Ailenin kusmesine anlam veremedim ama esinin ailesine karsi tavrini koy biraz.
Ozellikle gorumcene, kim oluyorda direktifler verip sana ve aile icinize karisabiliyor.
Birde ben hic sevmem boyle civik civik, surekli gidip gelmeleri.
Hem yenide evlisiniz, gitmeyin her hafta ailelere.
Esinin ailesine de yuz verme, arkasini toparlayamazsin sonra cnm.
Esinde sana rest cekmeye kalktiginda, sen cek restini, koy tavrini ve ardinda da dur.
Nasil alistirirsan oyle gidersin.
Tavizde tavizi dogrurur.
Birde sen istedigin kadar iyi niyetli yaklas, ne esin ne de ailesi bunu anlamaz.
Bosver sen saygini yitirme ama gonlun nasil istiyorsa oyle davran.
Haftasonlari da oturun kendi evinizde anacim:))
ahh bu aileler evlilkte tartışmalar genelde 3.kişilerden kaynaklanıyor canım gitmek istemiyorum canım istemiyor desen eşine yanlış mı anlar yada gittiniz akşama kadar kaynananda akşam da annene gitseniz otursanız olmazmı?
Hadi kayinvaliden ameliyat olmus yardima gidersin anlarimda, gorumcen ne halt yemeye karisiyor size?
Birde gorumcen bekar mi?
gitmek istemiyorum desem biliyorumki oda benım annemlere gitmiycek ve yine sorun olacak...zaten öyle oluyor önce kaynanamlara gidiyoruz sonra annemlere gidiyoruzz.ama 5 saat kaynanamlarda geçiyorsa 2 saat bizde...
bunlar ufak tefek şeyler bana göre fazla uzatmamak lazım ..
her sıkıntı duyduğun olayı özellikle eşinin ailesiyle eşine söylememen lazım ..
evliliğin ilk dönemlerinde herkes aynı sıkıntıyla az çok karşılaşıyor ..
gelinsen böyle kendi ailene ayda bi kere ama eşinin ailesine sık sık uğrayacak ve onlarla kendi aevlatlarından daha çok ilgileniceksin ..
bak ozaman senden kıymetlisii varmıı ama azıcık sık dişini nolurr eşine bu kadar senin ailen benim ailem muhabbeti yapma bırak o ne derse desin ama sen sabırlı ol .. mükafatını fazlasıyla alırsın ..
canım benim huzur istiyorsan önce eşinle iyi olucaksın onun gönlünü yapıcaksın ki oda eşim ve ailem diye bölünmeyecek ..
samimi olarak düşüncelerimi yazdım umarım kırılmazsın bana ..
bencede esinin gonlunu yapip ona yon vermeye calis onun yaninda hic bir sekilde sikayet etme krsinlikle tatli dilinden taviz verme sonra iste onu dusunuyomuz gibi bu hafta gitmeyelim evde dinlen sen cok yoruldun istebu haftasonunu kendimize ayirslim diye yavas yavas bu ziyaretleri azaltabilirsin anladigi kadariyla hic bir erkege kavgayla restle sitee bisey yaptiramiyosun ama karsisindakini tatlin dili onu dusunen biri gibi gorunce yelkenleri suya indirir biraz abir istiyor ama olsunsonuc iyi oluyo birde esinin yaninda ne kaynananla neden grumceyle catisma o yokken catissan bile seni sikayet ederse gorumcen aaa ben oyle demek istemedim yanlis ablamis x abla falan diye gozl doldur be hic oyle demek isermiyim diyesonunda esnin kayitsiz sartsiz senin tarafinda oldugunu gorursun...
kaynanamlar ve annemler yakın bizde 15-20 dk lık uzaklıktayız araba ile.
kendı oğullarından çok ilgileniyrum gerçekten ben anneme babama davranmadıgım kadar iyi davranıyorum anneme masaj yapmış saçını başını taramış insan değilim ama kaynanama yapıyorum resmen.bu bana zor geliyor işte elbette yapıcam kaynanam neticede ama yaranamıyorum yine.bi kere benım gelinim iyi demezler laf sokma çabasındalar devamlı bende soğuyorum böyle olunca.
Arkadasim, sana laf sokan bir k.valideye neden masaj yaptigini inan ki cozemedim.
kaynanamlar ve annemler yakın bizde 15-20 dk lık uzaklıktayız araba ile.
kendı oğullarından çok ilgileniyrum gerçekten ben anneme babama davranmadıgım kadar iyi davranıyorum anneme masaj yapmış saçını başını taramış insan değilim ama kaynanama yapıyorum resmen.bu bana zor geliyor işte elbette yapıcam kaynanam neticede ama yaranamıyorum yine.bi kere benım gelinim iyi demezler laf sokma çabasındalar devamlı bende soğuyorum böyle olunca.
en güzeli uzak bir memlekette oturmak benim gibi yazları anneme giderim 1 ay kalırız kaynanamlara kışın gideriz 3 bilemedin 4 gün kalırız çünkü eşim bile annesigilde kalmak istemiyor rahat edemiyor yanii annemlerde daha rahatım diyor ama her erkek bir değil işte
birde şunu anlamıyorum erkek nie illa annesinde daha çok zaman geçirmek için eşini zorlar ki hayret bişey yaa madem oda sıkılmış bu durumdan eşit olsun herşey bir seferinde senin annenlere önce gidin diğerinde kaynananlara gidin bir gidişinizde annenlerde 5 saat oturun diğer seferinde kaynananlarda eşinle böyle anlaşmaya varın ve bunları ailelerinizle paylaşın yoksa aramız açılıyor deyin biz mutsuz oluyoruz deyin konuşun onlarda anlayışla karşılarlar inşallah yoksa yine bildiğinizi yapın
ayrıca kaynananı sırtında da taşısan yine yaranamazsın yine adı üstünde o kaynana sen gelinsin .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?