ben bu başlığı bir anneye yakıştıramadığımı söylemek istiyorum öncelikle
lütfen kusura bakmayın ama bebek bu elbette kusar çünkü bebeklerde doğuştan reflü oluyor siz yinede dr.a danışın ama ben bi problemden kaynaklandığını sanmam benim oğlumda çok kusardı7-8 aylık olunca azaldı ve yaşından önce tamamen kesildi...
açıkcası neyi yakıştıramadığınızı anlayamadım ????
ben daha bir aylık bir anneyim , yanlız bebek büyütüyorum , daha önce hiç bebek bakmadım bu sebeple bebeğimin günde 8-9 defa kusması beni tabiki rahatsız ediyor , ben tek başıma bebek bakmaya çalışıyorum , evde bir sürü işim var , hiçbirini yapamıyorum çocukla ilgilenmekten bu sebeple burdaki arkadaşlarımdan kusmuk orununa çözüm istemem son derece normal... sizin söylemenize gerek yok ben daha ilk konuyu açtığım gün doktora götürdüm oğlumu , gayet sağlıklı dedi , çok şükür reflüsü falan yok sadece çok emmekten kusuyor dedi doktor , benim yardım istememin amacı diğer anneler ne yapıyor bunu öğrenmekti , nasıl çamaşır yıkıyor yada daha az zararla nasıl kurtarabilirim evi bunları öğrenmek istediğim için konuyu açtım , eğer yakıştıramıyorsanız bu sizin probleminiz.. ayrıca lohusbir anneye bu şekilde mesaj atmayı da ben yakıştıramadım gerçekten çok ayıp ve seviyesizce yazdığınız şey..klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?