- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
cok guzel yazdiniz belkide hayatimi verdigi limonu oylece yiyp yuzumu eksitigi icin sikayaetlerim. ne bilim babam zorluk yasatti bari evlilgim iyi olur diye dusundum . babamn kacmak icin ikinci kez hazirpanmadim uniye ilk kazandigim yere gittim o zaman halbuki hazirpansaydim daha guzel bolum okurdum.Annem bana hep der,hayat sana limon verdiyse,onu limonataya çevirmek senin elinde....bu kurban psikolojisine girmeyin lütfen,binlerce insan neler neler yaşıyor,bunun hastaligi var,savasi var,olum,aclik var da var yani...halinize şükredin,ve unutmayin mutlu olmak sizin elinizde olan bisey
Yapacağı var mı sence?Ne kadar memnuniyetsiz bir insansın
Madem barınamadın orda boşan gel
Burada kimse senin hayatını düzeltemez.
Daha güzel bölümü okusaydiniz eger,daha mutlu olacaginiz garanti miydi?kim bilir belki daha kötü şeyler başınıza gelebilirdi bilemeyiz ki?geçmişi birakin,geçmiş geçmişte kaldi,gecmiste bisey degistirmeyecegimize göre,gecmis icin üzülmek mantiksiz degil mi?siz önünüze bakin,bu güne bakin,bu günü ve yarını değiştirmek sizin elinde,mutlu olmak sizin elinde..ayrica sahip oldugunuz şeylerin degerini bilmezseniz,elinizdekini olani da elinizden alinircok guzel yazdiniz belkide hayatimi verdigi limonu oylece yiyp yuzumu eksitigi icin sikayaetlerim. ne bilim babam zorluk yasatti bari evlilgim iyi olur diye dusundum . babamn kacmak icin ikinci kez hazirpanmadim uniye ilk kazandigim yere gittim o zaman halbuki hazirpansaydim daha guzel bolum okurdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?