- 4 Eylül 2013
- 1.326
- 1.646
- 83
- Konu Sahibi konyagelini_
-
Margarin de sağlıksız tatlım sen de hamileymişsin bak tüketiyorsan sen de tüketmeya yazmayim diyorum yaziyorum madem esinle gunluk alisveris yapiosn salam 6 7 lira en ucuzu onu alana kadar at sepete 5 li yumurta bi margarin bebegn bogazndan bari besin gecsin
sagol canmMargarin de sağlıksız tatlım sen de hamileymişsin bak tüketiyorsan sen de tüketme
Güzel kardeşim allah önce akıl vermeli minicik böcekler bile hamile eşleri için yada yumurtaları için ne çabalar sarf ediyor. İşin ahlaki boyunutu bırakıp mantıklı olan bölümünü düşünmek gerek ahlak karın doyurmuyor. O çocuğun doğduktan sonraki halini düşün kızcagız kendine bakamazken birde çocuğun yükü üstüne binecek kocası huyundan vazgemez cünkü güvendiği bir şey var ama işin net olan boyutusu ise sadece zanneden bir kocası var ve ev içinde bu kızcagız madur oluyor. Yani net olan en mantıklı şey bu. Duyguları değil mantığı şimdi düşünmeli işi yoluna koyduktan sonrada bol bol duygulanacak şeyler olacaktır zaten..
Bunu ilk başta dusunulecek şey rahme cenin dustukten sonra zaten rizki ile gelir bu ahlak olarak degil vicdan olarak algılamak lazım o cenin bir zman da karşına çıkacak ben cuma günü boş gebelikten dolayı kürtaj oldum hala onun etkisinden kurtulamadım olur olmaz yerde ağlıyorum böyle fikirlerinizi nolur kendinize saklayın.
bebek rızkı ile falan gelmez rızkı ile gelseydi açlıktan ölen,donarak ölen çocuklarla dolu olmazdı dünya.
bak kadın ne diyor,kahvaltı yok,yemek yok diyor.bir de doğunca düşün.bunun maması,bezi,ek gıdası ve çalışmayan bir babası var.
hassas bir dönemdesin anlıyorum seni ama şu bebek rızkı ile gelir cümleleri gerçek mi bir düşün.
Bebek kaybeden ya da çocuk için tedavi gören kadınlardaki bu aşırı alınganlığa sinir oluyorum.
eşinin ailesi durumu iyi . gayet iyi hatta. kızın annesinin de iyi.bebek rızkı ile falan gelmez rızkı ile gelseydi açlıktan ölen,donarak ölen çocuklarla dolu olmazdı dünya.
bak kadın ne diyor,kahvaltı yok,yemek yok diyor.bir de doğunca düşün.bunun maması,bezi,ek gıdası ve çalışmayan bir babası var.
hassas bir dönemdesin anlıyorum seni ama şu bebek rızkı ile gelir cümleleri gerçek mi bir düşün.
iste simdi ayip ettiniz.Bebek kaybeden ya da çocuk için tedavi gören kadınlardaki bu aşırı alınganlığa sinir oluyorum.
iste simdi ayip ettiniz.
Evlat hasretini ancak yasayan bilir.
Konu sahibi bütün sinirlerimi bozdun teşekkür ederim
Dünya da ki tek katlanamadigim şey çocuklara yapılan haksızlık
Sen bebeğinin sağlığında bir pürüz çıkınca eşine bak senin yüzünden oldu demek için mi böyle davranıyorsun
Salam ne yaa sağlıklı insan yemiyor salamı
Bana göre savunmasız bir canlıyı aç bırakmak vicdansızlık
Aç bekle kocanında çok umrunda yaa
O bebeğe birşey olsa yine aynı şekilde umrunda olacak emin ol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?