bıktım kıldan tüyden olmayan göğüslerimle AZICIKDA DA OLSA olsunlar diye uğraşmaktan!

kollarındaki kılları ağdayla alsan benımde coktu agdayla ala ala seyrekleşti kolumdaki tüyler. artı tüy sarartıcı kremler var alıpta kıl köklerini güçlendirmektense sarartsan daha iyi olmaz mı.

favorilerim var dedin onları ne ile alıyorsun kılı kokunden alırsan daha cok güclenir. hepımızın yaptıgı hata var kollarını bacaklarını lıse donemındeyken falan jiletle aldınmı

Canim benimde tüylü bi yapim var çok şükür asiri degilim ama gün ışığında vucudumdaki tuyler belli oluyor, yani dokununca hissedilmiyor ama gun isiginda belliler. E napalim canim Allah bizi böyle yaratmış ten beyaz sac koyu renk olunca boyle oluyor :) aslinda bütün insanlarin vucudu tuylerle kaplıdır ama belli olmuyor çünkü onların hem tenleri koyu hemde tüyleri sari yani daha uyumlu :)

evlilik konusunu hiç takma derim ben yeni evliyim eşim hic problem yapmadi, hatta o tuysuz bi erkektir ona ragmen benin tüylerimi hic sikinti yapmadi, ben elimden geldigi kadar aliyorum, loş ortamda daha açık giyiniyorum o zamanda tuyler belli olmuyor kafamda rahat oluyor :). Birde erkekler tuye kıla bizim kada takilmazlar, sen alabildigin kadarini al gerisini takma sen söylemezsen o farketmez bile :) birde forumda istenmeyen tuyler kisminda dolunay epilasyonu diye bi baslik var, oradaki tarihlere göre almani tavsiye ederim, gercekten bende ise yaramaya basladi ;)

Birde lütfen bu kılın tüyün çok buyuk bi dert oldugunu düşünme, aliyosun gidiyor nesi dert bunun? Sen dert duymamissin insanlarin nasıl engelleri var, evliligi hayal bile edemiyorlar. Bu isyan olur canim, o yüzden elinden geleni yap ve haline şükret.

Tatlım benim bir tanıdığım yüzüne kollarına ve göbeğine lazer yaptırdı ve memnun kaldı.Hangi çeşidi bilmiyorum ama lazerden önce tüylerini jiletle alıyordu.

Ve sıkı dur,formda kim olduğunu hatırlamıyorum ama bir arkadaş göğüs büyütmek için bir tarif vermişti istersen sende araştırabilirsin ben sana tarifi vereyim;

Müsait bir zamanında ilk önce eczaneye gidip özellikle dermokil in kremini alıyorsun Sonrada aktardan şerbetçi otu ve adaçayı alıyorsun.Eve gelinCe 1 su bardağı kadar şerbetçi otunu Cezveye koyup çok AZ suyla otu ISlatacak kadar 3-4 dk. kadar kavuruyor sun. kremi daha büyük kapaklı bir Kapa boşaltıp Iliyınca da Cezvenin içindeki kavurduğ otu su saldıysa suyuyla birlikte kremin içine koyup bir güzel karıştırıp ağzını kapatıyorsun ve buzdolabinda en az 24 saat olacak şekilde dinlenmeye bırakıyorsun.

Dinlendikten sonra buzdolabında saklamana gerek yok çok sıcak bir yerde olmasın yeter.Sonra her gece yatmadan önce göğüse,ucuna,arasına her yerine bir güzel sürüp tülbent gibi hava alacak bir bezle sarıyosun fazla kaymamas için alttan başka bir bezle bağlıyorsun ve yatıyorsun.Sakın streç film gibi birşeyle sarmaya kalkma hava alması lazım yoksa kızarıklar olabilir.Tabii Üzerinede eski bir dar bluz varsa onu giysen iyi olur leke yapabilir.Sabah kalkınca lavOboda dikkatlice bezi çıkarıp göğüsleri otlardan temizliyorsun.Bunu sabırla hergece istediğin sonucu alana kadar uyguluyorsun.

