- Konu Sahibi PastelBoya
-
bence yeni bir arkadas edin. bu arkadaşınla kötü olmadan uzaklaş.
o kız sıkça geldğinde seni bu odaya transfer edelim istersen diye bir ağızlarını yokla.
Canım arkadasım bu durumdan rahatsız olsa inan kapıyı da kilitlerdik..Bastan öyle yapıyorduk zaten ama ne olduysa 10 gün gec gelmemle oldu..Az önce kız gene koridordan melikeeee diye odaya daldı bisiler anlatıyo..Sanki ben yokum orda insan saygıdan iki kisi adına konusur.Madem arkadasıma anlatıcan cagır odana öyle anlat..
Artık duramadım danısmaya indim sagolsun ordaki bayanla samimiyim..Gidebilecek baska bir yerim var en azından yerimseniben
Geldi yanıma zırt diye asagı indin..xxxx geldi diyemi..Ayıp oldu kıza dedi..Düsündügü seye bak kız kapıdan girerken ble arkadasımın adını söyleyip giriyor iceri..Aramızda samimiyet yok ben ona katlanmak zorunda,dinlemek zorunda degilim kii,benim icin gelmiyor ki neden ayıp olsun!!
Suan ise konusmuyoruz..Cok seviyorum oda arkadasımı ama malesef 1 aydır bu duruma katlanamıyorum..Kendisi o kızla iyi anlasıtıgından malesef ortak hareket edemiyoruuzz..Cok sevmeme ragmen odamı degistirmeyı düsünüyorum..O derece sinirli,huzursuz ve kırgınım..:çok üzgünüm:
huzur olmayan yerde rahat olamazsın zaten değiştir bencede canım
direk söyliyim canım ben olsam kesin o arkadaşım dediğin 1.kızdan soğurdum dönek olduğu için !
2. zaten yüzsüz muhattap olmazdım
Kimseye mani olmak istemiyorum ben canım amacım o kızla arkadasımın arasını acmak degil..Ama en iyisi ben kalabalık etmeyim..Benim danısmaya birden inmem xxxx yapılan ayıp olarak görülüyor...İste bu laftan sonra bende zaten eskisi gibi olamam..:sinifsinif:
aman bırak bir olsunlar yarın bozulur araları nası olsa sen kazanırsın bırak muhattab alma bile :1closedeyes:
En mantıklısı o olur zaten..Ben hatta olabildigince uzak durmak istiyorum nedenini bilmiyorum gercektenn sevmiyorum iste öyle her önüne gelenle 40 yıllık ahbab gibi konusmayı sucum bu ise kimse kusura bakmasınn..Hiiic kendimi degistiremem bu saatten sonra..yerimseniben
aman yaa kıza bak yolasım geldi. alsanaalsanasmile
tavrını koy senin olamadığın yerde o mu rahat olacak
o ne öyle... cık cık
senin papuç addaaaa gitmiş..
sen zaten samımıyet derecenı bılıyorsun ılk yanlısında koy tepkını ..
kafanda rahat olur içinde...
ahh ahhh ne özledim şimdi eski günleri bu konuyu görünce
Gırgır şamata, ağlak tipler, tuvalet kavgası, sigaranı burda içme demedimmi sana kaç defa kavgası, çalışma odasında sessiz olsanıza kavgası, fön sırası, ütü sırası, banyo sırası, hey gidi hey ne günlerdi.boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?