- 7 Mart 2014
- 968
- 43
- 43
- 35
- Konu Sahibi banahuzurgerek
-
Merhaba arkadaşlar...
Ben biktim kendimden gerçekten...acayip derecede takintiliyim ve bu benim bütün hayatımı etkiliyo bigun yine kafama taktigim şeyleri dusunurek tam 5 saat yatmisim boş bos akşam eşim gelincede yemek bile yoktu...bir yıllık evliyim benim ilk eşimin ikinci evliliği ve ben en cok bunu takiyrm herşeyi bildiğim halde mutlaka takicak bişey buluyorum...veya herhangi gibi bi sözü takiyorum..bu evliligimede yansiyo..acayip bunalimliyim geçen gün doktora gittim doktor bile dedi stresten yumurtaliklarin cok cok yavas calisiyo diye...ben ne yaparsam yapayım baş edemiyorum...allah rızası icin yardım edin...karmaşık yazmış olabilir yazim hatalarida olabilir kusura bakmayin...
yaşını öğrenebilir miyim?
mutlaka seni bu kadar sıkan birden fazla durum var hayatında. sadece eşinin ikinci evliliğini olmasını mı sorun ediyorsun? bunu zaten bilerek evlendin sanırım. önceki eşiyle ilgili bir sorun mu var yoksa o mu bu kadar sıkıyor seni?
tüm takıntılarından kurtulmanın tek bi yolu var boş kalma. evdeymişsin hobiler edin. çiçek yetiştir vs. ne kadar hiç bişey yapmadan oturursan o kadar düşünürsün.
Sende bu takıntının farkındasın bile bile kendini strese sokuyorsun çalışmıyorsan evde oyanalacak birşeyler yapmaya bak derim yada havalar artık sıcak yaz geldi dışarıya çık emin ol kafan dağılacaktır, onu bırak kendini etkiliyorsun bu şekilde kendine bunu yaparak ne gerek var hayat kısa tadını çıkarmaya bak yarına çıkabileceğimiz belli değil hayatta daha büyük sorunlar var bence :26:
Yaşım 21...ben bide yapı olarak kimseyi kuramayan bi insanım sadece soz konusu ailem olursa affetmem ama onun dışında kimseyi kiramam daha doğrusu bi laf bile solesem acaba yanlış anlar mi kırılır mi diye düşünürüm...evet bilerek evlendin hatta eşimin onu sevmediğini falani hep konusturup veya konusup ispatlattirdim..ama yineyse hep bi takıntı halindeyim veya yalan soler bigun falan diye kuruyorum kafamda..evliliğimizin ilk aylarında acayip kavgalar ettik bu takintilarimdan oturu daha yeni yeni iyi olmaya başladık kocam beni cok seviyo eminm...kendisi bana kitap aliyo çiçek aliyo elişi or diyo..her fırsatta gezdiriyor...ama ben gerçekten bıktım kendimden. Geçen gün akşama kaar ağladım
Ders çalışmam lazım sinava giricem yine..ama takintilarimdan oturu onu bile yapamiyorum..eşim geçen gün yalvarirom yüzün gülsün aklın bende olsun diyo kiziyo bana artık elinden geleni yapaiyo ama ben beş dakika biliyrm sonra yine fark etmeden yüzüm dusuyo düşünceye dalıyorum...
bana kalırsa çok erken evlenmişsinşu durumda çözülecek tek sorunun var o da takıntılarından kurtulman diye düşünüyorum. seninle ilgili olan bi eşin var bence eşinin geçmişini kurcalamana gerek yok zaten eski eşini sevseydi ayrılmazdı. bence gereksiz takıntılarınla eşini bunaltma. bunları kendi içinde çözmeye çalış istersen kişisel gelişim kitaplarını oku. araştır.
Yazık ediyorsun ikinize de böyle yaparak eşinide kendinden soğutursun gerek yok bence
Ailemde karsi çıktı zaten okuydum cunku yasin cok küçük bekle okulun bitsin falan gibisinden ama ben seviyorm diye bide bi takintilarimdab ötürü ağlayıp sizlayip evlendim..gercektne kurtulmayi oyle cok istiyrm ki...dün namaz kilip ağlaya ağlaya dua ettim...onerebileceginiz bi kitap var mi
Baş edemiyorsanız kendinizi iyi hissedene kadar düzenli terapi alabilirsiniz.
Bir de asıl boş durunca takıntı yapıyorsunuz, takıntılardan dolayı boş durmuyorsunuz bence, kendimden biliyorum.
Eşiniz bu durumdan haklı olarak sıkılabilir, dikkat edin araya duvarlar örmeyin.
Hemde cok yazik ediyorum bilincundeyimde..ve ben biliyrom bu tür düşünceleri kafamdan atsam kendimi tamamn evime kocama derslerime versem kocam beni basının ustunde taşır ve tamanan kendini bana bırakır ama bende o olgunluğu gormuyo suan
Çok da uğraşıyormuş eşiniz, üzüldüm.
Dolu dolu mutlu günler yaşamak istiyor belli ki.
Ân'a odaklanabilseniz keşke.
uzman bi yardım şart bence
bilmiyorum kişisel gelişim kitapları ilgili çeker mi ama Aykut Ogut - Evrenden Torpilim Var güzeldir. dua et hayatındaki olumlu detaylara odaklan ve onlar için şükret. her şey senin elinde.
Yapma arkadaşım günah hem sana hem o adama geçmişi bırak silemezsin geçmişi önüne bakmaya çalış zor olur tahmin ederim ama gerek yok bak eşin seni seviyor değer veriyor yüzünü asma en azından o eve geldiğinde ve sabah işe gönderirken yüzün gülsün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?