• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım usandım artık

Ejemeym

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
596
95
118
Merhabalar nereden başlasam bilemiyorum 7 yıllık evli biriyim 4.5 yaşında bir oğlum var eşimleşimle 2008 yılında tanıştım ve 2010da evlendik 2012de oğlum doğdu. Evlendigimizde eşimin madde bağımlılığı vardı ama çok sık değildi bulunca içiyordu oğlum doğduğunda sıklaşmaya başladı son 4 yıldır hergün içiyor maddi anlamda eve bir katkısı olmuyor evin kira ve faturalarını ben ödüyorum. Geçen yıl mayıs ayında oğlumla evi terk ettim 2 ay kadar babamın evinde kaldım icmiyorum bıraktım dedi eve döndüm bırakmamıştı. Artık ona karşı sevgim saygım kalmadı sadece çocuğum içinde kendimi yıpratamam benim ailem olmasa sefil hayatı yaşayacağım maaşım ancak kira ve faturalara yetiyor.
15 gun önce yine babamın evine geldim yine donecegimi düşünüyor ama artık çok yıprandım oğlumla güzel bir hayatın olsun istiyorum... ailem her zaman arkamda. Psikolojik anlamda da yıprandım...

Oglunuzu o adamla aynı evde buyutmeyin babası bile olsa uzak tutun lütfen. İlerde çocuğunuz babasını örnek alabilir çünkü. Verdiğiniz karar çok isabetli olmuş sakın tekrar dönmeyi dusunmeyin çocuğunuz için böylesi daha iyi olacaktır eminim.

bırakmayacak demek ki eşiniz bu madde alışkanlığını . görünen köy kılavuz istemez bir an önce oğlunuzu ve kendinizi kurtarın bu bataklıktan.

Tedavi olmadan asla dönme. Oğlunuzu bir gün boğar atar o kafayla belli olmaz allah korusun. Müsamaha gösterdiğiniz için çoğalmış baştan itiraz edecektiniz normal bir şey değil çünkü.
artık tedavi olsada dönmeyi dusunmuyorum sevgim saygım kalmadi

Oglunuzu o adamla aynı evde buyutmeyin babası bile olsa uzak tutun lütfen. İlerde çocuğunuz babasını örnek alabilir çünkü. Verdiğiniz karar çok isabetli olmuş sakın tekrar dönmeyi dusunmeyin çocuğunuz için böylesi daha iyi olacaktır eminim.

bırakmayacak demek ki eşiniz bu madde alışkanlığını . görünen köy kılavuz istemez bir an önce oğlunuzu ve kendinizi kurtarın bu bataklıktan.
en çok oğlum için istiyorum zaten oğlumu onunla büyütmek istemiyorum

artık tedavi olsada dönmeyi dusunmuyorum sevgim saygım kalmadi
Boşanmaya kararlıysan çok daha iyi tabii. O adamdan baba olması imkansız. Menfaatleri uğruna neler yapmaz. Sırf uyuşturucu bulabilmek için falajn... Düşünmek istemiyorum yani. Allah kolaylık versin.

Madde bağımlısı birisi diyorsunuz ya hu, babası olsa kaç yazar! Kim olursa olsun, bilinci yerinde olmayan birini çocuğuma 5 metre yaklaştırmazdım ben olsam.
Babasıymış, peh!

Madde bağımlısı birisi diyorsunuz ya hu, babası olsa kaç yazar! Kim olursa olsun, bilinci yerinde olmayan birini çocuğuma 5 metre yaklaştırmazdım ben olsam.
Babasıymış, peh!
zaten aramıyor bile oğlunu oglumda ben üzülürüm diye hiç baba kelimesini bile kullanmıyor

zaten aramıyor bile oğlunu oglumda ben üzülürüm diye hiç baba kelimesini bile kullanmıyor

ay tatlım benim minnağa bak annesini üzmek istemiyor :)
Yalnız sizi üzmemek için babasından bahsetmemesi aslında onda daha derin yaralar açar içine atar hep ..
Oğlunuz sizi azda olsa anlayacak yaşta imkanınız var ise hem kendiniz hem de çocuğunuza psikolojik destek alın . Oğlunuzla bol bol konuşun..

Anne ve babalar çocukları için psikolojik ve fizyolojik olmak üzere sağlıklı olmalılar. Fiziki hastalık olur, elden bir şey gelmez. Lakin bir insan bedenine bile isteye zarar veriyorsa bunun bir açıklaması olamaz. Böyle birine de güvenilmez. Bilinci bazı zamanlarda yerinde olmayan birisi, değil kendi çocuğuna herhangi bir yetişkine bile tehlike arz eder.
O yüzden aklınızı başınıza toplayın, evladınızın canına mukayyet olun. Bu artık eşimle sorun yaşıyorum, annemin evine gidiyorum meselesinden çok daha büyük bir olay. Evlilik kurumunu bile aşmış, adli bir yöne doğru gidiyor. Lütfen bu uyarımı dikkate alın.

ay tatlım benim minnağa bak annesini üzmek istemiyor :)
Yalnız sizi üzmemek için babasından bahsetmemesi aslında onda daha derin yaralar açar içine atar hep ..
Oğlunuz sizi azda olsa anlayacak yaşta imkanınız var ise hem kendiniz hem de çocuğunuza psikolojik destek alın . Oğlunuzla bol bol konuşun..
ikimiz de gidiyoruz dr a bizim nişan resmimizi gördü anne Babam kötü mü diye sordu bende hayır dedim neden yanında değiliz dedi bende biz artık anlaşamıyoruz o yüzden ayrı yaşayalım dedim

Çok kötü bir durum.

