• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım,evlilik ne kadar zormuş....

Kendi ailene,açık açık anlatabilirsin.Belki annene söylemen daha uygun olur.Annen babanı ikna eder.

Annecim,size gelince eşim kayınvalideme de gitmek istiyor.Tüm haftasonumuz bu şekilde geçiyor.
Ben biraz evime zaman ayırmak,eşimle başbaşa zaman geçirmek istiyorum.Böyle sitem ettiğiniz zaman zor durumda kalıyorum şeklinde....

Eşin çözümlere açıkmış.Ona da açık söyle,her haftasonu 2 taraf birden olmuyor,her hafta birine gidelim,böylece bize zaman kalır dersin.

Bir de ziyaretleri en azından yarım günle sınırlamaya çalışın.

eşime sabah mail attım bıktıgımı falan söyledim benı aradı şunu söyledi ' akşam eve gelme babanlara git bende oraya gelicem' dedi ve kapattı.ne olursa olsun araya aileleri sokar zaten..

Eşler birbirinin ailesine gitmek zorunda değil .
Ne sen eşini kendi ailenin yanına gitmekle zorlayabilirsin ne de o seni.
Birbirinizin ailelerinden hoşlnmıyor ve gitmek istemiyrsanız herkes kendi ailesiyle görüşsün ne var ki bunda ..
İlla hep beraber mi gitmeniz lazım ..
Sen de böylece onun ailesine gitmek zorunda kalmazsın bu kadar basit.
Bu sen gittin ben gitmedim olayları saçma.
Zorla gidildikten sonra bi anlamı yok zaten .
En mantıklısı herkes kendi ailesine gitsin görüşsün istediği zaman ,böylece sorun da çözülmüş olur..
Ne sen ne eşin ailelerinize giderken bir diğerini peşinde sürüklemek hakkına sahip değil ..
Kimse ne birilerine damatlık yapayım ne de birilerine gleinlik yapalım diye evlenmez.
Sizin ayrı bir hayatınız ve aileniz var.
Diğer aileleri bu aileden ne kadar uzak tutarsanız evliliğiniz o derece güzel gider..

eşime sabah mail attım bıktıgımı falan söyledim benı aradı şunu söyledi ' akşam eve gelme babanlara git bende oraya gelicem' dedi ve kapattı.ne olursa olsun araya aileleri sokar zaten..

Gitme !
Muhtemelen ailelelerinizin yanında tartışamıyorsunuz.
O da bu yüzden babanıza gitmenizi istiyor.
Gitme ilk kez gitmek istemediğini söyle

Gitme !
Muhtemelen ailelelerinizin yanında tartışamıyorsunuz.
O da bu yüzden babanıza gitmenizi istiyor.
Gitme ilk kez gitmek istemediğini söyle

eşim kendını savunacak yine.ben konuşamıyorum ailelerin yanında özelimizi paylaşamıyorum ama eşim bunu yapıyor o yüzden babamların gözündede benı haksız çıkartmaya çalışacak eminim.gitmiycem bilmem ne olacak.

eşim kendını savunacak yine.ben konuşamıyorum ailelerin yanında özelimizi paylaşamıyorum ama eşim bunu yapıyor o yüzden babamların gözündede benı haksız çıkartmaya çalışacak eminim.gitmiycem bilmem ne olacak.

Keşke bulunduğunuz ilden taşınsanız ... :10:

biz taşınsak bile eşimin aileside bizle gelir heralde.annemler hele hiç bırakmaz.biterse bu insanların yüzünden bitecek bu evlilik artık..

Yazık günah ama ,herkes çocuğunu alsın turşussunu kursun o zaman...
Kusura bakma ikinizin ailesi de bir garip.
Evlenmenize müsaade etmişler iyi ki ,cidden çok acı böyle biten evlilik çok.
İnsanlar naısl bu kadar kör oluyor kendi egoları için yuva yıkıyorlar.
Eşin sana ihanet etse dövse sövse git boşa derdim ama aslında ikinizinde suçu yok.
Yaşlarınız kaç ,zaman ilerledikçe kendinizi bulursunuz belki..
Eşin özellikle belki bir dur der bu gidişe.

Yazık günah ama ,herkes çocuğunu alsın turşussunu kursun o zaman...
Kusura bakma ikinizin ailesi de bir garip.
Evlenmenize müsaade etmişler iyi ki ,cidden çok acı böyle biten evlilik çok.
İnsanlar naısl bu kadar kör oluyor kendi egoları için yuva yıkıyorlar.
Eşin sana ihanet etse dövse sövse git boşa derdim ama aslında ikinizinde suçu yok.
Yaşlarınız kaç ,zaman ilerledikçe kendinizi bulursunuz belki..
Eşin özellikle belki bir dur der bu gidişe.

