Doğuma Hazırlık bıktım insanların kötü yorumlarından:(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

aynen yok doğumun böyle olacak yok böyle acı çekecen ...biride ne diyo artık eşini unut o bebek doğunca seni görmez bile diyo..

aynen yok doğumun böyle olacak yok böyle acı çekecen ...biride ne diyo artık eşini unut o bebek doğunca seni görmez bile diyo..

çocukla evlilik yeni bir boyut kazanıyor.ailece gezmeye gitmek eşinle beraber onu sallamak,kaydırmak,oynatmak çok güzel duygular.eşimle oğlumun oynayışını izlemeye bayılıyorum ben mesela.aşk ne demekmiş evlat sahibi olunca anlıyorsun.üstelik bir de şöyle düşün eğer hamile olmasaydın o şimdi bunları söyleyenler,çocuğun olmuyor diye bin beter üzeceklerdi seni.

insanlara yaranamazsın zaten
benim bebeğim olmuyor bana dediklerini bir bilseniz her gören birde şu doktora gitsene diyor
yada şöyle yap böyle yap diyor herkes bebeği sonradan olan birinin hikayesini anlatıyor işte şöyle yapmışta bilmem ne
içimi ne kadar yaktıklarını bilmiyorlar
Bebeğini sağ salim kucağına al inşallah ve daha beterlerini düşünüp haline şükret

dedimya böyle yorum yapanlardan biride 15-20 yıl çocuğu olmayan yıllarca uğraşan biri....

rabbim seninde gönlüne göre versin inş en kısa zamanda sende alırsın bebeğini kucağına...

insanlar konuşur sadece...ama genelde olumsuz konuşurlar, mutsuzluklarını yansıtır, kendi yaşanmamışlıklarını başkalarına da bulaştırmak isterler...sormak gerek madem o kadar kötü bişeymiş neden 2. yi 3. yü doğurmuşlar (genelde 2-3 çocuğu mutlaka vardır böyle konuşanların) ciddiye almamak gerek...senin hayatın, kim ne bilir nasıl yaşayacağını...ben böyle şeyler duyduğumda ya "hı-hı öyle olacak tabi" deyip geçip gülüyorum ya da oldukları yerden uzaklaşıyorum...benim mutluluğum kimsenin müdahale etmesine izin vermem ne yaşayacaksam ben yaşar görürüm onlara ne...

çok teşekkür ederim arkadaşlar inanın kendime geldim biraz hatta dün ne oldu ben ağlıyorum baktım bebek tekme atıp duruyo o sinirle çocuğa da kızdım uyu be sende dedim yaa inanamıyorum hemde doğmamış bebeğime umarım beni affeder...

Ben de hamile kalmadan önce de hamileyken de bebeğim doğduktan sonra da bu insan modelinden nefret ettim. Hele bir tanesi de yakın arkadaşımdı ki sorma...
Ama biliyor musun hiç de haklı değillermiş. Evet bedensel olraka yorurucu bir iş çocuk büyütmek, bazen insan strese de giriyor gazı filan olunca ya da hastalandığında ya da yeni bir büyüme evresinde ama inana bana bunlar güzelliklerinin yanında lafı bile olmayacka zorluklar. Allah hepimizin evladını bağışlasın, 2 yaşını doldurdu dün bebeğim. Hayatımın en mutlu anlarını onunla yaşadım, hayatımın en mis kokularını ondan aldım, hayatta en çok onu özledim, hayatta en çok onunla eğlendim. Eşime aşık olarak evlendim, hala da aşk var, aramız da arada büyük bir sorun yaşayıp atlatsak da iyidir. Demek istediğim eşimle de muhteşem şeyler paylaşmaktayız ama bu onun bile kat kat üstünde bir duygu. Bir kez sana gülümsediğinde o boşboğaz densiz insanların dediğine acıyarak güleceksin. İnsan kendi evladındna mutluluk almayı bilmiyorsa hiçbir yerden alamaz. Onlar bebeği olsa da olmasa da her yaşantıdan zorluk ve mutsuzluk çıkaracak insan tipleri zaten. Sen duyma bile onları...

amann salla ya...

hayattan herşeyin tadını çıkarmak lazım.

evlenirkende bekarlığın tadını çıkar diyorlar. sonra evliliğin emin ol bebeği görmeye gelenler de bebekliğinin tadını çıkar büyüyünce daha zor herşey diyo:)

hiç takmamalısın. ben herşeyin keyfini çıkarıyorum zaten de geç.

anlamadığım konu şu mutlumu oluyolar böle yaptıkça dün birine yeter artık psikolojimi bozdun dedim kötüleye kötüleye bitiremedi bi türlü yaa...

öle yapacam arkadaşım çok teşekkür ederim..

anlamadığım konu şu mutlumu oluyolar böle yaptıkça dün birine yeter artık psikolojimi bozdun dedim kötüleye kötüleye bitiremedi bi türlü yaa...

Yoo zannetmiyorum insanları üzmek için yaptıklarını. Onların doğruları bu. Onlar hayattan zevk alamamışlar, senin de alabileceğine ihtimal vermiyorlar. Herkesi kendileri gibi sanıyorlar. Ben o bahsettiğim yakın arkadaşımı çıkardım hayatımdan, benden rahatı yok. Günde 5 kez negatiflik dinlemekten gınaa gelmişti. Kocası kötü, kızı yaramaz, kardeşi sorumsuz, iş zor, hayat acımasız.... Eee herşey bu kadar kötü olabilir mi? Bir kere "Ya eşin kötü biri değil, bak o aslında iyi bir baba, haksızlık etme, evlilikite sürekli haklı olarak, sürekli haklı çıkmaya çalışarak mutlu olamazsın." dedim diye fırçayı yemiştim. Kızını anlatır hergün, ama öyle uslu bir çocuk ki aslında. Neyse ben de içimi dökmüş gibi oldum ama boşver uzun lafın kısası, hayat negatif insanların sana göstermeye çalıştığı şey değil. Güzel birşey hayat.

valla süper iyi etmişsin helal olsun sana bende bundan sonra öle yapacam insanları kırmaktan korkuyordum ama olan bana oluyo böle yapıncada..

Aynen öyle valla. Ben hiç sallamıyorum artık. Millet nedense benden daha çok takıntı yapıyor. Boşver bizim yerimize onlar yapsın.

Onu diyene "merak etme ben senden önce zayıflarım" de. Ya da "hadi ben bebekten dolayı kilo aldım da, senden neden kilo alıyorsun" de.

Son düzenleme:

O insanları Allah'a havale etmek lazım. Başka birşey söylemek isterdim aslında ama...
Düğün dediğinde aklıma geldi bana da samimi bir arkadaşım düğün gününde "o evde son kez banyo yapıcaksın, bir daha hiç birşey eskisi gibi olmayacak, o evde artık yabancı olacaksın, hiç rahat edemeyeceksin" demişti. Düğün günümdü ya.
Ama haklıydı tabi, herşey daha güzel oldu çünkü. Annem babam eşimle onlara gittiğimizde herşey bekarkenkinden daha güzel oluyor.

Son düzenleme:

Allah en hayırlı zamanda seninde önce göbüşünü sonra kucağını doldursun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…