Bıktım evliliğimden!

Zorla evlendirilmediyse, yaşı küçük değilse herkes seçimlerinden sorumlu degil mi?

Evet öyle de evlenmiş ve şu anda hamile.geçmişe dönemeyeceğine göre neden demek yerine ne yapabilirsin demek daha mantıklı olmaz mı?

Yoksa konuyu okuyan herkes niye kaçtın,niye evlendin,niye hamile kaldın sorularını soracak kapasitede eminim.

Herkes sorabilir mi bilemem. Herksşn aklına kefil olamam.

Evet zamanı geri getiremez, seçimlerinizi değiştiremezsiniz ama ben doğacak bebeğe çok üzüldüm. Onun günahı ne ki bu ortamda doğacak binbir imkansızlıkla.

Bu bebek hastalanmayacak mı hiç ? Kontrolleri olmayacak mı ? Maması, bezi, vitamini. Ne diyim ki cahil ana babaların günahını bebeler çekiyor.

Kaçmış mış, soru sormayacakmışız olan olmuş muş....

Yazık.

Eşin o 1 tane salamla karnini doyursun ise girene kadar ama senin durumun çok farkli annene gitmelisin hemen bu kadar sorumsuzluk olamaz beslenmene dikkat etmelisin senin karninda bi bebek war ve senn ondan sorumlusun Allah yardimcin olsun ama o bebek dogduktan sonra nolucak nasil bi baba olucak eşin mrk ediyorm açikçasi¿

Evet annenize gidin en güzeli , hatta giderken eşinizi götürmeyin çalışıp para kazansın . Birde orada ailenize laf anlatmak zorunda kalırsınïz. Salam alıyorum demişsiniz sizin proteine ihtiyacınız var niye yumurta , peynir ve zeytin almıyorsunuz sizin için daha vitaminli olur . Eşinizi bekmeyin oturun yiyin sizi düşünmeyini siz niye bekliyorsunuz. Nasıl insan bu allah yapdımcınız olsun.

Annen sahip çıkacaksa al valizini git annene eşin rahatlığa alışmış hem onada ders olur

konyagelini_
Kayınvaliden sizi neden evden kovdu daha detaylı anlatır mısın
Düğünde takılan takılarınız falan nerede?
Akşamdan beri aklım kaldı sende ne yaptın konuştun mu kocanla?
Eski mesajlarını falan okudum seviyormuşsun kocanı nasıl böyle duyarsızlaştı ki bu adam yoksa sen mi abartıyorsun gerçekten evde makarna falan erzak yok mu yoksa istediğin yiyecekler mi yok
Bi mesajında özel doktora gidiyoruz falan yazmışsın hangi parayla gittiniz özele
Vitaminlerini folik asitini falan alıyor mu eşin?

Allah yardımcınız olsun da. Benim kafam şuraya takıldı madem durumunuz bahsettiğiniz kadar kötü o zaman neden salam yerine bir paket makarna almıyorsunuz? İki öğün yersiniz kalanıda cebinize atarsınız salam dan daha uygun fiyatlı ve daha çok doyurucu olduğuna eminim.

Yav he he. Otur da seni bosamasini bekle. Ogle 4e kadar otur ekmek almasini bekle. neden bu kadar pasifsin?

Bebege yazik.

Valla aklıma takildı, Son durum nedir? Uzuldum çok. hamile bir kadın aç Aç sabah bekliyor..Son durum nedir acaba

Bebeğin için endişelen yeterli besleniyormu iyi mi diye...
Dogunca bezini mamasini almak için kocanin uyanmasini mi bekleiyeceksin.
Biraz güçlü ol.kocan sorumsuz keyfine dıskun belli ama sen neden kendine ve o karnindaki bebege eziyet ediyorsun

Ailene bahsettin mi en azindan annene veya ne diyorlar bu duruma. Cok zor senin isin Allah sabir versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…