bıktım kıldan tüyden olmayan göğüslerimle AZICIKDA DA OLSA olsunlar diye uğraşmaktan!

Aynı dertten muzdarip çok kadın var. Sebebi genetik. Arkadaşlarında yazdığı gibi kurtulmak için tek çözüm lazer ve iğneli epilasyon. Eğer maddi durumun karşılayacak durumda değilse şu hamamotu yağını deneyebilirsin geçen tvde gördüm baya iddialılardı işe yaradığı konusunda. Sonra İbrahim Saraçoğlu'nun nane kürünü deneyebilirsin ki bende o kürü denemek istiyorum:15:

Son düzenleme:
Kızlar ciddi bunalımlara girdim artık... Göbeğim hatta karnım, göğüslerim, meme uçlarının çevresi, faullerim, ensem, sırtım, belim popom bile kıllı RESMEN İĞRENÇ. Kollarım canıma yetmişti kollarımı artık alıyorum mecbur çünkü çok rahatsız oluyorum... ne bitmez çilem varmış ! göğüs denilecek bişey yok .s erkek arkadaşımın göğüsleri bile benim aslında hiiiiiiiiiiç olmayan göğüslerimden büyük. Çok utanıyorum kendimi hiç beğenmiyorum :( ve uğraşmaktan bıktım hele o fauller ! ala ala yanaklarıma boynuma kadar geldim artık ne yapacağımı şaşırdım Allah rızası için bi yardım eli uzatın ağlamaklı oldum çıktım aynaya bakmak istemiyorum. Evlenmekten bile korkuyorum bu halde evlenemem ! daha ben kendimi beğenmiyorum , sevdiğim insanın benden bi gecede soğumasını istemiyorum :( epilasyon diyorlar epilasyon yaptırıcak bütçeyi geçtim, kesin çözüm olup olmayacağı belli dğil daha kötü olmasından ve yanık izlerinden korkuyorum. epilasyon aletiyle yada ağdayla tüylerimi aldığımda dahi derim tahriş oluyor, bembeyazım. Benlerimi sevmememi ve yüzüm dahil heryerimde düz ben olduğunu da eklemek isterim. Artık gözünüzün önünde ne oluştuysa okurken, işte kendimden o kadar bende iğreniyorum. Hatta çoooooook daha fazla. Lakin buna da şükür demek zorundayım maalesef...:43:
Merhaba sorunun HORMONAL...Önce hormonal tedavi alman gerekir.Büyük şehir de yaşıyorsan tam teşekküllü devlet hast.ENDOKRİN bölümüne gidebilirsin.
Polikistik Over ve Hirşutizm (Tüylenme) - Polikistik Over - PCOS

şu linki açıp bir göz at...

yapabilecegin en kalıcı tedavi LAZER EPİLASYON.Dogru cihaz,dogru merkez ve iyi uygulayan biriyle sorun olmaz.ben de çok hassas tenliyim yıllar öncce kol altıma yaptırdım .bir yerde yandım..başka yerde düşük ayarlanarak uygulandı.
ALEXSANDIRITE cihazlar var hava üflüyor onlar çok yakmıyor.

IPL ,ND YAG lazerden uzak kal.
beyaz tenliysen yakmaz zaten.esmerlerde ve zencilerde sorun var bu makinalarda en iyi müşteri beyaz ten üğzerine koyu renk tüylü olanlar.
Hormonal tedavini al sonra para ver ama lazere yoksa o hormonlar düzene girmezse yine yine çıkar başka yerlerden...

geçmiş olsun.

Amaan sen de ne takıntılı olmuşsun canım, ne demek bu ona haksızlık sen 90 60 90 mı olmak zorundasın seni sevmesi için ? ya da ona pe..s inin boyutunu sorup öyle mi sevdin ? belki o da küçük ne biliyorsun ? herkes aynı yaratılmamıştır. seni seviyorsa zaten olduğun gibi sever. hadi kıl tüy almayı anlarım sonuçta erkek gibi olursun ama göğüslerin için bu kadar kafaya takma. erkeklerin nice seksi bulduğu kadınlar var göğüsleri küçücük. hem silikon da onlara hiç çekici gelmiyor emin ol buna. ben de çok kafaya takardım bu meseleleri ama artık aştım erkek seni seviyorsa göğsüne kalçana bakmıyor büyük mü küçük mü diye.

