Biktim usandim nolur akil verin çıldıracam

O ayri bi konuydu oyaliyo beni ailesiyle tartisinca acildi konu ya onlar ya ben dedim yolun acik olsun dedi

Olmaz belki ama. Ben bu kadar yalniz kalmam tek basima mum gibi eridigimi hissediyorum artik en azindan kaynanami gormem benim ailem yoksa ben yalnizsam ben uzuluyosam o da oyle olsun anlasin noldunu yalnizligin

Eşiniz çok hatalı maalesef. Hala anam diyormus pes. Evet memleketinize gitmenizde fayda var ama eşiniz istemez muhtemelen.

Eşiniz çok hatalı maalesef. Hala anam diyormus pes. Evet memleketinize gitmenizde fayda var ama eşiniz istemez muhtemelen.

Memleket demiyorum nere olursa yeterki gidelim diyorum oyaliyo beni erkek gibi soyle yok de gitmem de bende bileyim bakim basimin caresine.. Anama sen surat salladin diyo anlatamiyorum derdimi kendimi parcalasamda bos. Simdi orda dolduruyorlar bol bol onu

Siz gidin memlekete, sizi seviyorsa peşinizden gelir.Aileniz destek çıkar inşaallah, ezik olanı herkes ezer.

Restini çekmişsin. Geri adım atma artık. Çocuk gibi azarlatma kendini. Koloni halinde yaşanır mı. Başka şehre taşının rahatlayın. Tabii eşinizle başka sıkıntı yoksa...

Madem ailesini seçmiş geri adım atmayın derim. Çok daha fazla yıpranırsınız. Demekki eşiniz size kıymet vermiyor. Böyle ömür geçer mi?

Erkek Milleti hep bencil keşke diyorum bazen erkeksi bir evrende yaşasaydık

Restleşmişsiniz bundan geri dönüş yok.. eğer alttan alır siz geri çekilirseniz daha beter olaylara kapı açarsınız bizde elimizde çekirdek burdan sizi okuruz... boşanmak iyi bir şey değil elbet ama dünyanın sonu değil siz bunu göze almanız gereken bir durumdasınız.. haksızken böle yapan eş haklıyken neler yapar..

Bende de vardı o öküzden saldim ipini otluyo kendi kendine :) sizin tek hataniz abla ve anne yanında kavga etmeniz şimdi ne kadar sevinmislerdir içten içe kendilerine daha da çok çekecekler işin daha da zorlasti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…