Ve gün içinde sabah ve akşam tok karınla 2 büyük kupa adaçayınI demleyip içiyorsun,kalan tortusunda göğüse 1-2 dk. masaj yapıyorsun.Tabii göğsü yıpratmadan çok hassassa göğüsün tortuyla ıslat biraz•

Çok zahmetli olduğunu biliyorum ama büyük bir ihtimalle söylenenleri tam yaparsan Sonuç alacağına inanıyorum.Tam bir sabır ve gayret işi ama kesinlikle dene tabii otlara karşı alerjin ver tansiyon yoksa...

en kısa zamanda onu da deneyeceğim bi bu kalmıştı :)

canım konuşamazsan kendi kendini yersin beni ilk tanıdığında yüzümde hiç bişey yoktu bi anda oldu şu andada sıklıkla görüşmüyoruz o yüzdn durumun farkında değil...sınav sürecindeyim şu an bitsin şu sınav söylycm ama herkeste var çokkk kişide var. bi tek biz değiliz.seven her halimle sever. şu an cok güzel olsam mesela ilerde ne olcak Allah bilir güzellik bu gelip geçici.umarım işe yarar ....karamandan kurtulursam büyük şehirlrde iğneliyi bulurum bi şekilde şu an buna mecburum yoksa elden bi şey gelmiyo...Bi de aklıma gelen erkek milleti uyanıktır biz bile pek görüşmüyoruz hemen fark etti geçen süre içerinsde tüylenme olduğunu seninki nasıl fark etmedi bunu ...ettiyse zaten sıkıntı yapma...

kollarımı alıyorum faullerimi de aldırıyorum artık belki fark etmiiştir bilmiyorum diğer yerlerimi de malum göremediği için haberi yok ama seveni soğutur mecnun olsa :/ Allah kurtarsın seni de zor işler bunlar

yediğimiz hormonlu gdo lu yiyeceklerden belki de bu kadar tüylü bi nesil oluştu :) bence takma kafana çoğu kadında bu sorun var.annem köyde büyümüş herşeyi doğal yemiş bacakların da bile tek tük tüy var almıyor bile kaldı ki belli de olmuyor ama benim malesef öyle değil ben de senin gibiyim ama ben 40 beden olduğumdan gögüslerim var ..aşırı zayıfsan kilo al biraz derim ben gögüslerin de büyür yok olmuyor dersen ilerde bi silikona bakar..tüyleri de 3 günde bi benim gibi alırsan tam uzamadan sorun olmaz hem vaktini de almaz o zaman..

göğüs kıllarını koparmak iyi değil diye biliyorum neyle alıyosun hem çok acımaz mı .s hassas sonuçta

Çocukluğumdan beri senin o saydığın yerlerin hepsinde fazlasıyla bulunan tüylerle uğraşmakla geçti. Çözüm yüz için iğneli kesinlikle, diğer yerlerde beyaz tenlisin tüyde sertse alex epilasyon kesin çözüm paket program yaptır uygun fiyata da gelir. Canını hiç sıkma bu işin var kesin çözümü. Şu an bacak diz altımda ve koltuk altımda kesin olarak bitti. Etek rahat rahat giyiyorum kaç senedir ağda neyim yapmadım her an tertemiz koltuk altımda öyle. Önceden aldıktan üc gün sonra başlardı uçları görünmeye. Yüz içinde iğneli yaptırdım en az 7 8 ay önce gitmiştim. Bir seans daha gideceğim kalan az bir kaç kıl için önceye göre tertemiz derim ama işte açılınca yüz en ufak tüyler bile rahatsız ediyor:D

hemen hemen ne kadara mal oldu sana? yat kalk dua et bence şükret ya hala benim gibi olsaydın :D

saraçoğlunun taze nane kürü var googladan bak yap mutlaka,üzülmene gelince çok fazla travesti görmüşlüm muhabbetim oldu onlar bile o erkeklik hormouyla pürpak kaymak gibi olabiliyolarsa sen hayli hayli kurtulabilirsin testlern fln ypldımı * hormonel fln..

