Bıktım evliliğimden!

konyagelini_ canim diger konularına da goz gezdirdim sorun su ki sen bir inat savaşına girmişsin inadın evladını düşünme ne engel olmuş malesef toparlan artıları ve eksikleri bul ve kararını ver

Tabi o arada da bebek anne karnında beslenmesin, gelişimi geri doğsun falan. Ama koca olacak hayvan doğunca sever. Yav he he.
Bunu mu anladınız? Ben konu sahibinin eşim çocuğumu sevmiyor demesi üzerine üzülmemesi için yazdığım bir yorumdu. Ben açlıktan böyle böyle olun cinsinden mı yazdım, ne anladiysaniz ben anlamadım.

Tabiki aserdigim seyler oluyor.. Sekerim dusuyor.. Annemi cok ozledim 5 aydir gormedim ablamida oyle haftaya insaallah onlari gormeye gidicem ama benim en cok sevindigim sey annemin bana yapacagi yemekler.. Hamilelik degisik bir psikoloji..
kusura bakma ama sanki biraz acindirnak istyosun kendini

tabi ki degil, ama bu mahrumiyeti yasayan kisiler sizin pencerenizden bakamaz.
Keske babam sag olsaydi da bana yine kizip bagrsaydi diyenleri duymussunzdr. Bu da ayni mantik. Keske evladim olsa da baska dertler yasasam demek gibi bir durum.
Ben bu sekilde dusunmuyorum, ama dusunenlerin kurdugu mantigi anlayabiliyorum
Neye sahip degilsek en kiymetlisi o oluyor baska seyi goz gormuyor

Aynen öyle konu sahibinin inadı açıkça belli
Gerçekten inat ediyor
Belki eşini böyle pişman edeceğini düşünüyor ama iş işten geçtikten sonra neye yarar
Yazık bebeğin sağlığında bir sıkıntı çıksa ne olacak
Sirf senin yüzünden diye eşini suclamak
Ama şunun farkında değil ki
Kendisi eşi olmadan yaşayabilir ken o masum bebek sırf annesinin inadından doğru düzgün beslenemiyor bile

konu sahibi Allah yardımcın olsun inş. ama en büyük sorunun eşin. o nebiçim insan be saat 4 e kadar oturup karısını aç bırakıyor.

yani erkek dediğin her işi yapar. ben etrafımdan gördüğüm kadarıyla söyleyim. benim eşim işsiz kalsa ot toplar satar, gider hamalık yapar, simit alır satar eve 2 lokma getirir. sınav bekleyene kadar evde yatarım. o ne biçim iş ya??
kendimden yola çıkıyorum. kpss gibi ciddi bir sınava hazırlandım ayrıca da çalıştım. hem de saçma sapan işlerde. hiç bölümüm olmayan şeylerde. yani senin kocan işe girse de düzelmez gibi. sen de bak başının çaresine. hiç olmadı evden bişeyler yapmaya çalış.

aynen gidemiyosun aileni cagir bir suru care varken konu sahibi aciklamasi olmayan sekilde devam ediyo keske gelsede artik yazsa durumu

kesinlikle, yalan demeyeceğim ama fazlasıyla dramatize edilmiş bir konu olduğunu düşündüm tamamını okuyunca.
bir insan ne zaman aç kalır, evini, işini, tüm parasını kaybedince, o zaman bile en basit işi bulamıyorsa çıkar selpak satar yine karını doyurur.
burda eşim kalkmıyor beni de bakkala yollamıyor, 4 de uyanıp salam alıyor diyen birini hiç normal bulmadım o yüzden.

aynen bende katiliyorum

konuyu okuyunca eşe kızdım döşedim ama konu sahibi de tuhaf. yorumları okudukça gerildim. hiç elle tutulur yanı yok. şayet gerçekse ki inş değildir, kocasına inat ediyor gibi. yoksa ben olsam kesinlikle tvyi götürüp satarım, kocamın yüzüğünü satarım bari yüzüğü işe yarasın. hatta annemin yolladığı parayı ya yola veririm ya da gıda alırım.
biraz da cehalet var gibi. 2 ergen evliliği, evcilik oyunu yapmış gibiler. konu sahibi zorla adamı ikna edip hamile kalıyor, adam bebeği sahiplenmiyor. hamile kadınların hemen hemen hepsi bilir salam yememesi gerektiğini mesela. kadın salam yiyor. ben kv ye bile kızmıyorum. kp ev kirası yakıtı ödüyor, kv de pişirip taşırıp hazırlıyor falan. kadını belki çıldırttılar da hamile falan demedi kapıya koydu. annesi bile baş edemiyor gibi baksanıza. yol parasına kadar yolluyor kadın. çok tuhaf konu. gerçekse bebeğe çok acıdım şu an. keşke ana baba olmaya uygundur diye onay verilip onan sonra hamile kalınsa.

