Kızlar ciddi bunalımlara girdim artık... Göbeğim hatta karnım, göğüslerim, meme uçlarının çevresi, faullerim, ensem, sırtım, belim popom bile kıllı RESMEN İĞRENÇ. Kollarım canıma yetmişti kollarımı artık alıyorum mecbur çünkü çok rahatsız oluyorum... ne bitmez çilem varmış ! göğüs denilecek bişey yok .s erkek arkadaşımın göğüsleri bile benim aslında hiiiiiiiiiiç olmayan göğüslerimden büyük. Çok utanıyorum kendimi hiç beğenmiyorum

ve uğraşmaktan bıktım hele o fauller ! ala ala yanaklarıma boynuma kadar geldim artık ne yapacağımı şaşırdım Allah rızası için bi yardım eli uzatın ağlamaklı oldum çıktım aynaya bakmak istemiyorum. Evlenmekten bile korkuyorum bu halde evlenemem ! daha ben kendimi beğenmiyorum , sevdiğim insanın benden bi gecede soğumasını istemiyorum

epilasyon diyorlar epilasyon yaptırıcak bütçeyi geçtim, kesin çözüm olup olmayacağı belli dğil daha kötü olmasından ve yanık izlerinden korkuyorum. epilasyon aletiyle yada ağdayla tüylerimi aldığımda dahi derim tahriş oluyor, bembeyazım. Benlerimi sevmememi ve yüzüm dahil heryerimde düz ben olduğunu da eklemek isterim. Artık gözünüzün önünde ne oluştuysa okurken, işte kendimden o kadar bende iğreniyorum. Hatta çoooooook daha fazla. Lakin buna da şükür demek zorundayım maalesef...