Bıktım,evlilik ne kadar zormuş....

zamanla otururda bunlar bizim en güzel zamanlarımız güya.bu günler heba olup gidiyor :(

evliliğin ilk 1 yılı en berbat zamanlardır aslında. çünkü genelde erkek tarafı insanın moralini bozmak için elinden geleni yapar. sende de böyle olmuş işte. daha sonra eşinde boşverir rahat edersiniz üzme kendini.

evliliğin ilk 1 yılı en berbat zamanlardır aslında. çünkü genelde erkek tarafı insanın moralini bozmak için elinden geleni yapar. sende de böyle olmuş işte. daha sonra eşinde boşverir rahat edersiniz üzme kendini.

inşallah öyle olur...çünkü böyle oldukça insan soguyor herkesten,eşinden.bi kere ters düşünce eşin ailesiyle ne yaparsan yap sevemiyorsun.ben sevemiyorum.görümcem şimdi bana ne kadarda iyi davransa sevmiyorum.ha saygıda kusur etmiyorum o ayrı.ama bana yapmacık geliyor.
yüzüme maske takmam lazımmış,yüzlerine gülüp ama içten sevmesemde olurmuş.ama yapamıyorum,maske takamıyorum..
görümceme 20bin borcumuz vardı ev için.takılarımızı bozdurmuş almış parasını,eşimin talimatıyla.annem başlıyor hemen görümcen aldı paranızı hırsız o falan filan.unutmaya düşünmemeye çalışıyorum ama illa gözüme sokuluyor...

valla canım bence seni kandırmışlar :) en güzel zamanlarımız bunlar güya demişsin, ama yalan. evliliğin ilk yılı öyle cicim ayları filan yok, hepsi palavra. bir kere öyle olması mantıksız, e bi düşünsene. ne kadar tanıdım dersen de bi insan aynı evde yaşanmadıkça tanınmıyor. üniversitede yediği içtiği ayrı gitmeyen arkadaşalr aynı eve çıkınca nasıl kavga ederler bi hatırlasana. bu da öyle şimdi. eşin de sen de farklı kültürlerle büyümüş insanlarsınız. bi de üstüne aileler geliyor ki hepsi ayrı bir alem. hepsini dengeye koymak o kadar zor ki benim diyen gelse öyle kolaycacık yapamaz. biz eşimle birbirimizi yeni tanıyoruz inan ki, evlendiğimiz günden bu yana birbirimiz hakkında bir sürü yeni şey öğrendiğimiz gibi ben bile kendimi yeniden keşfeder oldum. hiç ben değilim dediğim bir insan çıkıyor içimden bazen, aklımdan geçenlere ben bile şaşırıyorum. neyse lafı uzattım, özenle güzel ama çok zor bir dönem bu. inan benzerlerini yaşıyorum. bizim aileler de kızıyor bozuluyor mesela. ama takılmıyorum, ben sadece eşime bakıyorum. biliyorum her şey zamanla rayına oturacak, azıcık sabır sadece...

tartıştıgımız zamanlar eşim bile diyorkı biz cicim ayı falan yaşamadık.en güzel günlerimiz bu günlerdi güya ama zehir oluyor.evlilikten pişman degilim ama bu kadar zor oldugunu bilmiyordum diyor.benım içinde öyle.bi insanla değil bi aileyle evleniyorsun diyolarya ne kadarda doğruymuş...

kaynanan ameliyat olmuş, tamam gidiceksin tabi, lakin hersye de koşturmanın alemi yok. madem anası amelıyat oldu dıye kocasından bıle ayrı kalıo bu gorumce, anasının işlerini yapıversin.

ailelerin kusme olayına gelince; "ÇOOOK SALAKÇA" kusura bakma ama oyle. küsmek ne demek yaa. madem dizinin dibinden ayırmıcaktın nıye evlendırdın kızını oglunu be mubarek demezlermı adama..

sen her iki tarafa da mesafe koy arkadasım. ayol aynı ıldeyız ben bıle kendı annemlere 4-5 ayda bı gidiorum. torunları görmek ıcın ölüolar.
aynı apartmandayız kaynatamlarla. ben gıdıp oturmam onlara. arada bı bekar kaynımla gorumcem var onlar gelır bızım pıtırcıkla oynarlar.

sızın kendınıze ayıracagınız vaktınız olmalı. kaynanan bıraz ıyıleşsin, hafta sonlarını kocanla beraber gecırın. sınemaya mı gıdıosunuz, yemege mı cıkıosunuz, evde mı takılıosunuz... kendınıze vakıt ayırın. evlisiniz siz. ustelık daha yenı. bu kadar aılelerınızın sızın yasamınıza burnunu sokmasına ızın vermeyın.

iyi nıyet de bı yere kadar. yarın obur gun buraya yazıp onalra soyleyemedıklerın içinde patlar, bı dunya hastalık cıkar basına.
insan ilişkilerinde mesafe iyidir. ne şiş yansın ne kebap. kocanlada mutlu olursun, aileleirniz sızı ozleyınce kıymetlı de olursunuz

çok haklısın valla,babam benı reddeder heralde ona çıkışsam bıra huzur verın rahat bırakın desem..eşim ailesine dese rahat bırakın die.annesı komalara girer.ablası küplere biner.herkes anormal hayatımda..ve bizde o yolda ilerliyoruz.

Back
X