- 27 Aralık 2015
- 64
- 35
- 3
- 36
- Konu Sahibi duyguselimm
-
Ailenize niye söyliyeceksşniz. Eşiniz değişmez ki. Siz karar vetin ya katlanın veya ayrılın.
Ben hiç kız ailesinin konuşmasıyla düzelenş görmedim. Babanız Başbakan falan değilse tabii.Her zaman
En azindan desinler kizimi ezin diye vermedik bi korkutsunlar ne bilim napicami bilmiyorum artik arkamda kimse yok saniyolar benim ailem sesini cikarmiyor diye
Bi oglum var hep o yuzden katlandim simdi bakiyorumda hic degmiyomus boss yasiyomusum dort duvar arasinda10yil orda olduğuna ve eşinin seni aglatmasına degiyor mu....dünyaya kazık mi caktin bir daha mı dogacaksin....bas git..anasıyla bacisiyla yaşasın.
Olmaz belki ama. Ben bu kadar yalniz kalmam tek basima mum gibi eridigimi hissediyorum artik en azindan kaynanami gormem benim ailem yoksa ben yalnizsam ben uzuluyosam o da oyle olsun anlasin noldunu yalnizliginOradan tasinsaniz eşiniz daha anlayışlı biri olacak mi?
Gereksiz ve kucuk bisey ama ben hata yaptigimivyanlis bisey soyledigimi hala dusunmuyorum ufacik bi kelime soyledim oraya gidelim dedim hepsi uzerime geldi ya bosanicam ya korkutucam baska care varmiBi piknik yeri baya büyümüş. Bence gereksiz büyümüş.
Ailenizi arayin ama korkutmak cok cocukca belki yanlarina gidip biraz tatil yapabl iniz..
Her zaman aynini yapiyo hep ailesi hakli ben haksizim boylemi olmali evlilik tamm canm burayi istemis canin bura olsun gidelim der diye bekledim ben hep bu kadar laf yiyecek naptimHerkes kucuk bir cocuk gibi davranmis.
Nacizane tavsiyem aile buyuklerinin, yabancilarin yaninda esinize ne kadar kizsanizda durumu idare etmeniz.Yalniz basiniza gitmek isteyerek esinizide kendinizi de mahcup etmissiniz.
Ailenizi ebosanma karari aldiysaniz haberdar edin.
Gereksiz ve kucuk bisey ama ben hata yaptigimivyanlis bisey soyledigimi hala dusunmuyorum ufacik bi kelime soyledim oraya gidelim dedim hepsi uzerime geldi ya bosanicam ya korkutucam baska care varmi
Var ama dayanamiyormÇocuk yoksa restinizi çekin
Kim ister bosanmayi helede cocuk varken ama tek yaptigi seni ailesine ezdirmek olan seni cocukmussun gibi oyalayan adamlada napim tukendim artik ben bugun sesimi cikarmasam gene yapacak bide beni kiskirtiyo terbiyesizce yapamazsin arayamazsin diyeKorkut o zaman. Ya da boşan ne diyeyim.. Bu sebeple bosanmak da tuhaf valla kusura bakma..
Dünyaları bir yana koy,senelerce evden adım atmayın veya o şehre kazık çakın hiç biri bişey değil. Beni ufacık şey için üzmüşsün,ağlatmışsın bir de üstüne ağlama diye bağırıyorsun de eşinle konuş.Hiç alaka göremedim taşınmanızla malesef eşin öküz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?