Biktim usandim nolur akil verin çıldıracam

duyguselimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
64
35
3
36
Kaynanamlarin memleketinde yasiyorum 10byildir guneydoguda ben karadenizliyim istanbulda büyüdüm. Carsamba gunu esim pazar iftara ailesiyle piknige golete kiyisina gidicemizi soyledi tamam dedim pazar gunu geldi 4 te evden ciktik yolda giderken kaynanamlar aradi tek duydugum esimin golete degil buyuk bi park var oraya gidin dedigiydi onlar sormus hangisine gidelim diye. Bende dedimki hep evdeyim o parkada cok gidiyoruz golete gidelim hava alalim. Hemen ailesini aradi vazgectik golete gidelim bizimkide orayi istiyo dedi. Yolda giderken basladi konusmaya napcaz orda ora kalabalik milletin istedigi yere gitsen nolur nasil yer bulcaz vs konustu durdu neyse seslenmedim gittik piknik alaninin cogu bostu arabadan boraz asagida biyere oturdum. O sirada kaynanamlar geldi bi surat salliyolar yuzume bakmadilar selam vermediler basladilar hazirlik yapmaya o sıra esim gene dediki milleti oruclu oruclu yormusum hep benim yuzumdenmis soylendi durdu sinirimden agladim aglama diye bagirdi kaynanam kavgami ettiniz dedi bende dedimki siz golete gelmicekmiydiniz? Gelicektikte karar veremedik vs dedi bende bana en basta golet dediniz bende o yuzden geldim dedim neyse tamm bura olsun geldik bikere dedi. Kizi bisey soyledi tmm oda dediginoz gibi olsun diye bide laf soktu. Dayanamadim esime dedim gidicem ben tmm dedi kalk git arabaya dogru gittim geldi pesimden piknik alaninda turladi bana bagira cagira aglama krizine soktu beni simdi dedi gidicez o suratini sallamican yemegini yicen sonra kalk git eve gidersem ben yetisemem dedi ben orada arabanin yakinina oturalim dedim basta kendi yere oturmak istemedi bank a oturalim diye uzaga gitti kaynanamda demis yere oturalim diye bacisi surat salliyomus o zamn basina gunes vururmus hep beni sucladi tek dedigim golete gidelim keske dilum kopsaydi demeseydim bagirdim bende gidicem eve diye arabayi ver ben giderim dedim vurursun biyere dedi vermedi bende yurur giderim dedim neyse kavga dovus getirdi yolda kaynanam aradi annecim vs diye konusuyolar dedimki ya bu memleketten tasiniriz yada beni bosar ailenle yasarsin yeter dedim senlemi evlendim ailenlemi tikti beni bu allahin belasi memlekete ben tasinalim dedikce oyaliyo beni sizce ailemi arayip soylimmi artik ne yapayim cildiricam dayanamiyorum

Ailenize niye söyliyeceksşniz. Eşiniz değişmez ki. Siz karar vetin ya katlanın veya ayrılın.

Her zaman
Ailenize niye söyliyeceksşniz. Eşiniz değişmez ki. Siz karar vetin ya katlanın veya ayrılın.

En azindan desinler kizimi ezin diye vermedik bi korkutsunlar ne bilim napicami bilmiyorum artik arkamda kimse yok saniyolar benim ailem sesini cikarmiyor diye

Of zor valla ordan gidince düzelicek mi eşiniz hoş ailesiyle olmadığı zaman düzelebilir bilemedim ama aileniz aranızın kötü olduğunu bilsin uzaktalar sonuçta

Bi piknik yeri baya büyümüş. Bence gereksiz büyümüş.
Ailenizi arayin ama korkutmak cok cocukca belki yanlarina gidip biraz tatil yapabilirsiniz..

Dünyaları bir yana koy,senelerce evden adım atmayın veya o şehre kazık çakın hiç biri bişey değil. Beni ufacık şey için üzmüşsün,ağlatmışsın bir de üstüne ağlama diye bağırıyorsun de eşinle konuş.Hiç alaka göremedim taşınmanızla malesef eşin öküz

Herkes kucuk bir cocuk gibi davranmis.
Nacizane tavsiyem aile buyuklerinin, yabancilarin yaninda esinize ne kadar kizsanizda durumu idare etmeniz.Yalniz basiniza gitmek isteyerek esinizide kendinizi de mahcup etmissiniz.
Ailenizi ebosanma karari aldiysaniz haberdar edin.

10yil orda olduğuna ve eşinin seni aglatmasına degiyor mu....dünyaya kazık mi caktin bir daha mı dogacaksin....bas git..anasıyla bacisiyla yaşasın.

Son düzenleme:
Demin aradi dalga gecer gibi ne yedin evde diyo sonra yine kavga hala anam diyo hala anam yapmadi sen surat salladin diyo ya atacam kendimi camdan asagi yemin ederim ben boyle bi insani nasil severim ben anasini nerde gordum ben anasiyla en son nerde konustum ben anasiyla derdim nede ben onun anasina surat sallim bi ortama girince allah askina bi selam vermezmisin

Bi piknik yeri baya büyümüş. Bence gereksiz büyümüş.
Ailenizi arayin ama korkutmak cok cocukca belki yanlarina gidip biraz tatil yapabl iniz..
Gereksiz ve kucuk bisey ama ben hata yaptigimivyanlis bisey soyledigimi hala dusunmuyorum ufacik bi kelime soyledim oraya gidelim dedim hepsi uzerime geldi ya bosanicam ya korkutucam baska care varmi

Her zaman aynini yapiyo hep ailesi hakli ben haksizim boylemi olmali evlilik tamm canm burayi istemis canin bura olsun gidelim der diye bekledim ben hep bu kadar laf yiyecek naptim

Gereksiz ve kucuk bisey ama ben hata yaptigimivyanlis bisey soyledigimi hala dusunmuyorum ufacik bi kelime soyledim oraya gidelim dedim hepsi uzerime geldi ya bosanicam ya korkutucam baska care varmi

Korkut o zaman. Ya da boşan ne diyeyim.. Bu sebeple bosanmak da tuhaf valla kusura bakma..

Korkut o zaman. Ya da boşan ne diyeyim.. Bu sebeple bosanmak da tuhaf valla kusura bakma..
Kim ister bosanmayi helede cocuk varken ama tek yaptigi seni ailesine ezdirmek olan seni cocukmussun gibi oyalayan adamlada napim tukendim artik ben bugun sesimi cikarmasam gene yapacak bide beni kiskirtiyo terbiyesizce yapamazsin arayamazsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…