- 8 Nisan 2022
- 1.708
- 1.193
- 83
- Konu Sahibi itsgalatea
-
İşsiz mi kalsın ?Nişanlımın şu kadın iş arkadaşlarıyla küçücük odada sürekli burun buruna çalışması yetmiyor gibi birde yemeğe de beraber gitmeleri yani ağlayacağım artık.Sürekli dip dibeler.Yani kendime güvensem de yine de hoşuma gitmiyor.Söylesem tartışma çıkıyor ne yapacağımı şaşırdım
Kusura bakma arkadaşım da,adam der ki bilmiyor muydun böyle çalıştığımıNişanlımın şu kadın iş arkadaşlarıyla küçücük odada sürekli burun buruna çalışması yetmiyor gibi birde yemeğe de beraber gitmeleri yani ağlayacağım artık.Sürekli dip dibeler.Yani kendime güvensem de yine de hoşuma gitmiyor.Söylesem tartışma çıkıyor ne yapacağımı şaşırdım
Aslan gibi kadınsınız. Söyleyin, işten ayrıl, ben sana bakarım deyin. Evinin adamı, çocuklarımın babası ol deyin. Siz bakın ona ama erkek sineğin bile olmadığı bir yerde çalışın. Aman Allah korusun sizin gibi yiğit kadını kaparlar. Yürüyün be…. Kim tutar siziNişanlımın şu kadın iş arkadaşlarıyla küçücük odada sürekli burun buruna çalışması yetmiyor gibi birde yemeğe de beraber gitmeleri yani ağlayacağım artık.Sürekli dip dibeler.Yani kendime güvensem de yine de hoşuma gitmiyor.Söylesem tartışma çıkıyor ne yapacağımı şaşırdım
Ve ne iş yaparsa yapsın kadınlarla muhatap olur yemeğe de gider yeri gelir bizler de iş arkadaşlarımızla giderizKusura bakma arkadaşım da,adam der ki bilmiyor muydun böyle çalıştığımı
Nişanlımın şu kadın iş arkadaşlarıyla küçücük odada sürekli burun buruna çalışması yetmiyor gibi birde yemeğe de beraber gitmeleri yani ağlayacağım artık.Sürekli dip dibeler.Yani kendime güvensem de yine de hoşuma gitmiyor.Söylesem tartışma çıkıyor ne yapacağımı şaşırdım
eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorsun tavsiye etmemNişanlımın şu kadın iş arkadaşlarıyla küçücük odada sürekli burun buruna çalışması yetmiyor gibi birde yemeğe de beraber gitmeleri yani ağlayacağım artık.Sürekli dip dibeler.Yani kendime güvensem de yine de hoşuma gitmiyor.Söylesem tartışma çıkıyor ne yapacağımı şaşırdım
Kendine güvenir halin bu mu? Nişanlına da güvenin tam maşallah. Herkes de ölüp bitiyordu senin nişanlına. Bu sağlıksız zihniyetini tedavi ettir yoksa kimse çekmez seniNişanlımın şu kadın iş arkadaşlarıyla küçücük odada sürekli burun buruna çalışması yetmiyor gibi birde yemeğe de beraber gitmeleri yani ağlayacağım artık.Sürekli dip dibeler.Yani kendime güvensem de yine de hoşuma gitmiyor.Söylesem tartışma çıkıyor ne yapacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?