valla canım bence seni kandırmışlar :) en güzel zamanlarımız bunlar güya demişsin, ama yalan. evliliğin ilk yılı öyle cicim ayları filan yok, hepsi palavra. bir kere öyle olması mantıksız, e bi düşünsene. ne kadar tanıdım dersen de bi insan aynı evde yaşanmadıkça tanınmıyor. üniversitede yediği içtiği ayrı gitmeyen arkadaşalr aynı eve çıkınca nasıl kavga ederler bi hatırlasana. bu da öyle şimdi. eşin de sen de farklı kültürlerle büyümüş insanlarsınız. bi de üstüne aileler geliyor ki hepsi ayrı bir alem. hepsini dengeye koymak o kadar zor ki benim diyen gelse öyle kolaycacık yapamaz. biz eşimle birbirimizi yeni tanıyoruz inan ki, evlendiğimiz günden bu yana birbirimiz hakkında bir sürü yeni şey öğrendiğimiz gibi ben bile kendimi yeniden keşfeder oldum. hiç ben değilim dediğim bir insan çıkıyor içimden bazen, aklımdan geçenlere ben bile şaşırıyorum. neyse lafı uzattım, özenle güzel ama çok zor bir dönem bu. inan benzerlerini yaşıyorum. bizim aileler de kızıyor bozuluyor mesela. ama takılmıyorum, ben sadece eşime bakıyorum. biliyorum her şey zamanla rayına oturacak, azıcık sabır sadece...