• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım,evlilik ne kadar zormuş....

aradı şimdi mesajıma istinaden.her o tarafa geçtiğinde banyomu yapıyordun diyo,annemlere giderken yapmadıgımı kastediyor..bende işten çıkıp gidiyorum farkındamısın 3 gün orda kalıcam dedim iyi tamam dedi kapattı.nefret ediyorum ondan ya

her hafta ailelerde olmaktan memnun değil.ama annesi ameliyat oldugu için hep gitme ihtiyacı duyuyor heralde.annesı amelyttan çıkınca ilk eşmn ismini sayıklamışta bilmem ne de duygu sömürüsü yaptılar eşimde kendını suçlu hissediyor bence.

Ya zaten gideceksin bişeyl dememissin hemde 3 gün bı erkek olarak onunrahatsiz olması lasim ayrıca gitmicem demiyorsun ki banyo yapıp geliyimdiosun yok ya çok dusuncesiz insanlar bence tavrını koy yanlısını anlasın en azından

Ya zaten gideceksin bişeyl dememissin hemde 3 gün bı erkek olarak onunrahatsiz olması lasim ayrıca gitmicem demiyorsun ki banyo yapıp geliyimdiosun yok ya çok dusuncesiz insanlar bence tavrını koy yanlısını anlasın en azından

hiç gitmek istemiyorum ama...o annemlerdede banyo yapabilirsin die düşünür ama ben yapamam orda.alışkın değilim.afedersiniz çok mecbur kalmadıkça wc lerine bile girmiyorum.insanlarla ugraşmak zoooorrr...

zaten evliliklerin basina ne geliyorsa bu anne babalarin cocuklarinin artik yeni bir ailesi oldugunu anlamamak istediginden geliyor. Diger yorumlarda yazildimi bilmiyorum ama bence cözümü söyle bulabilirsin. ayda 2 hafta sonunu kendinize ayirin cumartesi pazar arkadaslarinizla eglenin alisveris yapin evde tv seyredin vs vs diger 2 hafta sonuda ailelerinizle görüsün cumartesi günleri kayinvalidene gidin aksam 5den gece 10 a kadar pazar günüde ayni sekilde senin ailene gidin. Ve bu kararinizdan asla vazgecmeyin yok dayimgil geldi yok halamgil gitti umurunuzda olmasin. Artik sen ve esin bir ailesiniz bunu önce siz kabul edin sizden sonra evlatlariniz evlatlarinizdan sonra ana-baba gelir. Sert olun biraz siz kendi ailenize sahip cikmaksaniz ne senin annen- baban nede esinin anne babasi bu AILEYE saygi duymaz !

bakalım bu haftada bi geçsin gitmeyi düşünmüyorum artık.gençliğimi unuttum resmen.nişanlıyken daha iyi vakit geçiryorduk.evlendik herşey bitti sanki.

ben ailelerin olduğu yerde çalışıyor olsaydım,hafta içi birgün birine başka birgünde birine giderdim.hem 2 gün yemek sorunum olmaz hemde hafta sonum bana kalırdı.temizliğimi rahatça yapar eşimle vakit geçirirdim,böyle daha rahat olurdu:34:

ben ailelerin olduğu yerde çalışıyor olsaydım,hafta içi birgün birine başka birgünde birine giderdim.hem 2 gün yemek sorunum olmaz hemde hafta sonum bana kalırdı.temizliğimi rahatça yapar eşimle vakit geçirirdim,böyle daha rahat olurdu:34:

bakalım bu haftada bi geçsin gitmeyi düşünmüyorum artık.gençliğimi unuttum resmen.nişanlıyken daha iyi vakit geçiryorduk.evlendik herşey bitti sanki.

Orda banyo tabiki yapamazsın nasıl rahat edeceksin bencil erkekler rahat edecegini nasıl düşünür ya bendede tatlım hadi bu hafta insanlık adına git ama bundan sonra mesafe senin icin daha hayırlı olur

zaten evliliklerin basina ne geliyorsa bu anne babalarin cocuklarinin artik yeni bir ailesi oldugunu anlamamak istediginden geliyor. Diger yorumlarda yazildimi bilmiyorum ama bence cözümü söyle bulabilirsin. ayda 2 hafta sonunu kendinize ayirin cumartesi pazar arkadaslarinizla eglenin alisveris yapin evde tv seyredin vs vs diger 2 hafta sonuda ailelerinizle görüsün cumartesi günleri kayinvalidene gidin aksam 5den gece 10 a kadar pazar günüde ayni sekilde senin ailene gidin. Ve bu kararinizdan asla vazgecmeyin yok dayimgil geldi yok halamgil gitti umurunuzda olmasin. Artik sen ve esin bir ailesiniz bunu önce siz kabul edin sizden sonra evlatlariniz evlatlarinizdan sonra ana-baba gelir. Sert olun biraz siz kendi ailenize sahip cikmaksaniz ne senin annen- baban nede esinin anne babasi bu AILEYE saygi duymaz !

