- 21 Şubat 2014
- 875
- 633
- 34
- Konu Sahibi heytbengeldim
ya varmı benim gibi eşek gibi çalışıp üç kuruş para alan geçinemeyen umursamaz insanların yanında çalışan. 7 8 yıldır muhasebeci yanındayım aldıgım maaş 1250 oda zahmet edip yeni zamlı hali. o bittimi bu bittimi şu neden böyle vay efendım cezamı gelıyormuş malıye git neden oyleymıs çay varmı suyum bitti. benden 250 tl az alan iş arkadasım akşama kadar oyun havası eşliğinde okey oynar evrak işler baskada suya sabuna dokunduğu yok. patrona defalarca soyledım bakın boyle boyle diye tamam ben konusurum dıyor ne konustugu var ne baktığı. işi gücü patronun internetten alışveriş yapmak ne kullandıgımız programa girmesini bilir ne birşeye. eli kolu benim ama nedense ben yokmusum gibi.
iş değiştiriyim dedım iş aradım aylarca yok ya mesai saati cok fazla ya maaşı az ya ssk yapmıyor. 2 defa kpss calıstım oda yok puanım iyi ama alım yok bölümümden. daha yeni erkek arkadasımdan ayrıldım yaş olmuş 27 vallahi bıktım. sıkıntıdan daha bugun halk eğitimin akşam kursuna yazıldım. çıldırcam sanırım insanların işi gücü sırtıma yükleyipte boşvermişlik içinde yaşamaları yüzünden.en iyisi bende boşveriyim
iş değiştiriyim dedım iş aradım aylarca yok ya mesai saati cok fazla ya maaşı az ya ssk yapmıyor. 2 defa kpss calıstım oda yok puanım iyi ama alım yok bölümümden. daha yeni erkek arkadasımdan ayrıldım yaş olmuş 27 vallahi bıktım. sıkıntıdan daha bugun halk eğitimin akşam kursuna yazıldım. çıldırcam sanırım insanların işi gücü sırtıma yükleyipte boşvermişlik içinde yaşamaları yüzünden.en iyisi bende boşveriyim