- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.975
- 398
Yoo zannetmiyorum insanları üzmek için yaptıklarını. Onların doğruları bu. Onlar hayattan zevk alamamışlar, senin de alabileceğine ihtimal vermiyorlar. Herkesi kendileri gibi sanıyorlar. Ben o bahsettiğim yakın arkadaşımı çıkardım hayatımdan, benden rahatı yok. Günde 5 kez negatiflik dinlemekten gınaa gelmişti. Kocası kötü, kızı yaramaz, kardeşi sorumsuz, iş zor, hayat acımasız.... Eee herşey bu kadar kötü olabilir mi? Bir kere "Ya eşin kötü biri değil, bak o aslında iyi bir baba, haksızlık etme, evlilikite sürekli haklı olarak, sürekli haklı çıkmaya çalışarak mutlu olamazsın." dedim diye fırçayı yemiştim. Kızını anlatır hergün, ama öyle uslu bir çocuk ki aslında. Neyse ben de içimi dökmüş gibi oldum ama boşver uzun lafın kısası, hayat negatif insanların sana göstermeye çalıştığı şey değil. Güzel birşey hayat.
ya çok haklısınız.hamileliğin de getirdiği hormonlardan dolayı zaten hassasım bide böyle şeyler duyunca yıkılıyorum.yaklaşık 6 aylık hamileyim bu güne kadar bir tane bile ii şey söleyen biri çıkmadı yaa..
ya çok haklısınız.hamileliğin de getirdiği hormonlardan dolayı zaten hassasım bide böyle şeyler duyunca yıkılıyorum.yaklaşık 6 aylık hamileyim bu güne kadar bir tane bile ii şey söleyen biri çıkmadı yaa..
anlamadığım konu şu mutlumu oluyolar böle yaptıkça dün birine yeter artık psikolojimi bozdun dedim kötüleye kötüleye bitiremedi bi türlü yaa...
(null)
ayyy öyle konuşanlar varya alıcam kafalarını birbirine vurucam yani.. çok biliyorlar herşeyi... banada konuşuyorlar aptal aptal bende diyorum o kadar şikayet ediyorsanız 2. 3. çocuğu niye yapıyorsunuz?? o zaman siz aptalsınız !!!
evet yaa çok teşekkür ederim destek için yaa çok sağol.o insanlar yüzünden heyecanımı da kaybettim hatta dün bebek tekme atıyordu ona bile kızdım ağlıyordum uyu sende be dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?