aynen katılıyorum kardeşim veee kadından sorumlu devlet bakanına kadar olsun yetkili kimse kim artık sırf bu drumlar için bile artık kanun cıkarında bosanmalar azalsın gençlerin psikolojisi korunsun saglıklı nesiller yetişssin .. bence gercekten bi kanun hazırlanmalı aile tüzğüne bu asırı karısıp yuva yıkan insanlara istinaden hemde hemen !!!!!! yoksa bu aile dramları btmez insanda pisikolojide kalmaz .

insanlar birde müslümanlık taslarlar varsan baksan ayette ile geciyor nisa suresi yanlış hatırlamıyorsam akrabalar anne baban dahi olsa adaleti elden bırakma diye eeeee hani nerdeee beyefendiler ????? matruska sana cok üzlüorum umarım edenler layıgını bulur :99:

annenzin küsmesine anlam veremedim. çünkü oda gelin olmuş biraz eğri oturup doğru konuşmalı...
Evlilik kolaymı sandınız siz. Eşin eşinin annesi babası kardeleri yemekler senin annen baban akrabalrın. kendi evin işlerin evdeki işlerin.. Her kaıdn beceremz bence. Bir bakmışsın ki yaş olmuş 70 iş bitmiş..:42::42:

annenzin küsmesine anlam veremedim. çünkü oda gelin olmuş biraz eğri oturup doğru konuşmalı...
Evlilik kolaymı sandınız siz. Eşin eşinin annesi babası kardeleri yemekler senin annen baban akrabalrın. kendi evin işlerin evdeki işlerin.. Her kaıdn beceremz bence. Bir bakmışsın ki yaş olmuş 70 iş bitmiş..:42::42:

valla henüz yaş 70 olmadı ama iş bitmek üzere :)

nihayet kurban faslı bitti kızlar.ama haftasonum mahvoldu ! cuma akşamı kaynanamı aradım cepten,evde değilmiş kaynım çıktı telefona.yapılacak acil bişey varmı ben bugünden geleyimmi dedim.oda yok sen gelme git dinlen yarın falan gelrsin dedi.tamam dedim.c.tesi günüde sabah kalktım annemlere gittim kahvaltımı yaptım 12 gibi görümcem aradı.nerdesin sen,misafirlerle birliktemi gelceksin diye bıdı bıdı yaptı.gelicem birazdan annemdeym dedim bende.oraya gittim 12.30 gibi.başladılar kafamın etini yemeye nerdesin sen misafirmisin dün neden gelmedin.bende dedm kaynım böyle böyle dedi.sen onun lafına ne bakıyorsun bz cuma günü gel demedikmi.sinirlendim iyice ama sustum yine her zamanki gibi.kurban kesildi dün 5ti artık kalkalım dedik.annemlere gittik 10a kadarda orda oturduk nihayet evime yatmaya gittim.kaabus gibiydi herşey.

nihayet kurban faslı bitti kızlar.ama haftasonum mahvoldu ! cuma akşamı kaynanamı aradım cepten,evde değilmiş kaynım çıktı telefona.yapılacak acil bişey varmı ben bugünden geleyimmi dedim.oda yok sen gelme git dinlen yarın falan gelrsin dedi.tamam dedim.c.tesi günüde sabah kalktım annemlere gittim kahvaltımı yaptım 12 gibi görümcem aradı.nerdesin sen,misafirlerle birliktemi gelceksin diye bıdı bıdı yaptı.gelicem birazdan annemdeym dedim bende.oraya gittim 12.30 gibi.başladılar kafamın etini yemeye nerdesin sen misafirmisin dün neden gelmedin.bende dedm kaynım böyle böyle dedi.sen onun lafına ne bakıyorsun bz cuma günü gel demedikmi.sinirlendim iyice ama sustum yine her zamanki gibi.kurban kesildi dün 5ti artık kalkalım dedik.annemlere gittik 10a kadarda orda oturduk nihayet evime yatmaya gittim.kaabus gibiydi herşey.

canım senin yaşın daha çok genç tabi tecrübesizsin onlarda tepene çıkmışlar inmiyorlar
neden sana kızmalarına izin veriyorsun kendine güven ver cevabını
bende görümceyim ama gelinimizi arayıp konuşmaya çekinirim hiçbişe demem zatende ama kız kendine güveniyor kimse gözünün üstünde kaşın var bile diyemiyor yemin ederim kendi annesi bile kızına bişe demekten korkuyor hatta anneme dert bile yanmış
gelinimiz çok terstir hakkını yedirtmez abimi bile yönlendirir bu tavırları benim hoşuma bile gidiyor akıllı kadın evine eşine çocuklarına kimseyi karıştırtmıyor haklıda en iyisini yapıyor ben bile onu örnek alıyorum
bende kayınvalidemden çok çektim halende çekiyorum haftasonu beni deli etti saçma sapan konuştu bende sakin bir dille onu uyardım hatasını yüzüne güzel dille vurdum hatasını anladı alttan aldı
bende senin gibi hep susardım sonra içime atar saatlerce ağlardım hep kendime ettim şimdi panikatak hastasıyım ama keşke yapmasaymışım diyorum artık ters bir lafta falan sakince karşı tarafı uyarıyorum yine sinirleniyorum ama sonra keşke uyarsaydım deyip üzülmüyorum
lütfen artık bir devrim yap kendine gel sen çalışan genç bir kadınsın onlara muhtaç değilsin kimseye hakkını yedirtme seni çocuk gibi azarlamalarına izin verme
ve bir dahaki yorumunda seni azarladıklarında verdiği cevabı bize anlat