ben 23 eşim 27 yaşındayız.
eşim çok sinirlidir,oda çok bunaldı daha önce söyledi bana ailemle konuşayım o zaman sana böyle davranmasınlar dedi kabul etmedim.herkes kendı ailesine gitsin dedi kabul etmedim.şimdide akşam babanlara git sakın eve gelme diyor.
belkide bugün bitti artık herşey.mutluyken başkaları tarafından mutsuzluga itilmek zor gerçekten.

ben 23 eşim 27 yaşındayız.
eşim çok sinirlidir,oda çok bunaldı daha önce söyledi bana ailemle konuşayım o zaman sana böyle davranmasınlar dedi kabul etmedim.herkes kendı ailesine gitsin dedi kabul etmedim.şimdide akşam babanlara git sakın eve gelme diyor.
belkide bugün bitti artık herşey.mutluyken başkaları tarafından mutsuzluga itilmek zor gerçekten.
bence sorun eşinizde değil ,sizde ..
eşiniz ne güzel orta yolu bulmuş herkes kendi ailesine gitsin demiş daha ne istiyorsunuz anlamadım ...
sizin istediğiniz siz onun ailesine gitmeyin ama o sizin ailenize gelsin mi anlamadım .
bunu istiyorsanız bunun adı bencilliktir..
bence sizi mutsuzluğa iten başkaları değil kendinizsiniz.
eğer bu evliliği yürütmek istiyorsanız eşinizin teklifini kabul edin ,böylece herkes rahat etmiş olur ..

yoksa kendi kendiniz mutsuz etmiş olacaksınız

bence sorun eşinizde değil ,sizde ..
eşiniz ne güzel orta yolu bulmuş herkes kendi ailesine gitsin demiş daha ne istiyorsunuz anlamadım ...
sizin istediğiniz siz onun ailesine gitmeyin ama o sizin ailenize gelsin mi anlamadım .
bunu istiyorsanız bunun adı bencilliktir..
bence sizi mutsuzluğa iten başkaları değil kendinizsiniz.
eğer bu evliliği yürütmek istiyorsanız eşinizin teklifini kabul edin ,böylece herkes rahat etmiş olur ..

yoksa kendi kendiniz mutsuz etmiş olacaksınız

tabiki benım aileme gidelim senın ailene gitmeyelim gibi bişey diyemem.benım aileme gittiğimiz zaman kararında bir iki saat oturup dönüyoruz,ondanda aynı şeyi bekliyorum.beni atıyor annesıyle kardeşinin başına.o kadar iş yapıyorum eyvallah tabıkı yapıcam ama yaranamıyorum yine ben kötü gelin oluyorum diyorum eşime bu yüzden üstüme düşeni yapayım ama daha erken kalkalım diyorum en azından benım ailemde oturdugumuz kadar oturalım diyorum.

iki genc insan,iki aile arasinda zaman gecireceginize basbasa gezme planlari yapin,cocuk olduktan sonra zaten büyüklere daha cok gidiliyor,torun sevdirmek icin.. canim surda gezmek,surda sunu yemek istiyor diye ikna edin esinizi güzellikle yada kendiniz gibi genc evli,nisanli vs.arkadaslarinizla zaman ayarlayin.iki aileden de biraz uzak kalin,hayatinizi renklendirin.

iki genc insan,iki aile arasinda zaman gecireceginize basbasa gezme planlari yapin,cocuk olduktan sonra zaten büyüklere daha cok gidiliyor,torun sevdirmek icin.. canim surda gezmek,surda sunu yemek istiyor diye ikna edin esinizi güzellikle yada kendiniz gibi genc evli,nisanli vs.arkadaslarinizla zaman ayarlayin.iki aileden de biraz uzak kalin,hayatinizi renklendirin.

bu hafta gitmiycekdk sözde ne kadar karar versekte karşımızdakıler anlayışsız olunca herşey çok daha zorlaşıyor.

tabiki benım aileme gidelim senın ailene gitmeyelim gibi bişey diyemem.benım aileme gittiğimiz zaman kararında bir iki saat oturup dönüyoruz,ondanda aynı şeyi bekliyorum.beni atıyor annesıyle kardeşinin başına.o kadar iş yapıyorum eyvallah tabıkı yapıcam ama yaranamıyorum yine ben kötü gelin oluyorum diyorum eşime bu yüzden üstüme düşeni yapayım ama daha erken kalkalım diyorum en azından benım ailemde oturdugumuz kadar oturalım diyorum.

ama adama zorla yaptırmak istiyorsunuz bunu ..siz nasıl iki saat kalmak istiyrsanız işte o da ayrı ayrı gidelim diyor bunu anlamıyorsunuz.
yani illa sizin istediğiniz olsun istiyorsunuz eşinizin istediğini yapmıyorsunuz..
ama ben eşinizin ayrı gidelim kararını çok mantıklı ve aklı başında bir karar olarak görüyorum .
bu şekilde hem iki taraf da size karşı mesafeli olmayı öğreneceklerdir..