test yaptırdım defalarca birsürü şeye baktılar ama gayet sağlıklıyım. erkeklerin tüyleri değil kılları olduğu için epilasyondan daha çok fayda görüyor olabilirler bence, bi ihtimal.

kollarındaki kılları ağdayla alsan benımde coktu agdayla ala ala seyrekleşti kolumdaki tüyler. artı tüy sarartıcı kremler var alıpta kıl köklerini güçlendirmektense sarartsan daha iyi olmaz mı.

favorilerim var dedin onları ne ile alıyorsun kılı kokunden alırsan daha cok güclenir. hepımızın yaptıgı hata var kollarını bacaklarını lıse donemındeyken falan jiletle aldınmı

hayıır hiç jilet kullanmadım hiç biyerimde sarartıcılarda kıl köklerini besliyormuş öyle diyolar :/ kollarıma ağda yapıyorum yaptırıyorum bende .s yaz geldi yandım iyice yine hergün hergün kıl tüyyy karakış gelsede kurtulsak

kıyamam canım üzme kendini belkide biraz abartıyorsun sonuçta erkek arkadaşın kör değil ya seni görüyor
demekki o seni böyle sevmiş
arkadaşların dediği gibi iğneli yaptır diğer yerlerinede parça parça ağda lazer yaptırırsın
bence gögüs konusunu dert etme küçük meme sevende var hem daha sağlıklı kanser riski büyük memeye göre çok daha az

problem şu ki görmüyor çünkü hergün hergün kollarımı alıyorum faullerimi alıyorrum yada aldırıyorum en ufak tüyü bile çıkar çıkmaz alıyorum bıyık kaş zaten artık el alışkanlığı diğer yyerlerimi de o görmüyo bilmiyo haliyle evlenmeden göremez, bende bu halimle evlenemem yoksa ertesi gün boşar beni sevsede

Ayni dertten bende de var.

Bende beyaz tenli ve simsiyah hmituyluyum. Vucudumun heryerinde kalinli inceli tuyler mevcut. Gogusler desen tam destekli takmasam dumduz heleki sirt ustu yatinca.....

Dusun ki ben bi de evliyim ne esimde ne de esimin ailesinde tuy var.

Birgun hic unutmam hamileyim agda yapamiyorum tuy dokucu krem aldim o arada esim geldi merak edip o da bacaklarina surdu abartisiz benim tuyler 1 hafta sonra yeniden ciktilar ama esiminkiler 3 ay sonra.....

Dogum yaptim goguslerim buyudu ben seviniyorum buyuduler diye ama memeden kestim oglumu 1 ay sonra fosssss indi 75 in icinde kayboluyor benimkilerde...

Hatta soyle bir anida anlattiktan sonra konuyu bitireyeyim....

Komsularla oturuyoruz. Benim annem vr kiz kardesim epilasyona gidiyor ve cok memnunlar neyse....komsunun kizi annesine tuylerinden yakindigi icin :"anne sen bana hamileyken neye baktinda ben boyle tuylu oldum" demis. Annesi de :"kizim ineklere ve okuzlere cok baktim ondandir " demis.komsu hamileliginde hayvancilik yapiyormus aksama kadar ahirdaymis...gulmekten kirildik.

Elhasil cok sukur ki gecmeyecek seyler degil. Epilasyon estetik duzelir dert etme fazla.
Bir gelin var bizim orda bir kolu yok dunya tatlisi iki bebegi var ve inan ki hayata o kadar bagli ki... Beraber yelek yapalim dedik benden once bitirdi dusun.....

Dert etme caresi yok degil ya....