öyle olsa bütün güzel vücutlu kadınlara aşık olunması lazımdı.

epilasyon yaptırma diyenler var ama komple gittim kollarım da dahil hatta ince tüylerim olduğum için özellikle kollarıma %100 biter diyemeyiz demişlerdi şimdi çok şükür 0 tüylüyüm herkese tavsiye ederim bitiş garantili paketler ve güvenilir kaliteli yerlere gitmenizi tavsiye ederim 3-5 seansla biten bşy değil çünkü

senin konunu okuyunca bundan 10 sene önceki hallerim geldi aklıma..asla hiçbir erkeğin vücudumdan etkilenmeyeceğini düşünürdüm..evlilikten hayattan herşeyden soğuyodum..etrafımdakiler değil de sadece bunu yaşayan benmişim gibi geliyordu kıllar konusunda..ama yıllar geçtikçe takmamaya başlıyosun ve zamanla aldıkça azalıyor zaten. bilmiyorum yaşın kaç ama zamanla azalacağını düşünüyorum..göğüslerin konusunda da hayatım değişti.com diye bir site var orada telkinler var...psikolojik bir şey girip onları dinleyebilirsin faydasını görenler varmış sanırım..bu sitede de hatta vardı öyle bir konu incele istersen..benimkilerde baya yok denecek kadar küçüktür ama takmam ben..

merhaba cnm, gerçekten hastalık derecesine gelmişsin üzüntüden, psikolojikman çökmüş gibisin..takma bu kadar yahu...nedir yani kıl tüy değilmi sonuçta, evlendiğin adam rahatsız olursa alırsın ağdayla geçersin...napalım yani allah vergisi...sen istemedin ya böyle olmayı...şükret haline güzelim yaa elin ayağın tutuyor...bi bak şöyle çevrene ne özürlüler var ne dertliler var ah ah keşke elim ayağım tutsa da tüylü olsam göğüslerim küçük olsa diyen çok kişi vardır emin ol...
tüy konusunda çaresi olan birşey olduğu için takmamanı tavsiye ederim...
göğüs konusunda da sana bi abla tavsiyesi, sevgiline anlat...izah et...opla cesaretini anlat tatlım...eğer seni kabul edecekse böyle etsin...eğer etmezse de yol ver gitsin...göğsü küçük diye senden vazgeçecekse zaten çoktan vazgeçsin...bak birde şöyle düşün sen ona anlatmadan evlenirseniz, haliyle ilk gece görecek....o zaman şok olacak belkide...hatta kızacak sana..neden kandırdın diye..
çünkü destekli sütyen kullanıyorsun ve büyük gibi gösteriyorsun..bir nevi kandırmaktır bu...
evlendikten sonra psikoljikman yıkılırsın öyle yaparsa...bence şimdiden konuş ki bilerek evlenirsiniz hiç değilse...
benim anladığıma göre pek göğüs meraklısı bi erkeğe benzemiyor, çünkü öyle olsa ben sana kıyamam acı çektirmem silikonla falan demiş...
eğer meraklı bir erkek olsa emin ol hemen yaptıralım diye atlardı....
düzgünce anlat, herşeyi göze aldım eğer beni bu halimle beğenmezsen sana hak veririm ayrılabilirsin benden ama ben sana bunu söylemeden vicdanım rahat etmez diye izah et...bunda birşey yok cnm topla cesareti ve anlat..allah yardımcın olsun...
belkide hiç korktuğun gibi olmayacak...belkide silikon yaptıralım diyecek...
çözümsüz birşey değil ki...şükret ki çaresi var...konuş bakalım..ona göre hayatına yön ver...

