Rabbim bugünlerimizi aratmasın inşallah ama inanınki bıktım artık. Tosun paşam hiçmi düzelmeyecek:1no2:Her kış evimiz antibiyotik ve bilimum ilaçlarla doluyor, artık hangisi ne işe yarıyordu acaba diye afallıyorum. Burnu neredeyse her daim tıkanık tosun paşamın. Dolayısıyla ağzından nefes alıyor. Ağzından nefes aldığı için çok sık boğaz enfeksiyonu oluyor. 3-5 gün sonrada hooop kulak iltihabı.Yokmudur bunun bir çaresi. Burnu açmak için ortivine, illiadin ve serum fizyolojik kullanıyorum dönüşümlü olarak ama yok yok, açamıyorum bir türlü.:1no2:
2 gün iyiyse 10 gün kötü. Artık bağışıklık kazandı antibiyotiklere. Doğal şeylerde deniyorum ama bir türlü iyileştiremiyorum sıpamı.senağlama
Şimdi yine kulak iltihabı oldu, babası doktora götürdü, neredeyse kulak mahvolacakmış. Halbuki 10 gün önce başka bir doktora gösterdik çocuğu biliyorum çünkü başıma gelecekleri burnu tıkanınca kulaklarına vuruyor, varmı birşey diye götürdük, "kulakları çok iyi, hiçbirşey yok" dedi denyo bir doktor. Madem birşey yok 10 günde kulak nasıl böyle mahvolabilir a diplomasını manavdan alan doktor.:mymeka:
Arkadaşlar nolur bana bir çare söyleyin, 2.5 yaşındaki kuzumun bünyesini nasıl daha kuvvetli hale getirebilirim , burun tıkanıklığını nasıl halledebilirim, inanın çaresiz kaldım artık.senağlama
İloş buğu filan hayatta izin vermezki inatçı keçi, kuzular yattıktan sonra ısıtıcıda su kaynatıyorum genelde, buhar olsun diye odada, otrivine de çok fazla kullanmıyorum mecbur olmadıkça. Serum fizyolojiği ben kendim hazırlıyorum evde doktor söyledi bana nasıl yapılacağını, ondan dayıyom artık sürekli ama bir türlü açılmadı burnu,
Krocan birde senin dediğin o spreyi deniyim bakalım sonuç ne olacak.
Kulağı çok kötü olmuş Penador vurdurun demiş doktorsenağlama
ablacım çok geçmiş olsun.benim yeğenimdede aynı sorunlar vardı.hastaneye götürünce buhara tutup geçiriyorlardı ve tabiki serum fizyolojik...evinize bi buhar makiesi alıp içinede buğumentol damlatırsanız iyi gelebilir...inş. işe yarar...çok gemiş ollsun...
geçmiş olsun la kuzu
2 çocuğa bakamadın ha sende
kısmetse ben nisandan sonra 6 ay evdeyim yolla ben bakim laa
Kızım gülme komşuna gelir başına atasözünü bol bol hatırlatırım sana o zaman:çok üzgünümaman toprak sağlıklı olsun da)
Ya çok çabuk hastalanıyor, güya 4 kilo tosun gibi doğdu eşşoğlusu, hele bir de seneye kreşe vermeyi düşünüyoruz, o zaman yandık. Bu kararımı birkez daha mı gözden geçirsem neCADIARZU
sosyal gelişimi için kreş çok faydalı canım
ama orda sürekli hasta olur,bunun önlemi yok mu
hasta olmadan ilaç ver önlem olarak koruyucu falan
•kelebek•;1861406 .!.:Geçmiş olsun kuzum:çok üzgünüm:
inşallah vardır doğal bir yöntemi bizim kıza hep okyanus suyu iy geldi bu güne kadar
geçmiş olsun kuzum:1hug:
ya şuncacık yaştaki cocuğun bu denli ilaca boğulması ne kötü
doğal yöntemler falan araştırsan nası olur CADIARZU
•kelebek•;1861406 .!.:Geçmiş olsun kuzum:çok üzgünüm:
inşallah vardır doğal bir yöntemi bizim kıza hep okyanus suyu iy geldi bu güne kadar
Çok geçmiş olsun kuzucuğum..:teselli:
Okyanus suyunu annem de kullanıyor.
Gerçekten çok faydası var,bir dene istersen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?