Çok üzüldüm ( hamileyken beslenmek çok önemli. Günahsız bebege olan oluyor

her kelimesine katılıyorum,
sokakta kalmış insanlar değiller, kapris yapıp akşama kadar aç oturmak da 15 lik ergen davranışı, bir anne kocasına trip atmak için karnındaki bebeği nasıl aç bırakır aklım almadı.
inşallah gerçek değildir, gerçekse 6 ay sonra kocam mama almadı beni de yollamadı bebeği nasıl susturacağım, bez almadı altı kirlendi neyle bağlayacağım konuları gelir...

Saçma olan yorumlar nedir ,tam okumadım. Ama konuyu okuyunca kahroldum. En çok günahsız yavrucaga :-(

Ya son sayfalari okuyamadim konu sahibesi yazdi mi hisey ama konya cok ucuz bi memleketim cok şükür marketler de hersey ucu o olmasa pazarlar var cok ucuz sahsen biz bi ayi 100 lirayla idare ediyoruz birclarimiz yuzunden ama ne hamileyken ne dogumdan sonra saat 4 lere kadar ac beklemedim konyagelini_ sende nerde oldugunu bana yaz yardim edeyim

hayır yazmadı bir şey, insanları üzdü gitti...
emin olun çoğumuzdan iyidir durumları, ama işte eşim izin vermiyor bakkala gitmeme diyip oturduğu için aç kalıyor konu sahibi.

hayır yazmadı bir şey, insanları üzdü gitti...
emin olun çoğumuzdan iyidir durumları, ama işte eşim izin vermiyor bakkala gitmeme diyip oturduğu için aç kalıyor konu sahibi.
Son sayfalarda yazan yorumlarin coguna katiliyorum bnde ilk hamileligimde böle cahildim kv yaninda oturyoduk kv ile kocam sinirlendirdi bi sinirle kova kaldirdim bebek anne karninda öldü simdi daha bilincliyim ve yaptiklarima bin pismanim ikincisinde sadece kendimi düşündüm ve kimseyi takmadim kizim cok saglikli dunyaya geldi cok sukur simdi evimizde ayri cok cok da iyiyiz şuanda ama halâ ilk bebegime yaniyorum konu sahibesi de yakinda cok pisman olacak is isten gecmis olacak

Konu sahibinin derdi açlık filan değil. Dikkat çekmek, mızmızlanmak, nazlanmak istiyor. Oldukça nazlı bir hanım kızımız, zaten daha 21 yaşındaymış, ağustos 2016'da evlenmiş; önceki konularında yazmış. İşle, güçle, evi çekip çevirmekle alakası yok. Kendisi otursun, hayal aleminde yaşasın, kocasının sorumsuzluğu sihirli değnekle birden düzelsin, masrafları başkaları ödesin, yemekleri başkası yapsın, alışverişi başkası yapsın, gelin kızı da hamile diye herkes pohpohlasın.

Olan olmuş sormayın deniyor da, tabii ki sorulacak; "Bu yaşta aceleniz neydi, neden evlendiniz? Evlendiniz madem çocuk için neden acele ettiniz? kocasını zorla ikna etmiş çocuk için çünkü. Kocanız sorumsuzdu madem, sorumsuz bir kocadan sorumlu bir baba olmayacağı aşikar değil mi? Olan olmuş hamile kalmışsınız, bir zahmet karnınızdakine sahip çıkın. Çalışmıyorsunuz etmiyorsunuz, bir zahmet kendi karnınızı bari doyurun yahu! Kaynana yemek yapmıyormuş, kocası markete gitmiyormuş, geçin bunları. İsterseniz taşı sıkıp suyunu çıkarırsınız.

Şunları da önceki konusunda yazmış, daha 1 hafta önce. Kaynanası yemek yapmadı diye kendini aç bırakmış yine;

"Bu sabah yine kaynanam beni tersledi, bende geri odama gittim sabahtan beri hicbirsey yemedim..
Kendisi yemek yapmadan gezmeye gitti, biraz once.eve.geldi..
Bende psikolojik bunalima girdigim icin ne kibirdamak istiyorum nede yemek yemek istiyorum..
Simdi karanlik bir odada yalnizim..
Kaynanam kayin babam birlikte oturuyorlsr..
Gorumcem gezmede..
Kocam baska odada pc basinda..
Yanima gelipte nasilsin diyen olmadi..
Ne yedin, yemek yok evde diyen olmadi..
Sizce ne yapmaliyim"

şaka mı bu?? hamile bir insan böyle bir şey yapabilir mi? bu kadın nasıl bir anne olacak? yazık o çocuğa yaşı kaç bu kadının ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…