Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya zaten gideceksin bişeyl dememissin hemde 3 gün bı erkek olarak onunrahatsiz olması lasim ayrıca gitmicem demiyorsun ki banyo yapıp geliyimdiosun yok ya çok dusuncesiz insanlar bence tavrını koy yanlısını anlasın en azından
bakalım bu haftada bi geçsin gitmeyi düşünmüyorum artık.gençliğimi unuttum resmen.nişanlıyken daha iyi vakit geçiryorduk.evlendik herşey bitti sanki.
zaten evliliklerin basina ne geliyorsa bu anne babalarin cocuklarinin artik yeni bir ailesi oldugunu anlamamak istediginden geliyor. Diger yorumlarda yazildimi bilmiyorum ama bence cözümü söyle bulabilirsin. ayda 2 hafta sonunu kendinize ayirin cumartesi pazar arkadaslarinizla eglenin alisveris yapin evde tv seyredin vs vs diger 2 hafta sonuda ailelerinizle görüsün cumartesi günleri kayinvalidene gidin aksam 5den gece 10 a kadar pazar günüde ayni sekilde senin ailene gidin. Ve bu kararinizdan asla vazgecmeyin yok dayimgil geldi yok halamgil gitti umurunuzda olmasin. Artik sen ve esin bir ailesiniz bunu önce siz kabul edin sizden sonra evlatlariniz evlatlarinizdan sonra ana-baba gelir. Sert olun biraz siz kendi ailenize sahip cikmaksaniz ne senin annen- baban nede esinin anne babasi bu AILEYE saygi duymaz !
annenzin küsmesine anlam veremedim. çünkü oda gelin olmuş biraz eğri oturup doğru konuşmalı...
Evlilik kolaymı sandınız siz. Eşin eşinin annesi babası kardeleri yemekler senin annen baban akrabalrın. kendi evin işlerin evdeki işlerin.. Her kaıdn beceremz bence. Bir bakmışsın ki yaş olmuş 70 iş bitmiş..![]()
nihayet kurban faslı bitti kızlar.ama haftasonum mahvoldu ! cuma akşamı kaynanamı aradım cepten,evde değilmiş kaynım çıktı telefona.yapılacak acil bişey varmı ben bugünden geleyimmi dedim.oda yok sen gelme git dinlen yarın falan gelrsin dedi.tamam dedim.c.tesi günüde sabah kalktım annemlere gittim kahvaltımı yaptım 12 gibi görümcem aradı.nerdesin sen,misafirlerle birliktemi gelceksin diye bıdı bıdı yaptı.gelicem birazdan annemdeym dedim bende.oraya gittim 12.30 gibi.başladılar kafamın etini yemeye nerdesin sen misafirmisin dün neden gelmedin.bende dedm kaynım böyle böyle dedi.sen onun lafına ne bakıyorsun bz cuma günü gel demedikmi.sinirlendim iyice ama sustum yine her zamanki gibi.kurban kesildi dün 5ti artık kalkalım dedik.annemlere gittik 10a kadarda orda oturduk nihayet evime yatmaya gittim.kaabus gibiydi herşey.
aynen öyle beni bi kere pasif gördüler cevap vermediğimi biliyorlar hala üstüme geliyorlar sabretmeye çalışıyorum ama bir yere kadar.eşimede söyledim dün.ablan herkesi parmagında oynatıyor herkes onun ağzının içine bakıyor yönlendiriyor hepinizi dedim.oda diyoki hasta oldugu için kimse birşey demiyor,bide evde tek kız çocugu o yüzden üstlerine düşüyor annemler diyor.herkesin üstünde hakimiyetini sürdürsün ama bana karışmasın dedm sizin üzerinizde uyguladıgı baskıyı banada yapmayaa çalışıyor dedim. ne yapayım diyor,arayp konuşayım yada söyliyim sana sataşmasın diyor.onuda ben istemiyrum bu sefer daha kötü takıcak.kaynanamlarla iyiyken yine kötü olucam..
aynen öyle kızı o kadar pofpoflamışlarkı kızın ayakları beş karış havada geziyor.nefret ettirdi kendınden ben gidip üstüme düşen işi yapıyorum o kadar muhabbetede girmiyorum.hem laf sokuyor hem gelip öpüyor durdurk yere normal bi insan gibi davranmıyor.