Bıktım evliliğimden!

ya yazmayim diyorum yaziyorum madem esinle gunluk alisveris yapiosn salam 6 7 lira en ucuzu onu alana kadar at sepete 5 li yumurta bi margarin bebegn bogazndan bari besin gecsin
Margarin de sağlıksız tatlım sen de hamileymişsin bak tüketiyorsan sen de tüketme

Bunu ilk başta dusunulecek şey rahme cenin dustukten sonra zaten rizki ile gelir bu ahlak olarak degil vicdan olarak algılamak lazım o cenin bir zman da karşına çıkacak ben cuma günü boş gebelikten dolayı kürtaj oldum hala onun etkisinden kurtulamadım olur olmaz yerde ağlıyorum böyle fikirlerinizi nolur kendinize saklayın.

bebek rızkı ile falan gelmez rızkı ile gelseydi açlıktan ölen,donarak ölen çocuklarla dolu olmazdı dünya.

bak kadın ne diyor,kahvaltı yok,yemek yok diyor.bir de doğunca düşün.bunun maması,bezi,ek gıdası ve çalışmayan bir babası var.

hassas bir dönemdesin anlıyorum seni ama şu bebek rızkı ile gelir cümleleri gerçek mi bir düşün.

Bebek kaybeden ya da çocuk için tedavi gören kadınlardaki bu aşırı alınganlığa sinir oluyorum.

Bebek kaybeden ya da çocuk için tedavi gören kadınlardaki bu aşırı alınganlığa sinir oluyorum.

ben anlıyorum onları ama yok öyle bir gerçek.keşke olsaydı...

niye hamile kaldın cümlesine bende sinir oluyorum tabi devamında bir çözüm önerisi yoksa.hani neden hamile kaldın ama olan olmuş şu andan itibaren şunu yap diyenlere saygım var ama niye hamile kaldın! dan sonra çekip gidenler hoş değil.

kürtaj ise kafamın tamamen karışık olduğu bir konu.

ama böyle devam ederse bu doğacak bebeğe yazık olacak.

eşinin ailesi durumu iyi . gayet iyi hatta. kızın annesinin de iyi.
kızın derdi açlıktan öte eşinin sorumsuzluğu olmuş .
inatlaşma hissettim ben konu sahibinin yazdıklarında.
insan 200 tl ye rahat bi şeyler alır. salam ne ya . salam var bi dolapta demiş. pes
hamilelikten dolayı hormonları mı bi şey olmuş da böyle yapıyor. koca yapmıyorsa kadın karnındakine bakacak. hamileliklerimde kendine baktım hep. kocam öyle umurumda olmadı.

Okuduklarima inanamadim yahu
Esin sorumsuz
E sen de sorumsuzsun. Ayagin yok mu esin zibarmis yatarken cikip markete gidemiyor musun? Gunde bir sise sut iki yumurta bir ekmek 100 gr peynir alsan yeter. Salam ne yav?
Ya da cikip annene tek basina gitsene. Adami da goturup kadinin basina ne bela edecen? Ona da kendi anasi baksin, rezil adam. Sen de bebegine karsi sorumsuzsun. Allah akil fikir versin hepinize

iste simdi ayip ettiniz.
Evlat hasretini ancak yasayan bilir.

Tabi ki öyledir ama karşımızdaki anne baba sorumsuz, çocuğa bakamayacak, psikolojik problemleri olan bir çiftse neden doğuruyorsun aldır bu bebeğe yazık da diyebilmeliyiz. Atıyorum benim çocuğum olmuyor diye konu sahibi ya da bir başkası kötü bir evliliğe çocuk doğurmak zorunda mı ?

Konu sahibi bütün sinirlerimi bozdun teşekkür ederim
Dünya da ki tek katlanamadigim şey çocuklara yapılan haksızlık
Sen bebeğinin sağlığında bir pürüz çıkınca eşine bak senin yüzünden oldu demek için mi böyle davranıyorsun
Salam ne yaa sağlıklı insan yemiyor salamı
Bana göre savunmasız bir canlıyı aç bırakmak vicdansızlık
Aç bekle kocanında çok umrunda yaa
O bebeğe birşey olsa yine aynı şekilde umrunda olacak emin ol...

