- 4 Ağustos 2017
- 283
- 5.667
- 58
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
var evet ama bazen sartlar etkili oluyo sadece hersey bizim elimizde degulki gordum bynuSeçimlerinizin sonuçlarını yaşıyorsunuz.
Külli irade var cüzi irade var.
kucckken zor.bi hayat yasadim baba m hic bakmadi bize ama annem bakti zorlulla tabi bakti kadincagiz. babam gelir rahatsiz ederdi ustune ustuk. zor bi hayat gecti oyle . evlendim hayalimdeki evlilik degil Saygi bitti aramizda birsuru kavga ettik tonla. ya bakiyorum insanlar a mukemmel aileleri olanlar evlenirler gene iyi es ve aileleri hep yaninda gene diyorum adaletmi bu . nedir . ustune zorunli gurbet bilseydim bazi seyleri cok baska kararlar alirdim bilmiyordum ve simdi bide bu zor seyi yasiyorum. turkiyedeki lere bakiyorum mutlular aileleri yaninda esleri iyi tabiki mutsuz olanda var ama sanki butun zorluklari Ben yasamisim gibi . neden Rabbim bana guzel bi donem yasatmadi
Sen bi doğursaydın hayırlısıylaYa herseyi gectim sen ve senin gibiler ölümü bayilmakmi saniyonuz yada ölünce öteki dunyada davul zurnayla karsilasacanizimi zannediyonuzcok sinirlendim keske ölsem
cok guzel yazdiniz belkide hayatimi verdigi limonu oylece yiyp yuzumu eksitigi icin sikayaetlerim. ne bilim babam zorluk yasatti bari evlilgim iyi olur diye dusundum . babamn kacmak icin ikinci kez hazirpanmadim uniye ilk kazandigim yere gittim o zaman halbuki hazirpansaydim daha guzel bolum okurdum.
ailemin hepsi hata yapmadi babam hic bakmadi ve eksik buyuduk haliyle annem calisti yillarca bakti Allah razi olsun . erkek kardesklr Pek aeamazlar sagolsunlar ablmlarla gene daha uyiyim. tekrar hazirlansaydim daha iyi bolume giderdum ve zamaninda biyerde calistim ama bu boyuta gelecegni tabiki bilemezdim calistigm yer dert oldu gibi biseu . gurbettym benim yzuumden oda keske zamaninda daha gyzel tercih yapmsaydim simdi ulkemde mutlu yasardim. cok zorlaniyorum bazen cok.Şuraya hayatımı yazsam bir dakika düşünmez beni evlat edinirsin:) Allah korudu da geldim bu günlere, mutluluğu babadan ya da kocadan beklersen çok beklersin önce kendin sağlam olacaksın. Ailen hata yapmışsa sen yapmamaya çalışacaksın, çok çalışıp hayatını inşa edeceksin hele ki yaramaz bir evliliği asla sürdürmeyeceksin. Mutlu olmak senin elinde kimseden koruma, sahiplenme beklemeden önce kendin var olacaksın
Sahiden sizin bu yorumunuzu gorunce bende bir bakayim dedim.O kadar garip geldiki bir suru konu ve hep garip sikayetler.Kinamiyorum ama gercekten normal degil.Bipolar olma ihtimali var gibi geldi.Bir tanidigimin esi bu durumu yasiyordu.Allah yardimcisi olsunYapacağı var mı sence?
Anca buraya gelip yazıyor derdini sonra nefret ettiği kocasının yanına dönüyor hiçbir şey olmamış gibi.
Bir şeyleri değiştirmek için çabalayacak insan gelir buraya her gün zibilyon tane aynı konudan açar mı? :)
Küçük Emrah'a bağlamanin alemi yok.
Zibilyon tane konu açıp mutsuzum diyeceğine bosan gel o zaman ulkene.
Bakalım seni tatmin edecek mi bir de öyle dene :)
kucckken zor.bi hayat yasadim baba m hic bakmadi bize ama annem bakti zorlulla tabi bakti kadincagiz. babam gelir rahatsiz ederdi ustune ustuk. zor bi hayat gecti oyle . evlendim hayalimdeki evlilik degil Saygi bitti aramizda birsuru kavga ettik tonla. ya bakiyorum insanlar a mukemmel aileleri olanlar evlenirler gene iyi es ve aileleri hep yaninda gene diyorum adaletmi bu . nedir . ustune zorunli gurbet bilseydim bazi seyleri cok baska kararlar alirdim bilmiyordum ve simdi bide bu zor seyi yasiyorum. turkiyedeki lere bakiyorum mutlular aileleri yaninda esleri iyi tabiki mutsuz olanda var ama sanki butun zorluklari Ben yasamisim gibi . neden Rabbim bana guzel bi donem yasatmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?