Bunlar ovunulecek sadakat gostergeleri degil ki. Bana gore anormal bunlar. Hayatindaki tek kiz varlik sen ol, senin hayatindaki tek erkek varlik da o olsun. Bununla da ovun. Neden ki? Neyi ispatliyor? Yine dedigime geliyor. Demek ki arkadasin karsi cinsten akrabayi bile akrabaliktan ote gorebiliyor, iliskiye tehdit olarak goruyor. Iyi niyetli dusunemiyor. "Bak ben kiz kuzenimle bile gorusmem, cunku hayatimda sen varsin, sen de erkek kuzenlerinle arani ac" diyen adamdan iskillenirim ben, ne demek istiyor derim yani. Kendisine ne diyor, bir de bana ne diyor... :44:
Sen bir yandan buna sevinirken, diger yandan degisir mi diye soruyorsun. Sen de celiskili konusuyorsun yani.. Bunu normal goruyorsan, hosuna gidiyorsa, uyumlu bir cift olabilirsiniz, ama iliskiniz en ufak birseyde yikilir gider, kiskancliktan. Erkek akrabaya bile tahammul edemeyen insan, senin is yerindeki erkek elemanlara, erkek komsulara, vs hicbirine tahammul edemez, herseyi basina kakar. Sen ise belki degisir diye evlilige kalkarak hayatinla kumar oynarsin. Bir kisininki degistiyse 9 kisininki daha beter oluyor. Degisirmis diye dusunup butun bu hastalik derecesinde kiskancligi normal gormek kendini kandirmaktir.
Sevgiline sapik demiyorum tabii, ama dusuncelerini hala sapikca buluyorum. Bu sekilde herkesi de ayni bulurum. Kimbilir aklinda ne tilkiler geziyor ki disariya erkek kuzeninle mesafe koy diye yansitiyor. Mutluluklar.