- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
- Konu Sahibi konyagelini_
-
neden evlendiniz? Hadi evlendiniz neden hamile kaldınız?
Artik olan olmuş zaman geri getirelemez demi
Zorla evlendirilmediyse, yaşı küçük değilse herkes seçimlerinden sorumlu degil mi?
Herkes sorabilir mi bilemem. Herksşn aklına kefil olamam.Evet öyle de evlenmiş ve şu anda hamile.geçmişe dönemeyeceğine göre neden demek yerine ne yapabilirsin demek daha mantıklı olmaz mı?
Yoksa konuyu okuyan herkes niye kaçtın,niye evlendin,niye hamile kaldın sorularını soracak kapasitede eminim.
Sorar.ama herkes neden bunu yaptın deyip geçmez.Herkes sorabilir mi bilemem. Herksşn aklına kefil olamam.
Sorar.ama herkes neden bunu yaptın deyip geçmez.
Zorla evlendirilmediyse, yaşı küçük değilse herkes seçimlerinden sorumlu degil mi?
Böyle olacağını bilemezdi
Yav he he. Otur da seni bosamasini bekle. Ogle 4e kadar otur ekmek almasini bekle. neden bu kadar pasifsin?Yol
Yol parasini ondan almama gerek bile yok.. Zaten annem bize para gonderdi cikin gelin diye anamin parasini alirim alacak olsam, cikiyorum demeyle cikilsa ah beni bor biraksa kavgasiz gurultusuz.. Keske sala beni bosasa.. Ama inan gurultu cekecek halim yok yoruldum bacim
Ailene bahsettin mi en azindan annene veya ne diyorlar bu duruma. Cok zor senin isin Allah sabir versin.Kizlar daha once hamilelik bolumune yazardim hep.. Belki oradan taniyan vardir beni. Anlatsam romanda olur elbet ama iki satir yazmaya calisacagim. Kaynanamda kaliyirduk maddi sikintilarimiz yuzunden kaynanam bizi evden kovdu bizde evimize geldik.
Esim geceleri sabahlara kadar uyumuyor bilgisaydan dizi izliyor. Tamam ise girene kadar keyfine baksin diyecegim ama ebde ne 1 ekmek bar ne de dolapta en ufak bir yiyecek kirintisi. Gunluk alisveris yapuyoruz. Mesela 1 salam aliyor sadexe o salami yiyoruz kahvaltida. O uyanana kadar ac beklemek zorunda kaliyorum esimde en erken saat 4 gibi uyaniyor. Uyandirsam da uyanmiyor. Depresyona giriyorum o uyandiktan sonrada ben yemek yemiyorum yiyemiyorum.
Boyle sorumsuzluk olur mu ben hamileyim?
Biktim..
Bosanmak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?