valla şu göğüslerim küçük olayın tam terside bende var benimkilerde aksine büyük bikini bulamıyorum denize gidirnce tüm gözler üstümde keşke küçük olsaydı diorum sen bir silikom taktırırsın olur biter. ama küçültme ameliyatı daha riskli, kıllara gelince esmer tanliysen lazere çok seans gitmen gerekiyor. bende devamlı heryerime ağda yaptırıyorum. takılma böyle şeylere bir kadını en güel yapan şey gülüşü ve kendine olan güvenidir :)

Lazer epilasyon işe yaramıyor diyenlere gerçekten çok şaşırdım. Pardon da kaç kere gittiniz de sonuç almadınız heraldse 1-2 kerede tabiki sonuç alınmaz..
Ben de beyaz tenliyim, tüylerim de vardı hatta çenemde hala çıkar ama iğneli epilasyon iz bırakıyor ve akneler oluşuyor gitmek istemiyorum. Ama Lazer epilasyonu kesinlikle tavsiye ederim her bölgede muhteşem sonuç verdi. hatta bir çok arkadaşım da çok güzel sonuçlar aldılar. eninde sonunda bitiyor bitmese de azalıyor.
bence sen aldırma herşeyin bir çaresi var git lazere kesin sonuç alırsın.İğnelinin acısını çektiğine değmez.
Göğüs için de tak silikonlu sütyenlerini dıştan nasıl göründüğü önemli aç bakalım diyecek halleri yok heralde insanların.
Unutma herkesin birtakım sorunları var sen kıl, tüyle uğraşırsın başkası başka birşeyle..o yüzden bu kadar takma kafana herşeyin çözümü var hele bu devirde..

biraz geç cevap vermiş olacağım ama bu kadar insan lazer işe yaramıyor dediyse bir bildiği vardır. diğerlerini bilmem ama ben şahsen 1-2 sene boyunca gittim hiç de azalmadı hatta ince tüylerimi de kalınlaştırdı. yanlış bilgilendirme yapıp daha fazla para almak adına insanları daha da zor duruma sokuyorlar. ayrıca lazerin yüzdeki tüylerde işe yaramadığı çok kişice bilinen bir gerçek. bazılarınınkini bitirebilir tabi ne mutlu onlara ama kılları inatçı insanlarda olmuyor

Devlet hastalerindeki kadın doğum uzmanlarından derdine çare bulamazsın. Ben de gittim sende birşey yok genetik deyip savdı başından. Sen ya iyi bir özel hastaneye yada üniversite hastanesinin endokrinoloji bölümüne git. Hormon değerlerin normal çıkıyorsa kadın doğum bölümünde yumurtalıklarına baktırt çünkü yumurtalıklardaki kistler de böyle tüylenmeler yapıyormuş.

Valla kıl tüy derdi bende de var. Kıl ty almayı yaza bırakma kıştan başla aldırmaya. Ağda da derinin üst tabakası da alındığı için yazın güneş lekelenmeleri yapabilir. Hem kıştan ala ala yaza seyrelir ve yaza hazır olursun. Lazerin sanıldığı gibi kesin çözüm olmadığını ben de duydum hatta burada lazer yapan bana bizzat kendisi dedi. Lazer yüzde sadece sakal gibi sert ve koyu çıkan kıllar için etkili yoksa yüzde karşıdan görünse bile daha cılız olan tüylerde lazer etkili değil demişti. Sorduğum çoğu kişi ki burda da tavsiye edilmiş iğneli epilasyon öneriyor. Birde ağdadan birkaç saat sonra bioder gibi tüy azaltıcı losyonlar kullansan, dene yani en azından...

