- Konu Sahibi PastelBoya
-
malesef oda sadece sana ait değil. o yüzden tepki vermen senin için pek iyi olmaz. en güzeli eşyalarını karıştırırken ya da hoşlanmadığın bişey yaparken laf koyarsın. oda arkadaşın yeni arkadaşından memnun görünüyor işin zor.
çat kapı girmeleri önlemek için geceleri kapını kilitlersin. baktın olcak gibi değil odanı değişirsin son çare..
ıyıde nasıl soylıcem dıye nıye dusunuyosunuz kı..
esyalar sızın baskaları ne hakla ellıye bılırkı!..
en sevmedıgım sey bırı esyamı ellesın benden habersız kıyametı kopartırım..
bunu acıkca sızde dıle getırın ..
ve odadakı arkadaslarınız ıle konusupda bellı sattlerde bellı kurallar koyabılırsınız..
sonucta ortak yaşam alanı ıse herkesın ortak kararlar alması ve bırbırıne saygı duyması şart..
nilcim canım seni çok iyi anlıyorum bu yurt ortamı böle bende urfada okudum oluyo hatta daha fazlasınıda görüp yasadım sende cok dolmuşsun haklısındaa canım evet bi tane olsun tam olsun bizde öle olmuştuk halada görüşüyoz arkadslarımla canım boşver cok muhabbet tez ayrılık verir oda arkadasınla otur konuş rahatsızlıklarını bence oda anlar sonucta insandır canım kafana takma dicem ama belliki dayanamıyosun artık çok haklısın.........tabikide yine bişi derse sende ona misilleme yap aynı sekildeki anlasın hatasını bidaa yapmaz o zaman canım yurt ortamı gercekten hem iyi hem kötü bizim yurtta kızlar hep sac basa girerdi yaaaaaa
İlk önce oda arkadaşınla konuş...
Ona bu şekilde tavır alıcam yanlış anlama diye belirt...
Bi şekilde şikayetini dile getirmezsen emin ol daha fazla saygısızlık yapıcaktır...
İnsanların bu şekilde rahat davranmasını anlamıyorum..
Ben kardeşimden bile izin almadan eşyalarını almam...
Baktın bir iki kere uyardın anlamıyormu herşeyi açık açık söyle ..
İlişkini kes gitsin..Bırak hakkında ne düşünürse düşünsün taviz verme derim...
Bu arada avatardaki mekan biraz tanıdık geliyor ama çıkaramadım..:kedi:
Semaver cafe canımmmkaydirigubbakcemile3
Arkadasım hep sey derdi ben severim yaa arkadaslık kurmayı falan derdi.Ortam yapmak istiyordu acıkcası.Bu kızlarla ilk konusmaya baslayınca ama sonra iyi niyetin suistimal edildigini görünce bana yakınıyordu..Bende ee ben sana diyorum nerde cokluk orda b..kluk dedim..Bugün cımbız yarın ayakkabı giderde,giderrsempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Şimdi oldu bende düşünüp duruyodum...
Sanki çok yer varda ...
Umarım sorunun en kısa zamanda çözüme kavuşur...
Herşey gönlünce olsun..
ayyy sinir olurum böyle tiplerealsanaalsanasmile benimde ev arkadasım pantolonumu giymişti bana sormadan aksamda geldi bana sormadan alma esyalarımı dedim bana ne dese ya bu pantolon bana geniş geliyor şu arkasından daralttırıyımmı yarın akannehir tabi yarın oldugunda esyalarıyla kapının önüne yerleştirdim kendisini bir güzel hiç gelemem böyle düşüncesiz , saygısız , mikrobiyel insanlaralmaz:
sende susma canım kapınızı kilitleyin hatta geldigindede acık acık söyle rahatsız oluyorum esyalarıma dokunma de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?