Bıktım usandım bu duygudan yeter

itsgalatea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2022
1.708
1.193
83
Nişanlımın şu kadın iş arkadaşlarıyla küçücük odada sürekli burun buruna çalışması yetmiyor gibi birde yemeğe de beraber gitmeleri yani ağlayacağım artık.Sürekli dip dibeler.Yani kendime güvensem de yine de hoşuma gitmiyor.Söylesem tartışma çıkıyor ne yapacağımı şaşırdım

İşsiz mi kalsın ?

Kusura bakma arkadaşım da,adam der ki bilmiyor muydun böyle çalıştığımı

Aslan gibi kadınsınız. Söyleyin, işten ayrıl, ben sana bakarım deyin. Evinin adamı, çocuklarımın babası ol deyin. Siz bakın ona ama erkek sineğin bile olmadığı bir yerde çalışın. Aman Allah korusun sizin gibi yiğit kadını kaparlar. Yürüyün be…. Kim tutar sizi

E ben de erkeklerle çalışıyorum bir de onlarla göreve gidiyorum, hatta bazen gece oluyor görevler. Öğlenleri de yemeğe onlarla gidiyorum. Evliyim eşim bir gün mesele yapmadı. Ne var bunda?
İş yerindeki kadınlar da eşinize ölüp bitmiyordur merak etmeyin

nişanlınız için çalıştığı kurumun/ kuruluşun hemen yakınına konteyner ofis kurabilirsiniz. içinde tuvaleti ve mutfağı oluyor. 2.el olanlar daha uygundur sanırım.

bu ofisin etrafını jiletli tellerle çevirmek lazım, en iyisi bu tip tellermiş. Tellere elektrik de verilebilir ama bilmeyen biri dokunursa (dişi olmayan biri) ve yaralanırsa üzülürsünüz. riskli o yüzden.

ofisin etrafını kazıp suyla doldurup timsah atılabilir aslında ama Türkiye'de timsahı nereden bulup getirirsiniz bilmiyorum.

şu bilindik elmalı firmanın minik bir cihazı var. kaybetmek istemediğiniz şeye takıyorsunuz, lokasyon bilgisi veriyor. bence birinin nerede olup olmadığını anlamak için birebir.

ha işten de çıkarabilirsiniz ama eve kim bakacak mevzusu var.

işiniz cidden zor.

eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorsun tavsiye etmem

Siz de iş hayatında erkeklerle beraber çalışıyorsunuz di mi?

Yeri geldiğinde aynı masada yeri geldiğinde aynı araçta oluyoruz.

Rahatsız olduğunuz bir samimiyet varsa o zaman nişanlı kişide problem var üzgünüm.

Kendine güvenir halin bu mu? Nişanlına da güvenin tam maşallah. Herkes de ölüp bitiyordu senin nişanlına. Bu sağlıksız zihniyetini tedavi ettir yoksa kimse çekmez seni

Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyi ne çok seviyorsunuz yahu.

Önce kendinize sonra nişanlınıza güvenmeyi öğrenin. Güven oluştuktan sonrası için iş kolay

Senin iş hayatın hiç olmadı mı? Erkeklerle kadınlar ayrı mı çalışcak? Nişanlının içinde varsa hertürlü yapar zaten öğle arasında gider otele o derece yani
Bütün kadınlar ölüp bitmiyordur adama emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…