• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım usandım artık

tekrar donmeyecegim ben yoruldum senelerce çalışıp üzerime 1 kazak bile alamadım artık bıktım birkaç yıl ailemle kalıp çalışırım biraz birikim yaparım ve oğlumla güzel bir hayatım olur
Ahh ah,sorma :(
Maddi sıkıntı cabası,bende kendimden ödün verirdim,sonuç zararı bana oldu hep

Ne kadar babası olsa biz anneler çocuğumuzu herseyden korumak zorundayız. Oglunuzda eşinizden korunması gereken bir çocuk.
Hatta sizde .
Madde bağımlılığı hep beni ürküten bir durumdu.
Nasil evlenmeye karar verdin bile bile?
Ben olsam bana hic bir sekild edestegi olmayan bir adam ile hatta bana cocuguma zarar verebilcek potansiyeli olan bir adam ile yollarımı ışık hızıyla ayırırdım.
Sizinle olmak istiyor ise gitsin tedavisini olsun.
İşini gucunu eline alsın o sekilde karsiniza tekrar çıksın.
Oglunuz ile birlikte eminim guzel bir hayat kurup pek hala hayatiniza devam edebilirsiniz . Onemli olan kararlı olmanız.
Yine de dikkatli olun boşanmayı duyduğunda tehlikeli olabilir
bosanma davasını onun açmasını bekleyeceğim maalesef bana ve oğluma bir sey yapmasından korkuyorum

tekrar donmeyecegim ben yoruldum senelerce çalışıp üzerime 1 kazak bile alamadım artık bıktım birkaç yıl ailemle kalıp çalışırım biraz birikim yaparım ve oğlumla güzel bir hayatım olur
Bu yazdıklarını aynen yaparsın umarım.Kararli ol ve geriye bakma sakın madde bağimlıligi ne demek en en en kötü şey kendini gectim evladını düşün bağımlı insan neler yapmaz ki.Senin elindeki imkanlara sahip olmasam kadın sığınma evine gider yine de o adamdan ayrilirdım düsün yani.Zaman herşeyi yoluna koyar inşallah Allah yardimcin olsun

Bu yazdıklarını aynen yaparsın umarım.Kararli ol ve geriye bakma sakın madde bağimlıligi ne demek en en en kötü şey kendini gectim evladını düşün bağımlı insan neler yapmaz ki.Senin elindeki imkanlara sahip olmasam kadın sığınma evine gider yine de o adamdan ayrilirdım düsün yani.Zaman herşeyi yoluna koyar inşallah Allah yardimcin olsun
sağol üstesinden geleceğim inşallah

Valla evladını azıcık düşünen bi anne madde bağımlısı adamdan çocuk yapmaz.Dönersiniz siz iki güne vah o evlada

Merhabalar nereden başlasam bilemiyorum 7 yıllık evli biriyim 4.5 yaşında bir oğlum var eşimleşimle 2008 yılında tanıştım ve 2010da evlendik 2012de oğlum doğdu. Evlendigimizde eşimin madde bağımlılığı vardı ama çok sık değildi bulunca içiyordu oğlum doğduğunda sıklaşmaya başladı son 4 yıldır hergün içiyor maddi anlamda eve bir katkısı olmuyor evin kira ve faturalarını ben ödüyorum. Geçen yıl mayıs ayında oğlumla evi terk ettim 2 ay kadar babamın evinde kaldım icmiyorum bıraktım dedi eve döndüm bırakmamıştı. Artık ona karşı sevgim saygım kalmadı sadece çocuğum içinde kendimi yıpratamam benim ailem olmasa sefil hayatı yaşayacağım maaşım ancak kira ve faturalara yetiyor.
15 gun önce yine babamın evine geldim yine donecegimi düşünüyor ama artık çok yıprandım oğlumla güzel bir hayatın olsun istiyorum... ailem her zaman arkamda. Psikolojik anlamda da yıprandım...

Hangi madde?

Yani inanın hatanızı siz de biliyorsunuz madde kullanan biriyle evlenmek.. yetmedi çocuk yapmak.. perşembenin gelişi çarşambadan bellidir misali adam tabiki bağımlılığını iyice artırmış.

Şuan yapmanız gerekeni de biliyorsunuz bence. Ayrılmak dışında hiç bi çözüm yok hem kendiniz hem de çocuğunuzun geleceği için mecbursunuz. Kocanız da kendi başının çaresine bakıcak başka yol yok

Madde kullanmanin azi cogu mu olur ya ilk ogrendiginde tedaviye zorlayacaktiniz o adami. Madde kendi kendine birakilmaz tedavi sart.

Hadi bagimliligi evlendikten sonra ogrendiniz, cocuk neden yaptiniz boyle bir adamla? Simdi aglamakta cok tuhaf.

Hangi madde?

Yani inanın hatanızı siz de biliyorsunuz madde kullanan biriyle evlenmek.. yetmedi çocuk yapmak.. perşembenin gelişi çarşambadan bellidir misali adam tabiki bağımlılığını iyice artırmış.

Şuan yapmanız gerekeni de biliyorsunuz bence. Ayrılmak dışında hiç bi çözüm yok hem kendiniz hem de çocuğunuzun geleceği için mecbursunuz. Kocanız da kendi başının çaresine bakıcak başka yol yok
evet hata bende niye doğurdum eşime dönmek gibi bir kararım zaten yok başının çaresine baksın maddi manevi hiçbirşey talep etmiyorum kendisinden sadece çocuğumu almasin

evet hata bende niye doğurdum eşime dönmek gibi bir kararım zaten yok başının çaresine baksın maddi manevi hiçbirşey talep etmiyorum kendisinden sadece çocuğumu almasin
Çocuğunu biraz zor alır madde kullanan bi adam. İçini ferah tut değil çocuk kedi köpek bile vermezler öyle adama

Ben artık aklımda ve kalbimde bitirdim herşeyi sadece çocuğuma üzülüyorum kendisi baba kelimesini ağzına almıyor içinde neler yaşıyor miniğim psikolojik destek alıyoruz ama başka neler yapmam gerekir okulundan da kaldı oğlum

Back
X