- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
- Konu Sahibi konyagelini_
-
Bunu mu anladınız? Ben konu sahibinin eşim çocuğumu sevmiyor demesi üzerine üzülmemesi için yazdığım bir yorumdu. Ben açlıktan böyle böyle olun cinsinden mı yazdım, ne anladiysaniz ben anlamadım.Tabi o arada da bebek anne karnında beslenmesin, gelişimi geri doğsun falan. Ama koca olacak hayvan doğunca sever. Yav he he.
kusura bakma ama sanki biraz acindirnak istyosun kendiniTabiki aserdigim seyler oluyor.. Sekerim dusuyor.. Annemi cok ozledim 5 aydir gormedim ablamida oyle haftaya insaallah onlari gormeye gidicem ama benim en cok sevindigim sey annemin bana yapacagi yemekler.. Hamilelik degisik bir psikoloji..
tabi ki degil, ama bu mahrumiyeti yasayan kisiler sizin pencerenizden bakamaz.Tabi ki öyledir ama karşımızdaki anne baba sorumsuz, çocuğa bakamayacak, psikolojik problemleri olan bir çiftse neden doğuruyorsun aldır bu bebeğe yazık da diyebilmeliyiz. Atıyorum benim çocuğum olmuyor diye konu sahibi ya da bir başkası kötü bir evliliğe çocuk doğurmak zorunda mı ?
Gerçekten inat ediyorAynen öyle konu sahibinin inadı açıkça belli
aynen gidemiyosun aileni cagir bir suru care varken konu sahibi aciklamasi olmayan sekilde devam ediyo keske gelsede artik yazsa durumu
aynen bende katiliyorumkesinlikle, yalan demeyeceğim ama fazlasıyla dramatize edilmiş bir konu olduğunu düşündüm tamamını okuyunca.
bir insan ne zaman aç kalır, evini, işini, tüm parasını kaybedince, o zaman bile en basit işi bulamıyorsa çıkar selpak satar yine karını doyurur.
burda eşim kalkmıyor beni de bakkala yollamıyor, 4 de uyanıp salam alıyor diyen birini hiç normal bulmadım o yüzden.
konuyu okuyunca eşe kızdım döşedim ama konu sahibi de tuhaf. yorumları okudukça gerildim. hiç elle tutulur yanı yok. şayet gerçekse ki inş değildir, kocasına inat ediyor gibi. yoksa ben olsam kesinlikle tvyi götürüp satarım, kocamın yüzüğünü satarım bari yüzüğü işe yarasın. hatta annemin yolladığı parayı ya yola veririm ya da gıda alırım.kesinlikle, yalan demeyeceğim ama fazlasıyla dramatize edilmiş bir konu olduğunu düşündüm tamamını okuyunca.
bir insan ne zaman aç kalır, evini, işini, tüm parasını kaybedince, o zaman bile en basit işi bulamıyorsa çıkar selpak satar yine karını doyurur.
burda eşim kalkmıyor beni de bakkala yollamıyor, 4 de uyanıp salam alıyor diyen birini hiç normal bulmadım o yüzden.
Çok üzüldümKizlar daha once hamilelik bolumune yazardim hep.. Belki oradan taniyan vardir beni. Anlatsam romanda olur elbet ama iki satir yazmaya calisacagim. Kaynanamda kaliyirduk maddi sikintilarimiz yuzunden kaynanam bizi evden kovdu bizde evimize geldik.
Esim geceleri sabahlara kadar uyumuyor bilgisaydan dizi izliyor. Tamam ise girene kadar keyfine baksin diyecegim ama ebde ne 1 ekmek bar ne de dolapta en ufak bir yiyecek kirintisi. Gunluk alisveris yapuyoruz. Mesela 1 salam aliyor sadexe o salami yiyoruz kahvaltida. O uyanana kadar ac beklemek zorunda kaliyorum esimde en erken saat 4 gibi uyaniyor. Uyandirsam da uyanmiyor. Depresyona giriyorum o uyandiktan sonrada ben yemek yemiyorum yiyemiyorum.
Boyle sorumsuzluk olur mu ben hamileyim?
Biktim..
Bosanmak istiyorum..
konuyu okuyunca eşe kızdım döşedim ama konu sahibi de tuhaf. yorumları okudukça gerildim. hiç elle tutulur yanı yok. şayet gerçekse ki inş değildir, kocasına inat ediyor gibi. yoksa ben olsam kesinlikle tvyi götürüp satarım, kocamın yüzüğünü satarım bari yüzüğü işe yarasın. hatta annemin yolladığı parayı ya yola veririm ya da gıda alırım.
biraz da cehalet var gibi. 2 ergen evliliği, evcilik oyunu yapmış gibiler. konu sahibi zorla adamı ikna edip hamile kalıyor, adam bebeği sahiplenmiyor. hamile kadınların hemen hemen hepsi bilir salam yememesi gerektiğini mesela. kadın salam yiyor. ben kv ye bile kızmıyorum. kp ev kirası yakıtı ödüyor, kv de pişirip taşırıp hazırlıyor falan. kadını belki çıldırttılar da hamile falan demedi kapıya koydu. annesi bile baş edemiyor gibi baksanıza. yol parasına kadar yolluyor kadın. çok tuhaf konu. gerçekse bebeğe çok acıdım şu an. keşke ana baba olmaya uygundur diye onay verilip onan sonra hamile kalınsa.