Bak bende evlendim iki gunde bir agda yaparim.... Olsun cok sukur ki elimiz ayagimiz tutuyor.....

haklısın çok şükür

Lazer epilasyon işe yaramıyor diyenlere gerçekten çok şaşırdım. Pardon da kaç kere gittiniz de sonuç almadınız heraldse 1-2 kerede tabiki sonuç alınmaz..
Ben de beyaz tenliyim, tüylerim de vardı hatta çenemde hala çıkar ama iğneli epilasyon iz bırakıyor ve akneler oluşuyor gitmek istemiyorum. Ama Lazer epilasyonu kesinlikle tavsiye ederim her bölgede muhteşem sonuç verdi. hatta bir çok arkadaşım da çok güzel sonuçlar aldılar. eninde sonunda bitiyor bitmese de azalıyor.
bence sen aldırma herşeyin bir çaresi var git lazere kesin sonuç alırsın.İğnelinin acısını çektiğine değmez.
Göğüs için de tak silikonlu sütyenlerini dıştan nasıl göründüğü önemli aç bakalım diyecek halleri yok heralde insanların.
Unutma herkesin birtakım sorunları var sen kıl, tüyle uğraşırsın başkası başka birşeyle..o yüzden bu kadar takma kafana herşeyin çözümü var hele bu devirde..

lazer epilasyon yüzdeki ince tüyleri kalınlaştırıyor bu kesin ve uzmanlarda bunu söylüyor. benim olan bölgem bitmediği gibi olmayan yerlerdede çıkmaya başladı. birde onlarla uğraşıyorum şimdi. kesinlikle lazer yüze uygun yöntem değilmiş. :45:

ah canım bende senin gibiyim ....

yüzümde boynumda dekoltemde göğsümmde popomda bacağımda kollarım her yerim kıl:30:

üstelik 2 yıldır evliyim ...eşim hala bilmez bu derdimi...çok dikkatliyimdir...lazeri bende düşünuyorum artık

böyle olucak gibi değil...çekmeyen bilmez bunu..

benim de bir sürü benim var dekolte ve kollarımda sadece şu an saydığım bir kolumda 14 tane benim var büyük küçük değişik...

anlycan yalnız değilsin ...

bu benler güneşten aslında korkmasam çaresine bakıcam da...acaba çaresi varmıdır ki?

offff...bana küçükken kimse güneş koruyucu kullan dememişti ki....çekiyorum şimdi....:ssz:

problem şu ki görmüyor çünkü hergün hergün kollarımı alıyorum faullerimi alıyorrum yada aldırıyorum en ufak tüyü bile çıkar çıkmaz alıyorum bıyık kaş zaten artık el alışkanlığı diğer yyerlerimi de o görmüyo bilmiyo haliyle evlenmeden göremez, bende bu halimle evlenemem yoksa ertesi gün boşar beni sevsede

benim bir arkadaşım vardı oda senin gibi tüylüydü belkide senden daha tüylüdür dışarıdanda baya görünürdü ama hiç takmıyordu lazerini yaptırıyordu , 2 kişi deli gibi kıza aşıktılar tüylerininde farkındalardı çünkü görünmeyecek gibi değildi içlerinden biriyle evlendi adam kızı yere göge sığdıramıyor şuan 2 yaşında bebekleride var
kısaca demek istiyorumki seven adam bunu senin düşündüğün kadar kafaya takmaz
bendede tüyler var ağda lazer yuvarlanıp gidiyorum eşim kafaya takmıyor bazen maşaallah ne sağlıklı karım var der güler

benim bir arkadaşım vardı oda senin gibi tüylüydü belkide senden daha tüylüdür dışarıdanda baya görünürdü ama hiç takmıyordu lazerini yaptırıyordu , 2 kişi deli gibi kıza aşıktılar tüylerininde farkındalardı çünkü görünmeyecek gibi değildi içlerinden biriyle evlendi adam kızı yere göge sığdıramıyor şuan 2 yaşında bebekleride var
kısaca demek istiyorumki seven adam bunu senin düşündüğün kadar kafaya takmaz
bendede tüyler var ağda lazer yuvarlanıp gidiyorum eşim kafaya takmıyor bazen maşaallah ne sağlıklı karım var der güler

darısı başıma diyim o zaman :) evlenme teklifi alırsam ardı ardına bütün problemlerimi sıralayıp , sen beni böyle kabul ediyosan bende teklifini kabul ediyorum demeyi düşünüyorum :D ama bence ettiğine bin pişman olur

