• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biktim,sıkıldım,yoruldum... :(((

yeni mezun olduğunuza göre yaşınız küçük. bence bu ülkedeki kadınların en büyük problemlerinden biri yalnızlıktan korkmaları ben dahil. bence silkelenin ve kendinize gelin. erkek arkadaşınız da olsa size ekmeğinizi o vermeyecek ki böyle bir bağımlılığın da olmaması gerekir bu zamanda. sizin önceliğiniz kendi ayaklarınızın üzerinde durmak olmalı. zaten işe başladığınızda sosyal bir çevreniz olacağından daha fazla insanla tanışma fırsatı bulursunuz ama bu ikinci planda olmalı. emin olun herkes yalnız yoksa insanlar içini neden sanal bir ortamda dökme gereği hissetsin. yani yalnız olsanız yalnız siz böyle hissetmiyorsunuz. bir an önce işinizi elinize almaya bakın derim ben. gerisi zaten gelecektir. bir de imkanınız varsa hobi bulun zihninizi oyalayacak.

Her üniversiteden yeni mezun olmuş hayatında erkek arkadaş/eş olmayan kızın durumunu yaşıyorsunuz. Kısaca meşgale eksikliği. Hayatınıza kısa ve uzun vadeli hedefler koyun ve onlara yönelik çalışmalara başlayın. Amaçsızlık insanı öldürür.

Bence sevgiliden ziyade is bulmaya agirlik verin kesinlikle önceliginiz bu olmali.
Su an bos oldugunuz icin önemsiz seylere kafayi takiyorsunuz ama ise baslayinca hem faydali oluyorsunuz hem siz daha dinc olursunuz ve en onemlisi kendi paranizi kazanacaksiniz calismaya gucum yok demeyin inanin calismak verimli olmak kendi ayaklari uzerine durmak paha bicilmez cok guzel bir sey

Mutluluk insanın içindedir. Bir erkeğe bir işe bir maddeye asla bağlı değildir. Hayata dair çok ciddi bir sıkıntınız yoksa bakış açınızı değiştirin. Eskiden bana bu söylediklerim safsata gelirdi ama gerçekten güzel gören güzel düşünüyor ve güzel düşünen hayattan lezzet alıyor. İşe kendinizi sevmekle, kendinize değer vermekle başlayın.

doğğğru psikolağa hayat kendine acımayla geçmez başkalarını incelemeyle geçmez kendi hayatını kur acılen

Şu üzerindeki ölü toprağını silkelemedigin sürece 'iyi şeyler' hayatına müdahil olamaz..

Back
X