İlk yorumlara bakarsanız konu sahibi demiş ki evini görseniz aç kaldigımı dusunmezsiniz demek ki gerekli maddiyat aslında var tek sorun sorumsuz bir eş. Farkindaysaniz hala kocasını seviyor derdi ilgi eksikliği ve bu bebek aldırmakla geçecek bir durum değil aile büyüklerinin araya girmesi lazım ya bir bebek aldırmanın vebaline nasıl girebiliyorsunuz ya bunun alinganlikla felan alakası yok. Benm etrafımda da bebek aldıran var kaç yaşında kadınlar hala yeri gelir sağlıyorlar ben bunu nasıl yaptım diye hesap gününü dusunmeden hareket edip konuşmayın ve bu konuyu benm alinganligima çevirmenin öneri varsa öneri söyleyin tek bi çıkarı var aile büyükleri kıza sahip cikacak.

Aynen öyle konu sahibinin inadı açıkça belli

Bence esine tepki almalisin sabaha kadar dizi izleyip aksama kadar uyumak ne demek evde hamile esinin ac onun kalkmasini bekledigini bile bile bunu yapmasi hic dogru degil bunun savunulur bir tarafi yok. Bebegin olacak ozaman ne yapacakdin ayni sekilde esin devam ederse isincok zor allah yardimcin olsun canim cok uzuldum. Yapman gereken esinin sorunluluk kazanmasini saglamak sorumlulugunu bilmeyen bir es cocugu haketmiyor bu odulu keske ona vermeseydin.

Yüreğimizi dağladın konyagelini. İnşallah uykuya dalmışsındır da yazamamışsındır diye düşünüyorum şimdi. Korkuyorum bi taraftan da sana bişey mi oldu diye.
İyi günde kötü günde diyerek evlendik. Hepimizin evlilik içindeki maddi manevi zorluklara göğüs germesi gerekiyor elbette. Fakat sizin bu anlattığınız bencillik. Kocanızın bencilliği. Onun cebinde 200 lira var ne demek, keseniz ortak değil mi? Size hiç para vermiyo mu bu adam?
Kayınvalide evinden yeni döndüğünüz için evde hiçbişey yok, anlıyorum. Ama bu duruma tahammül etmeni anlamıyorum. Kendine de bebeğe de acı lütfen annenin evine git sana o baksın.

2nizde sorumsuzsunuz eşin depresyonda ama sende normal tavır sergilemiyorsun
sen eşinden çok bebeği düşüemek zorundadın ya o bebek sağlıksız dünyaya gelirse ne yapacaksın bazı hataların geri dönüşü olmuyor ve ömür boyu sürüyor ailenden mutlaka destek almalısın

Belki esin işsizlik,parasizlik,üstüne yeni bir bebeğin gelmesi,annesiyle tattismasi,hersey ustuste gelince psikolojisi bozulmustur..sonuçta is icinbekliyor..para yoksa yok..napacaksin ki bir şekilde birbirinizi idareedeceksiniz...ailenden borç para işte,alışverişini yap,ise girene kadar yardimci olsunlar..sabırlı olmak gerek öyle hemen aç kaldım susuz kaldım hemen bosanacam demek doğru değil.boşanmak bu kadar normallesmemeli..bebek dogunca ne olcak babasızmı buyuteceksin.karı koca evlenirken iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta diyerek evleniyor..hani sen kaciyorsun.sabredeceksin bekliceksin kocanın üstüne bence fazla gitme şimdilik,eğer k baktın işe cagrildigi halde gitmezse hâlâ evde vakit geçirmeye ve hazirdan yemeye devam ederse işte o zaman da onu konuşuruz ..ama kocanıda anlamali birlikte hareket etmelisiniz.erkekler baba olacakları zamanda korkabiliyor psikolojileri bozulabiliyor.konuşun esinizle..destek olun birbirinize..emin ol duzelecektir hersey zamanla.

Ben bu durumda olsaydim.eger ailemin yanina giderdim.esin sabahlara kadar dizi izlicene gitsin gundelik isler oluyor orda istese bulup calisabilir bakmasin efendim keyfine sen bu durumdayken ustelik hamilesin hamile olmasan neyse.eger hic bir care bulamazsan bir yakinina git yani sessiz kalma.bosanmakta cozum.degil babasiz bir cocuk zor allah onun rizkini verir sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…