Son düzenleme:
canım yüzündeki tüyler seyrek ve inceyse çok ince uçlu makaslar oluyo ben kaş makası diye almıştım onunla kesebilirsin zaten kesme dışındaki yöntemler daha beter yapıyor yüzle çok uğraşmamak lazım onun haricinde bende esmer olduğum için sırt göbek bölümüm tüylü maalesef hatta kolum bacağım çoğu insana göre tüysüzdür ama oralardan tüy çıkıyor ilginç herneyse göbeğime bikaç kere sir yaptım bayağı azaldı biyoder de düşünebilirsin bacakta pek işe yaramıyo ama göbek sırtta yarayabilir bence üzme kendini ölümden başka herşeye çare var :) göğüs konusunda bende sıkıntılıyım dolgulu bikini arıyorum heryerde :D ama onun bile çözümü ki erkek arkadaşın sorun etmiyomuş sanırım.Üzme kendini eminim çok güzel bi kızsındır :)

Maalesef benim de her yerimden kıl tüy fışkırıyor. Beyaz tenliyim ve açık kumral saçlarım var. Buna rağmen kaşlarım da dahil olmak üzere tüm tüylerim simsiyah. Aralık ayından beri favorilerime ve çene altıma iğneli epilasyon yaptırıyorum ama bu sefer de başka yerden çıkıyor. Her incelememde farklı bir yerdeki kılımı tüyümü fark ediyorum. iğneli yapılan yerler hariç her yerimdeki tüyler git gide gürleşiyor üstüne üstlük :( hormonal bir problemim de yok. Ailemde de bu kadar tüylü insan yok. Ne yaptım kime çektim bilmiyorum. Moralim öyle bozuk ki... Biri bana baktığında acaba tüylerime mi bakıyor diye düşünüyorum hep. Neyse içimi dökeyim dedim ben de :(

canım yüzündeki tüyler seyrek ve inceyse çok ince uçlu makaslar oluyo ben kaş makası diye almıştım onunla kesebilirsin zaten kesme dışındaki yöntemler daha beter yapıyor yüzle çok uğraşmamak lazım onun haricinde bende esmer olduğum için sırt göbek bölümüm tüylü maalesef hatta kolum bacağım çoğu insana göre tüysüzdür ama oralardan tüy çıkıyor ilginç herneyse göbeğime bikaç kere sir yaptım bayağı azaldı biyoder de düşünebilirsin bacakta pek işe yaramıyo ama göbek sırtta yarayabilir bence üzme kendini ölümden başka herşeye çare var :) göğüs konusunda bende sıkıntılıyım dolgulu bikini arıyorum heryerde :D ama onun bile çözümü ki erkek arkadaşın sorun etmiyomuş sanırım.Üzme kendini eminim çok güzel bi kızsındır :)

göbeğini aldığında acımıyor mu çok düşününce bile içim bituhaf oluyor benim .s bilmem idare ederim herhalde şu dertlerden kurtulsam ama esmer kızlar daha güzel gözüküyor bana her zaman eminim sen daha güzelsindir

Maalesef benim de her yerimden kıl tüy fışkırıyor. Beyaz tenliyim ve açık kumral saçlarım var. Buna rağmen kaşlarım da dahil olmak üzere tüm tüylerim simsiyah. Aralık ayından beri favorilerime ve çene altıma iğneli epilasyon yaptırıyorum ama bu sefer de başka yerden çıkıyor. Her incelememde farklı bir yerdeki kılımı tüyümü fark ediyorum. iğneli yapılan yerler hariç her yerimdeki tüyler git gide gürleşiyor üstüne üstlük :( hormonal bir problemim de yok. Ailemde de bu kadar tüylü insan yok. Ne yaptım kime çektim bilmiyorum. Moralim öyle bozuk ki... Biri bana baktığında acaba tüylerime mi bakıyor diye düşünüyorum hep. Neyse içimi dökeyim dedim ben de :(

belki de sana öyle geliyordur, ya da var olanlar artık yeni ilgi alanına girmeye başlamıştır yeni fark etmişsindir. bi gün kurtulucaz :(

Back
X