- Konu Sahibi siyahmasal
-
daha kotusu de var, benim abimin esi abimi benden kiskaniyor. simdi biraz azaldi o da abimi eskisi gibi sık göremiyor olusumdan. sevgiliyken abimle ayni odada yatiyor olmamiza tahammulu yoktu. bu hastalik bana gore.
muhtemelen akrep burcudur ya da yay. ( bugun de burclara bagladim her konuyu neyse)
Kuzeninle tanıstır arkadas olsunlar, sorun kendiliginden hallolsun.
Sevgilim artık ne yapacağını şaşırdı ya erkek kuzenlerime kadar kıskançlık yapar oldu acaba sizinde mi erkekleriniz böyle yoksa bana mı denk geldi acaba. Beraber büyüdüğüm insandan kıskanıyor resmen mesafe koymamı istiyor nasıl mesafe koyayım kuzenime ?
Onun yakın arkadaşları falan bi cafeye oturmaya gittiğimiz zamanda böyle eve beni bıraktıktan sonra hemen arıyor vay efendim neden orda arkadaşına gülmüşüm zaten kişilik olarak suratı asık bi insan değilim çok güler yüzlüyümdür annesi hatta beni güler yüzlü kızım diye sever onun arkadaşlarının yanında gülüncede suçlu ben oluyorum...
Acaba evlilikten sonra kıskançlı birazda olsa hafifler m? Yoksa daha mı kötü olur ?
kiskanc bir koc tanimadim :))
yani canim bi erkegin kiskanc olmasi basta hepimizin hosuna gider ama tatli tatli kiskancliklarsa tabi. bi yerden sonra artik ilski rayina oturur iki taraf da birbirine guvenir cok ciddi bi sey olmadikca da kiskanclik soz konusu olmaz saglikli br iliskide. ama ciftlerden birisi saglikli davranamiyorsa maalesef ki omur boyu surer. evlenmek cozum olmaz yani.
bence sevgiline o seni kiskandikca terslemek yerine sakin sakin al karsina konus. onu ne kadar sevdigini bu yaptiginin yok yere iliskinize zarar verdigini anlat.
benim de kiskancligin fazlasina tahammulum yok. ozgurlugum sacma sapan nedenlerle kisitlanmaya calisinca nevrim donuyo benim adamdan soguyorum ozguvensiz oldugunu dusunuyorum cunku
sen bu durumlara izin verdikçe sesini çıkartmadıkça o daha neler çıkartır.
hastalık artık bu
tamam bende sevgilimde kıskancız ama bazen ben ona da diyorum hastasın sen diye
bazı kadınlarımız ise bunu hoşnutlukla karşılıyo 'ayyy beni çok seviyor' diye halbu ki bu erkeğin ezikliği kendine güvensizliği,ilşkiye hakimiyet kurma çabasıdır.
sana güvenmiyorsa zaten ilşki ilişki olmaz
sende kızacaksın ipleri yeri gelince eline alacaksın
kiskanc bir koc tanimadim :))
yani canim bi erkegin kiskanc olmasi basta hepimizin hosuna gider ama tatli tatli kiskancliklarsa tabi. bi yerden sonra artik ilski rayina oturur iki taraf da birbirine guvenir cok ciddi bi sey olmadikca da kiskanclik soz konusu olmaz saglikli br iliskide. ama ciftlerden birisi saglikli davranamiyorsa maalesef ki omur boyu surer. evlenmek cozum olmaz yani.
bence sevgiline o seni kiskandikca terslemek yerine sakin sakin al karsina konus. onu ne kadar sevdigini bu yaptiginin yok yere iliskinize zarar verdigini anlat.
benim de kiskancligin fazlasina tahammulum yok. ozgurlugum sacma sapan nedenlerle kisitlanmaya calisinca nevrim donuyo benim adamdan soguyorum ozguvensiz oldugunu dusunuyorum cunku
Canım benim neler yapıyorum bi bilsen ne kavgalar ediyoruz abartma diye ilişkimiz yıpranıyor çok üzülüyorum oda üzülüyor biliyorum . Bende hani pasif birisi değilim her dediğine tamam diyeceğim bana güvenmese uzun süredir birlikteyiz çoktan biterdi, ailesi ile tanıştırmazdı diye düşünüyorum..
sen izin vermemeye devam et yoksa ilerde daha kötü olur
sana güveniyorsa kendine güvenmiyor
neyse tabi yorum bu gerçek olacak diye bir şey yok =)
ne kadardır berabersinz ki?
ailelerin tanşması ne kadr zaman önce oldu ?
Sevgilim artık ne yapacağını şaşırdı ya erkek kuzenlerime kadar kıskançlık yapar oldu acaba sizinde mi erkekleriniz böyle yoksa bana mı denk geldi acaba. Beraber büyüdüğüm insandan kıskanıyor resmen mesafe koymamı istiyor nasıl mesafe koyayım kuzenime ?
Onun yakın arkadaşları falan bi cafeye oturmaya gittiğimiz zamanda böyle eve beni bıraktıktan sonra hemen arıyor vay efendim neden orda arkadaşına gülmüşüm zaten kişilik olarak suratı asık bi insan değilim çok güler yüzlüyümdür annesi hatta beni güler yüzlü kızım diye sever onun arkadaşlarının yanında gülüncede suçlu ben oluyorum...
Acaba evlilikten sonra kıskançlı birazda olsa hafifler m? Yoksa daha mı kötü olur ?
Tatlim kac yasindasin bilmiyorum sunu unutma ailem dedigin insani cekemiyorsa sende onu cekme ben bu konuda hic taviz vermedim sende verme seni bu yasina kadar getiren hayatinda onceligi olan insanlari hic bir sevgili silemez sevgilinin biri gider biri gelir nasip isi bunlar ama aile sabit kalir Allah korusun sana birsey oldu farzi misal hastanede yatiyorsun sevgilin yanina gelebilecek mi? Ailen orda iken muhtemelen cevabin hayir olacak ama kuzenlerin gelecek tercih senin tabi ki ama bu tipler degismez guzelim sen uzuldugunle kalirsin can cikar huy cikmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?