Çok üzüldüm( hamileyken beslenmek çok önemli. Günahsız bebege olan oluyor
Yorumları yeni okumaya başladım. Bazı şeyler cidden sacma gelmeye başladı.hamile halinizle boşa üzülmeyin yorumlara bakın konu saçma.
Ya son sayfalari okuyamadim konu sahibesi yazdi mi hisey ama konya cok ucuz bi memleketim cok şükür marketler de hersey ucu o olmasa pazarlar var cok ucuz sahsen biz bi ayi 100 lirayla idare ediyoruz birclarimiz yuzunden ama ne hamileyken ne dogumdan sonra saat 4 lere kadar ac beklemedimSalam dedigi sey en az 5-6 lira, onun yerine 6 yumurta, yarim kilo lor, bir de ekmek alir 3 gun kahvalti yapar.
Zaten altinda arabasi olan insanin neden evde ac oturdugunu da anlamak mumkun degil, insanlar bobregini satiyor cocugunu doyurmak icin, bunlar arabasini satamamis.
Ya son sayfalari okuyamadim konu sahibesi yazdi mi hisey ama konya cok ucuz bi memleketim cok şükür marketler de hersey ucu o olmasa pazarlar var cok ucuz sahsen biz bi ayi 100 lirayla idare ediyoruz birclarimiz yuzunden ama ne hamileyken ne dogumdan sonra saat 4 lere kadar ac beklemedimkonyagelini_ sende nerde oldugunu bana yaz yardim edeyim
Son sayfalarda yazan yorumlarin coguna katiliyorum bnde ilk hamileligimde böle cahildim kv yaninda oturyoduk kv ile kocam sinirlendirdi bi sinirle kova kaldirdim bebek anne karninda öldü simdi daha bilincliyim ve yaptiklarima bin pismanim ikincisinde sadece kendimi düşündüm ve kimseyi takmadim kizim cok saglikli dunyaya geldi cok sukur simdi evimizde ayri cok cok da iyiyiz şuanda ama halâ ilk bebegime yaniyorum konu sahibesi de yakinda cok pisman olacak is isten gecmis olacakhayır yazmadı bir şey, insanları üzdü gitti...
emin olun çoğumuzdan iyidir durumları, ama işte eşim izin vermiyor bakkala gitmeme diyip oturduğu için aç kalıyor konu sahibi.
Konu sahibinin derdi açlık filan değil. Dikkat çekmek, mızmızlanmak, nazlanmak istiyor. Oldukça nazlı bir hanım kızımız, zaten daha 21 yaşındaymış, ağustos 2016'da evlenmiş; önceki konularında yazmış. İşle, güçle, evi çekip çevirmekle alakası yok. Kendisi otursun, hayal aleminde yaşasın, kocasının sorumsuzluğu sihirli değnekle birden düzelsin, masrafları başkaları ödesin, yemekleri başkası yapsın, alışverişi başkası yapsın, gelin kızı da hamile diye herkes pohpohlasın.
Olan olmuş sormayın deniyor da, tabii ki sorulacak; "Bu yaşta aceleniz neydi, neden evlendiniz? Evlendiniz madem çocuk için neden acele ettiniz? kocasını zorla ikna etmiş çocuk için çünkü. Kocanız sorumsuzdu madem, sorumsuz bir kocadan sorumlu bir baba olmayacağı aşikar değil mi? Olan olmuş hamile kalmışsınız, bir zahmet karnınızdakine sahip çıkın. Çalışmıyorsunuz etmiyorsunuz, bir zahmet kendi karnınızı bari doyurun yahu! Kaynana yemek yapmıyormuş, kocası markete gitmiyormuş, geçin bunları. İsterseniz taşı sıkıp suyunu çıkarırsınız.
Şunları da önceki konusunda yazmış, daha 1 hafta önce. Kaynanası yemek yapmadı diye kendini aç bırakmış yine;
"Bu sabah yine kaynanam beni tersledi, bende geri odama gittim sabahtan beri hicbirsey yemedim..
Kendisi yemek yapmadan gezmeye gitti, biraz once.eve.geldi..
Bende psikolojik bunalima girdigim icin ne kibirdamak istiyorum nede yemek yemek istiyorum..
Simdi karanlik bir odada yalnizim..
Kaynanam kayin babam birlikte oturuyorlsr..
Gorumcem gezmede..
Kocam baska odada pc basinda..
Yanima gelipte nasilsin diyen olmadi..
Ne yedin, yemek yok evde diyen olmadi..
Sizce ne yapmaliyim"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?