aynen öyle beni bi kere pasif gördüler cevap vermediğimi biliyorlar hala üstüme geliyorlar sabretmeye çalışıyorum ama bir yere kadar.eşimede söyledim dün.ablan herkesi parmagında oynatıyor herkes onun ağzının içine bakıyor yönlendiriyor hepinizi dedim.oda diyoki hasta oldugu için kimse birşey demiyor,bide evde tek kız çocugu o yüzden üstlerine düşüyor annemler diyor.herkesin üstünde hakimiyetini sürdürsün ama bana karışmasın dedm sizin üzerinizde uyguladıgı baskıyı banada yapmayaa çalışıyor dedim. ne yapayım diyor,arayp konuşayım yada söyliyim sana sataşmasın diyor.onuda ben istemiyrum bu sefer daha kötü takıcak.kaynanamlarla iyiyken yine kötü olucam..

aynen öyle beni bi kere pasif gördüler cevap vermediğimi biliyorlar hala üstüme geliyorlar sabretmeye çalışıyorum ama bir yere kadar.eşimede söyledim dün.ablan herkesi parmagında oynatıyor herkes onun ağzının içine bakıyor yönlendiriyor hepinizi dedim.oda diyoki hasta oldugu için kimse birşey demiyor,bide evde tek kız çocugu o yüzden üstlerine düşüyor annemler diyor.herkesin üstünde hakimiyetini sürdürsün ama bana karışmasın dedm sizin üzerinizde uyguladıgı baskıyı banada yapmayaa çalışıyor dedim. ne yapayım diyor,arayp konuşayım yada söyliyim sana sataşmasın diyor.onuda ben istemiyrum bu sefer daha kötü takıcak.kaynanamlarla iyiyken yine kötü olucam..

canım senin görümcenin afedersin ama havaya sokmuşlar
bende tek kızım iki erkek kardeşim var kimseyede karışmam zaten bizimkilerde karıştırmazlar
sen bira psif kalmışsın oda üstüne geliyor bir laf vardır it ürür kervan yürür bide deveye diken insanı s... yara diye kusura bakma açık oldu ama gerçektende öyle
sen görümcen seni azralayınca veya telde emredince sakince tersle ilk önce şok olur sen kararlı olursan geri adım atar bu kadar taviz verme

aynen öyle kızı o kadar pofpoflamışlarkı kızın ayakları beş karış havada geziyor.nefret ettirdi kendınden ben gidip üstüme düşen işi yapıyorum o kadar muhabbetede girmiyorum.hem laf sokuyor hem gelip öpüyor durdurk yere normal bi insan gibi davranmıyor.

Ben en cok esın ne dedionumerak ediyorum ailesinde falan kalmadi dımı ya canım benim teyzemde senin görümden gibi gelinlere aileyedespotluk yapar insan bazen lafinivermeli kırmadan sonra daha kötü olabilio hersey

aynen öyle kızı o kadar pofpoflamışlarkı kızın ayakları beş karış havada geziyor.nefret ettirdi kendınden ben gidip üstüme düşen işi yapıyorum o kadar muhabbetede girmiyorum.hem laf sokuyor hem gelip öpüyor durdurk yere normal bi insan gibi davranmıyor.

canım sen neden her boş gününde oraya gidip temizlik yapıyorun hizmetçimisin sen
bende çok yaptım vallahi kimse bana plaket vermedi eline sağlık demedi bide ilk fırsatta neler dediler neler yaptılar
sen şunu anla canım sen ne yaparsan yap onlara yaranamazsın
madem kızı var o yapsın işleri veya ayapacak kimse yoksa para verip kadın tutup temzilettir veya bir hafta sen yapıyorson bir hafta kızı yapsın
bence haftasonları temizlik dışındada birşeyler planla
eşinide kandır sen karısısın sen istesen aklını kullansan eşin ne dersen onu yapar
deki kocacğım haftasonu bir gün gezelim sinemaya sahile yürüyüşe falan gidelim de adamın aklını çel bu sizin hakkınız
gençsizniz gezip dolaşın nedir bu ya her haftasonu seni hizmetçi gibi kullanacaklar kızacaklar
görümcende akıllı kadınmış kimse yokken sana fırça çekişyor eşin falan varkende öpüyorki göz boyuyor

Son düzenleme:
Back
X