ama adama zorla yaptırmak istiyorsunuz bunu ..siz nasıl iki saat kalmak istiyrsanız işte o da ayrı ayrı gidelim diyor bunu anlamıyorsunuz.
yani illa sizin istediğiniz olsun istiyorsunuz eşinizin istediğini yapmıyorsunuz..
ama ben eşinizin ayrı gidelim kararını çok mantıklı ve aklı başında bir karar olarak görüyorum .
bu şekilde hem iki taraf da size karşı mesafeli olmayı öğreneceklerdir..

bu akşam geri dönülmez bi yola girmezsek eşimin bu teklifini kabul edeceğim..

ailelerin anlayışsızlıgı gercekten cok saçma her hafta çalışan iki yeni evli insanları nıe yanlız bırakmayı ögrenemıyorlar..bnde evliyim ve eşim tek ocuk eger eşim cok anne kuzusu olsaydı vay halime çünkü tek gelin olunca hersey daha farklı oluyor ama bnm eşim bn çalışmadıgım halde kesınlıkle bana anneme gt demez hiç demedıde bn araım konusuruz,bıraz uzak bana oglum küçük oldugu için sık sık gidemem de ztn,kndı annem ise 1 sokak ilerde giderımde sureklı ve eşim asla ses cıkarmaz eşim gelmeden eve giderim yemegımı yaparım o gelmeden evde olurum hiç böle bi sorunumuz olmadı çünkü iş eş te bitiyo,eşm hiç ana kuzusu olmadı annesının yanındayke sımarmadı çünkü bnde sevmem öyle erkegın annesıyle sımarık hareketlerı ne bileyım çok itici geliyo bana,ayrıca ogullarına evlenndıkten sonra hayatlarını zindan edıcek ve gelinlerının ahını alcaklarsa hiç evlendırmesınler yazık herkez ne hayallerle evlenıyo ya,ayrıca görümcenızı anlamıs dglm evli dglmi nasıl eşini bu kadar ihmal edıyo süreklı annesınde olup hasta diyemı süreklı orda yoksa hep aynımı...

ailelerin anlayışsızlıgı gercekten cok saçma her hafta çalışan iki yeni evli insanları nıe yanlız bırakmayı ögrenemıyorlar..bnde evliyim ve eşim tek ocuk eger eşim cok anne kuzusu olsaydı vay halime çünkü tek gelin olunca hersey daha farklı oluyor ama bnm eşim bn çalışmadıgım halde kesınlıkle bana anneme gt demez hiç demedıde bn araım konusuruz,bıraz uzak bana oglum küçük oldugu için sık sık gidemem de ztn,kndı annem ise 1 sokak ilerde giderımde sureklı ve eşim asla ses cıkarmaz eşim gelmeden eve giderim yemegımı yaparım o gelmeden evde olurum hiç böle bi sorunumuz olmadı çünkü iş eş te bitiyo,eşm hiç ana kuzusu olmadı annesının yanındayke sımarmadı çünkü bnde sevmem öyle erkegın annesıyle sımarık hareketlerı ne bileyım çok itici geliyo bana,ayrıca ogullarına evlenndıkten sonra hayatlarını zindan edıcek ve gelinlerının ahını alcaklarsa hiç evlendırmesınler yazık herkez ne hayallerle evlenıyo ya,ayrıca görümcenızı anlamıs dglm evli dglmi nasıl eşini bu kadar ihmal edıyo süreklı annesınde olup hasta diyemı süreklı orda yoksa hep aynımı...

görümcem evli hemde 10 yıllık.kaynanam hasta diye kalıyor hep orda.gerçi hasta olmadan öcnede hafta içi 1 gün.ve hafta sonları annesındeydı.şımarık şte hasta diye herkes üstüne düşüyor

bnce görümcenızın psikolojık sorunları olmalı yada aşırı dercede kıskanc oldugundan süreklı size laf sokma cabasında...allahtan eşiniz sizedestek cıkabiliyor bu aksamda sizi babanlara cagırmasının sebebide iki aileyede fazla sık gelmıcez evliliğimzde sorunlar oluyo bu yuzden gbi bir konusma yapabilir...

bnce görümcenızın psikolojık sorunları olmalı yada aşırı dercede kıskanc oldugundan süreklı size laf sokma cabasında...allahtan eşiniz sizedestek cıkabiliyor bu aksamda sizi babanlara cagırmasının sebebide iki aileyede fazla sık gelmıcez evliliğimzde sorunlar oluyo bu yuzden gbi bir konusma yapabilir...

hemde aşırı kıskanç..umarım düşüncesi öyledir sanmıyorum ama.zaten gitmiycem akşam babamlara.eve gidicem bakalım ne olacak.

bnce gtsen mesela sorunlarınızı halletseniz bu yönde bir konusma olur gbime gelıyo tabı sen eşini tanırsın nıe gtmek istedgnı az cok kestirmişsindir hkkında hayırlısı olsun cnm...

bnce gtsen mesela sorunlarınızı halletseniz bu yönde bir konusma olur gbime gelıyo tabı sen eşini tanırsın nıe gtmek istedgnı az cok kestirmişsindir hkkında hayırlısı olsun cnm...

Back
X