- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.573
- 108
- Konu Sahibi gixxer_600
-
İki kere evine gittimSiz hamile olduğu süreçte hiç aradınız mı ablanızı ? Belki kendi söylemek istemiştir müjde vereyim gibisinden ama siz aramadıgınız için herkesi tembihlemiş ve kendisinden duymanızı istemiştir belki ne bileyim iyi niyetli düşünmek istedim ben..
O zaman cok üzgünüm sizin adınıza KESK’e düşündüğüm gibi olsaymış...İki kere evine gittim
belji onunda hakli yanlarida vardir. vallah ben anlamiyorum bu durumlari ablamda 4 tane cocugum oldu bur tanesini gelip gorme gereginde bulunmadi keske hic hamile oldugumu soylemeseymisimİyi geceler hanımlar;
Bu sefer kendim için akıl istiyorum.Benim benden 12 yaş büyük bi ablam var.Kendisi evli 4 yaşında kızı var ve geçtiğimiz Ağustos ayında da bir oğlu OLMUŞ.Bakın olmuş diyorum çünkü kendisi ikinci bebeğinin olacağını bana söylemedi.Ailemden de bana söylememelerini istemiş.Gelelim derdime.Ben geçtiğimiz günlerde babamın telefonundan kendime fotoğraf yolluyordum.Galeriye girince ablamın yolladığı fotoları gördüm.Ben başka bir şehirde üniversite okuyorum ailemin yaşadığı şehre pek fazla gidemiyorum.O ablamlada bencillikleri ve kıskançlıkları yüzünden mesafe koymuştum ama bayramlarda filan iyi kötü arar sorardım.Tabi mesafe koymama ailemizde olan biteni kendi annesine yetiştiren eşinin ve bizi her fırsatta ailevi sorunlarımızla (örn annemin dayımla yaşadığı sorum teyzemle olan küskünlük) vuran kayınvalidesininde payı var ama bi kardeş olarak ablamı sevmesemde elimden geldiğince yanında oldum.Neyse uzatmayayım babamın telindeki fotolarda ablamım karnı kocamandı kilodur o kilo bebek olsa haberim olur derken babamı biraz sıkıştırınca söyledi.Yani hayatımda hiç bu kadar şaşırmadım ve kırılmadım.Söylememe sebebi de benim sınavlarım varmışta konsantrasyonum bozulurmuşta!Sanki ilk yeğenim!!Ben bu duruma o kadar içerledim ki ablamı sildim.Ama tüm sülale beni hayırsız olarak nitelendiriyor.Çıldırıdığım nokta ablam benden dert yanıyormuş bi tebrik bile etmedi diye!!!!Kendimi haberimin olmadığı bi bebeği nasıl tebrik edebilirdim diye savunuyorum ama sürekli nankör,hayırsız kardeş olarak nitelendirilmekten çok bıktım.Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Daha 5. sınıfa giderken bana karşı nefret duyduğunu hissediyordum desem?Aynı imkanlarda büyümedik ya da okumadık ben maddi açıdan biraz daha rahattım.her fırsatta en ufak bir şeyde bile beni aşağılıyordu arkadaşlarım bile farkındaydı niye sürekli sana laf vuruyo çirkinsin diyo vs. diyeAbla kardeş bu durumanasıl geldiniz
İnanın alakası yok ilk bebeğine o kadar sevindim ki.Yani beni yanlış anlamayın üç kuruş öğrenci harçlığımla hep hediyeler aldım hamileyken yanında oldum ayaklarını ovup ödemini dağıtıyodum..bitti zaten benim için ailem hep onun tarafını tutuyor şaşıramıyorum.abimin 1 hafta sonra düğünü olacak sırf onunla yüz yüze gelmeyim diye aile masasında oturmak istemedim.Siz kıskanırsınız nazar değdirirsiniz diye korktu mu naptı kız acaba? Ablam bana da söylemese yeğenim olacağını, onun geldiği eve dahi gelmezdim. Aileme de feci rest çekerdim.
Daha 5. sınıfa giderken bana karşı nefret duyduğunu hissediyordum desem?Aynı imkanlarda büyümedik ya da okumadık ben maddi açıdan biraz daha rahattım.her fırsatta en ufak bir şeyde bile beni aşağılıyordu arkadaşlarım bile farkındaydı niye sürekli sana laf vuruyo çirkinsin diyo vs. diye
Ablamda genel bi kıskançlık var görümcesinide kıskanıyor mesela.istiyor ki hep kendine bir şeyler yapılsın sadece onda iyilik güzellik olsuninanın çok şaşırdım ne kadar ilginç kardeşler nasıl bu kadar düşman olabilir acaba ablanız sizi eşinden ailenizden herşeyden kiskaniyo olabilirmi aklima baska bisey gelmiyo cunku
Keşke her şeyi tek tek anlatabilsem burda ama sayfalar sürer.O kadar bencil ki sen nasılsa evlenmezsin seni alan olmaz sen doğurmazsın diye annemin sandıkta sakladığı bebeklik kıyafetlerime kadar toplayıp götürdü.belji onunda hakli yanlarida vardir. vallah ben anlamiyorum bu durumlari ablamda 4 tane cocugum oldu bur tanesini gelip gorme gereginde bulunmadi keske hic hamile oldugumu soylemeseymisim
Annem o ne yaparsa yapsın hep onun tarafını tutar.Ama ne yaparsa yapsın.Peki anneniz bu duruma bişey demiyor mu
Hımmm ilginç bilemedimAnnem o ne yaparsa yapsın hep onun tarafını tutar.Ama ne yaparsa yapsın.
Senelerdir yaptıklarını bile zor sindirdim inanın.Bu olay gerçekten gururumu kırdı.Attığı iftiralar bile bu kadar yakmamıştı canımıBelki zor gelecek biliyorum ama bence bağları koparmayın. Düzgünce konuşmayı, deneyin abla sorunlarımızı çözelim şeklinde yapıcı davranın. Küçükken sizi kıskanmış olabilir bazen küçüklük travması böyle yansıyor. Bence alttan alın aranızda kardeşlik gibi bir bağ var herkes gider birbirinize kalırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?