Kendine yapmasan bile,ogluna bir iyilik yap ve sakın dönme geri,boşan bence,ileride daha güzel günlerin olur.

Kumar tutkunu bir eşle bende çok çektim!
Maddi ama en çok manevi çok yıprandım :(

Şuan ikinci eşimle daha iyiyim.Çocugum yok ama çocugu engel görme.

İnan ki çocugun da derdi anne niye ayrılmadın benide mutsuz ettin

Ne kadar babası olsa biz anneler çocuğumuzu herseyden korumak zorundayız. Oglunuzda eşinizden korunması gereken bir çocuk.
Hatta sizde .
Madde bağımlılığı hep beni ürküten bir durumdu.
Nasil evlenmeye karar verdin bile bile?
Ben olsam bana hic bir sekild edestegi olmayan bir adam ile hatta bana cocuguma zarar verebilcek potansiyeli olan bir adam ile yollarımı ışık hızıyla ayırırdım.
Sizinle olmak istiyor ise gitsin tedavisini olsun.
İşini gucunu eline alsın o sekilde karsiniza tekrar çıksın.
Oglunuz ile birlikte eminim guzel bir hayat kurup pek hala hayatiniza devam edebilirsiniz . Onemli olan kararlı olmanız.
Yine de dikkatli olun boşanmayı duyduğunda tehlikeli olabilir

ahh çocuğum be :( tam bir şeref yoksunu.

Merhabalar nereden başlasam bilemiyorum 7 yıllık evli biriyim 4.5 yaşında bir oğlum var eşimleşimle 2008 yılında tanıştım ve 2010da evlendik 2012de oğlum doğdu. Evlendigimizde eşimin madde bağımlılığı vardı ama çok sık değildi bulunca içiyordu oğlum doğduğunda sıklaşmaya başladı son 4 yıldır hergün içiyor maddi anlamda eve bir katkısı olmuyor evin kira ve faturalarını ben ödüyorum. Geçen yıl mayıs ayında oğlumla evi terk ettim 2 ay kadar babamın evinde kaldım icmiyorum bıraktım dedi eve döndüm bırakmamıştı. Artık ona karşı sevgim saygım kalmadı sadece çocuğum içinde kendimi yıpratamam benim ailem olmasa sefil hayatı yaşayacağım maaşım ancak kira ve faturalara yetiyor.
15 gun önce yine babamın evine geldim yine donecegimi düşünüyor ama artık çok yıprandım oğlumla güzel bir hayatın olsun istiyorum... ailem her zaman arkamda. Psikolojik anlamda da yıprandım...
yani senin zaten ilk gidişinde de dönmen çok büyük hataymış neden döndun ki?çocuğum için bile olsa diyorsun ama çocuk öyle babayı ne yapsın asıl çocuğun için ayrılmalısın ondan.Sevgi saygı kalmamış,maddi açıdan imkanlara da sahipsin e ailemde arkamda diyorsun daha sorgulanacak ne var anlamadım.Herşey ortada herkes kendi yoluna ama içimden bir ses yine döneceksin diyor yazdıklarından onu anladım bile bile lades Allah kolaylık versin.

Çok kötü bir durum.

Kendine yapmasan bile,ogluna bir iyilik yap ve sakın dönme geri,boşan bence,ileride daha güzel günlerin olur.

Kumar tutkunu bir eşle bende çok çektim!
Maddi ama en çok manevi çok yıprandım :KK43:

Şuan ikinci eşimle daha iyiyim.Çocugum yok ama çocugu engel görme.

İnan ki çocugun da derdi anne niye ayrılmadın benide mutsuz ettin
oglumda o hallerini gördü ve oğluma da bağırıyordu ileride ona anlatırım şimdi sadece anlaşamıyoruz hep kavga mi edelim böyle daha mutlu oluruz diyorum

yani senin zaten ilk gidişinde de dönmen çok büyük hataymış neden döndun ki?çocuğum için bile olsa diyorsun ama çocuk öyle babayı ne yapsın asıl çocuğun için ayrılmalısın ondan.Sevgi saygı kalmamış,maddi açıdan imkanlara da sahipsin e ailemde arkamda diyorsun daha sorgulanacak ne var anlamadım.Herşey ortada herkes kendi yoluna ama içimden bir ses yine döneceksin diyor yazdıklarından onu anladım bile bile lades Allah kolaylık versin.
tekrar donmeyecegim ben yoruldum senelerce çalışıp üzerime 1 kazak bile alamadım artık bıktım birkaç yıl ailemle kalıp çalışırım biraz birikim yaparım ve oğlumla güzel bir hayatım olur

oglumda o hallerini gördü ve oğluma da bağırıyordu ileride ona anlatırım şimdi sadece anlaşamıyoruz hep kavga mi edelim böyle daha mutlu oluruz diyorum
İnan en iyisi ayrılman,sonra çok ama çok pişman olursun..

Çoçugunla mutlu olursun,şayet düzgün bir insan karşına çıkarsa tekrar aşık olursun,kendini yeniden dogur.. Ve gör bak daha güzel günlerin olacak,çünkü bu şekilde daha beter olacak

Back
X