Ayni dertten bende de var.
Bende beyaz tenli ve simsiyah hmituyluyum. Vucudumun heryerinde kalinli inceli tuyler mevcut. Gogusler desen tam destekli takmasam dumduz heleki sirt ustu yatinca.....
Dusun ki ben bi de evliyim ne esimde ne de esimin ailesinde tuy var.
Birgun hic unutmam hamileyim agda yapamiyorum tuy dokucu krem aldim o arada esim geldi merak edip o da bacaklarina surdu abartisiz benim tuyler 1 hafta sonra yeniden ciktilar ama esiminkiler 3 ay sonra.....
Dogum yaptim goguslerim buyudu ben seviniyorum buyuduler diye ama memeden kestim oglumu 1 ay sonra fosssss indi 75 in icinde kayboluyor benimkilerde...
Hatta soyle bir anida anlattiktan sonra konuyu bitireyeyim....
Komsularla oturuyoruz. Benim annem vr kiz kardesim epilasyona gidiyor ve cok memnunlar neyse....komsunun kizi annesine tuylerinden yakindigi icin :"anne sen bana hamileyken neye baktinda ben boyle tuylu oldum" demis. Annesi de :"kizim ineklere ve okuzlere cok baktim ondandir " demis.komsu hamileliginde hayvancilik yapiyormus aksama kadar ahirdaymis...gulmekten kirildik.
Elhasil cok sukur ki gecmeyecek seyler degil. Epilasyon
estetik duzelir dert etme fazla.
Bir gelin var bizim orda bir kolu yok dunya tatlisi iki bebegi var ve inan ki hayata o kadar bagli ki... Beraber yelek yapalim dedik benden once bitirdi dusun.....
Dert etme caresi yok degil ya....
Bak bende evlendim iki gunde bir agda yaparim.... Olsun cok sukur ki elimiz ayagimiz tutuyor.....