Bu arada erkek arkadaşım beğenmez evlenince benden soğur diyorsan valla erkeğe nefes alsın yeter kardeş :D Bana göre en tüylü anlarımda bile erkek arkadaşımın bana halallenmesine çok şaşırırdım yani erkek bir kere istedi mi gerçekten hiçbirşey onları durdurmuyor :))

Son düzenleme:
valla şu göğüslerim küçük olayın tam terside bende var benimkilerde aksine büyük bikini bulamıyorum denize gidirnce tüm gözler üstümde keşke küçük olsaydı diorum sen bir silikom taktırırsın olur biter. ama küçültme ameliyatı daha riskli, kıllara gelince esmer tanliysen lazere çok seans gitmen gerekiyor. bende devamlı heryerime ağda yaptırıyorum. takılma böyle şeylere bir kadını en güel yapan şey gülüşü ve kendine olan güvenidir :)

gel değiştirelim :/ ne güzel işte daha ne olsun? Allah çok olanlardan istemeyenerden azar azar alsın da bana versin :(

Son düzenleme:
ben de yaşadıklarına benzer şeyler yaşıyorum. bi ara çok araştırdım. tüylerden nasıl kurtulurum diye. ama kesin bi çözümü yok sanırım.
bütün vücut tüylerle kaplı olunca lazer yaptırmak pek mantıklı gelmiyo. hem zararlı olabilir hem de pahalıya gelir. parayı sokağa atmış gibi hissederim ben :)
bence en iyi yöntem sir ağdayla alıp tüy azaltıcı kremlerden kullanmak. zaten vücuttaki tüyler biraz azalsa yeter. illaki sıfır tüy olması gerekmiyo. göze gelmesin yeter.

iğneli epilasyon, sadece yüze uygulanabilir. yüzün tüysüz olması da baya rahatlatır zaten. diğer yerler ağdayla halledilir.

Göbek kıllanmasından kurtulmak için hazırlamanız ve uygulamanız gereken bitkisel kür yumurta akından, mısır unundan ve toz şekerden hazırlanıyor. Her biri mutfağınızda bulunan bu ürünler sayesinde göbek kıllarınıza sonsuza dek elveda diyebilirsiniz. İşte bu kürü hazırlamanın yolu:
İhtiyacınız olan malzemeler; bir adet yumurta akı, eşit miktarlarda mısır unu ve toz şeker.
Göbek kılları için hazırlanacak olan bu tarifin yapımı şöyledir: Derin bir kabın içine bir adet yumurtayı kırın ve içerisine eşit miktarlarda mısır ununu ve şekeri ilave ederek iyice çırpın. Daha sonra bu karışımı göbeğinize sürün ve kurumasını bekler. Kuruduktan sonra da çok nazik bir şekilde göbeğinizden karışımı soyun. Bir haftada bu kürü 4 kez uygulayın. Zamanla göbek kıllarının geçeceğine şahit olacaksınız.

arkadaşlar aranızda sırtına beline veya da göbeğine lazer yaptıran var mı? ben ikinci seansıma gittim gözle görülür bir sonuç yok gibi. bu arada bende sonradan kıllanıp tüylenenlerdenim. hormonlarım normal kıllarım tavan yaptı. kalçalarım çok iğrenç bir durumda. zamanla bir şekilde kurtulcaz bu dertten :(

Kızlar ciddi bunalımlara girdim artık... Göbeğim hatta karnım, göğüslerim, meme uçlarının çevresi, faullerim, ensem, sırtım, belim popom bile kıllı RESMEN İĞRENÇ. Kollarım canıma yetmişti kollarımı artık alıyorum mecbur çünkü çok rahatsız oluyorum... ne bitmez çilem varmış ! göğüs denilecek bişey yok .s erkek arkadaşımın göğüsleri bile benim aslında hiiiiiiiiiiç olmayan göğüslerimden büyük. Çok utanıyorum kendimi hiç beğenmiyorum :( ve uğraşmaktan bıktım hele o fauller ! ala ala yanaklarıma boynuma kadar geldim artık ne yapacağımı şaşırdım Allah rızası için bi yardım eli uzatın ağlamaklı oldum çıktım aynaya bakmak istemiyorum. Evlenmekten bile korkuyorum bu halde evlenemem ! daha ben kendimi beğenmiyorum , sevdiğim insanın benden bi gecede soğumasını istemiyorum :( epilasyon diyorlar epilasyon yaptırıcak bütçeyi geçtim, kesin çözüm olup olmayacağı belli dğil daha kötü olmasından ve yanık izlerinden korkuyorum. epilasyon aletiyle yada ağdayla tüylerimi aldığımda dahi derim tahriş oluyor, bembeyazım. Benlerimi sevmememi ve yüzüm dahil heryerimde düz ben olduğunu da eklemek isterim. Artık gözünüzün önünde ne oluştuysa okurken, işte kendimden o kadar bende iğreniyorum. Hatta çoooooook daha fazla. Lakin buna da şükür demek zorundayım maalesef...:43:

bu arada benimde göğüslerim çooook küçük 75 beden dolgulu sütyeni doldurmaz. bazen alttan bende pamuk koyarak takviye yaparım. ama senin kadar üzüntü yaşamıyorum bu yüzden. hatta erkek arkadaşıma "senin göğüslerin benimkilerden daha büyük haksızlık bu" diyerek gülen bir insanım. takmaaaaa. taktıkça büyür dertler. hiçbirşeyin yokken hastalık sahibi olursun. birde depresyon tedavisi görmek zorunda kalırsın. benimde ensemden belime kadar siyah tüylerim var. ön tarafım desen öyle göbeğimde 2 adette kalın erkek tüyü çıkmakta. lazer yaptırıyorum. çözüm olacak inşallah. kalan tüyler olursa da onlarada iğneli epilasyon. bitip gidecek. olumlu düşün. evlenene kadara kılında kalmaz tüyündeeee.

ve benim erkek arkadaşım kıllanıp tüylendiğimi de biliyor :) ben anlatırım herşeyi. erkekler böyle şeyleri takmıyorlar. biz kızlar gözümüzde çok büyütüyoruz. geçen gün internette birşey okumuştum diyordu ki: "erkekler aynaya çok dikkatli bakıp kendilerine inceledikçe dünyada benden yakışıklısı yok derler, kadınlar kendilerini aynı şekilde incelediklerinde ise benden çirkini yok derler" çok doğru. kusur görmekte üstümüze yok vesselam. çok konuştum hadi byeee.

ve benim erkek arkadaşım kıllanıp tüylendiğimi de biliyor :) ben anlatırım herşeyi. erkekler böyle şeyleri takmıyorlar. biz kızlar gözümüzde çok büyütüyoruz. geçen gün internette birşey okumuştum diyordu ki: "erkekler aynaya çok dikkatli bakıp kendilerine inceledikçe dünyada benden yakışıklısı yok derler, kadınlar kendilerini aynı şekilde incelediklerinde ise benden çirkini yok derler" çok doğru. kusur görmekte üstümüze yok vesselam. çok konuştum hadi byeee.

erkekler mi takmıyo benm sevgilim nerdeyse kendisi verecek lazer parasını nefret ediyo adam kıldan

bu arada benimde göğüslerim çooook küçük 75 beden dolgulu sütyeni doldurmaz. bazen alttan bende pamuk koyarak takviye yaparım. ama senin kadar üzüntü yaşamıyorum bu yüzden. hatta erkek arkadaşıma "senin göğüslerin benimkilerden daha büyük haksızlık bu" diyerek gülen bir insanım. takmaaaaa. taktıkça büyür dertler. hiçbirşeyin yokken hastalık sahibi olursun. birde depresyon tedavisi görmek zorunda kalırsın. benimde ensemden belime kadar siyah tüylerim var. ön tarafım desen öyle göbeğimde 2 adette kalın erkek tüyü çıkmakta. lazer yaptırıyorum. çözüm olacak inşallah. kalan tüyler olursa da onlarada iğneli epilasyon. bitip gidecek. olumlu düşün. evlenene kadara kılında kalmaz tüyündeeee.

benim göğüslerim 90 bence gayet seksi bi durum ama sevgilim 75 beden olsa diye nerdeyse beni ameliyat ettirecek

Back
X