bıktım yaşamaktan

canım benim yaaa. böyle şeyleri duyunca erkeklerden midem bulanıyor. nasıl kıyarlar yaa daha 8 yaşında minicik çocuğa. allah hepsinin belasını versin. o kadar sinir oldumki şuan ağlıyorum sinirden. sen dünyanın en haklı insanıyken bu salak töreler adetler yüzünden eziklik hissediyorsun. senin hiçbir suçun günahın yok seni bu yüzden istemeyen olursa kesinlikle o kişiyle evlenme zaten. canım benim sakın üzme kendini. sen böyle şeyler çektiğin için hiç suçun olmadan, cennetliksin bence. seni sırf bekaret yüzünden istemeyenler insanlıklarından utansınlar sen utanma.

inşallah öle olur okadar yorgunum ki kimse anlamıyo anlatmak istesemde kimseye güven olmuyo içimde kalıyo herşey

bilmiyorum ki şuan okadar hastalıklarla ugraşıyorum zaten bilmiyorum ALLAH banada mutlulk nasip eder mi

etmezmi canım ...yereki sen mutlu olmayı iste....

mutsuzum dersen zaten mutsuz olursun....

sen bıktım yaşamaktan diyorsun... rabbim sevmez isyanları...

lütfen sende isyan edenlerden olma....

şükret haline geçmişi unut....istersen sen unutursun....

allaha havale et o pizliği.... ve daha fazla aklına getirerek canını yakmasına izin verme...

hiç güvenim yok kendime bu konuda o günü yaşamasaydım bende çok mutlu olabilirdim sırf evlilik için demiyorum şu bi sene boyunca okadar hor görüldüm dalga geçildim ki agladım ki şu an ölsem üzlmem

ne kadar üzgün olduğumu anlatacak kelime bulamıyorum..
öncelikle şunu aklına sok iyice BU SENİN SUÇUN DEĞİL! başına böyle bir şeyin gelmesi senin ölmeni asla ve asla gerektirmez..

evet çok haklısın elbetteki asla unutulamayacak bi olay, ama lütfen bunu sürekli düşünüp durma..
bırak insanlar ne düşünürse düşünsün..kimseye bahsedemem diyorsan bahsetme , anlayışlı bi bakış açısına sahip olmayan kimseye anlatma zaten..
kendine bi sayfa aç, bunları zihninin gerisine at, kendini telkin et "benim suçum değil ve yapılacak bişey yok" diye..

hiç bir çözümü olayan bir şey için hayatını zindana mı çevireceksin, sana bu hainliği, bu pisliği, bu namussuzluğu yapan mahluklar yüzünden pırıl pırıl hayatın zehir mi olsun sana, bu mu isteğin..
kimseden anlayış bekleme, önce kendi kendine anlayışlı ve şefkatli ol, önce sen dimdik ayakta ol, en önemli şeyin kendin olduğunu bil, kendini sev ve kabullen.
eş seçiminde de dikkatli ol, o bulunduğun bağnaz kafalı çevrenden bir eş seçme kendine! karşına seni anlayacak ve olduğun gibi kabul edecek bi erkek çıkacak, böyleleri var inan bana! sen olumlu bakmaya başlarsan hayata, hayat da sana karşı daha verici olucak..

bekle ve dua et canım

Son düzenleme:
hiç güvenim yok kendime bu konuda o günü yaşamasaydım bende çok mutlu olabilirdim sırf evlilik için demiyorum şu bi sene boyunca okadar hor görüldüm dalga geçildim ki agladım ki şu an ölsem üzlmem

canım biraz daha ayrıntılı konuşursan seni daha iyi anlar ve öyle yorumlar lar yaparız...

kim neden 1 yıl dalga geçtiler ki senin le... anlattın mı bunu birilerine....

bilmiyorum sürekli hastayım o gnden sonra hep hastaydım benim akıntım oluyodu doktora gidemedim çünkü anlaşılır ailem ögrenir diye hep korktum oda koku yapıyodu her gün banyo yapıyorum almadıgım parfüm kalmadı hissdiliyomuş ama elimden bişeyy gelmiyo doktora gittigimde ise akıntı ilacı verdi geçmedi 1 sene boyunca benle kulagım duya dya dalga geçip güldüler okadr agladım ki bir arkadaşım bliyo oda ALLAH razı olsun çok destek oldu ama nereye kadr işte böle

canım ilaçların iyi gelmediyse tekrar doktor git, korkma ailen anlamaz, bu tür durumlar onunla alakalı değil, her bayanda olabilir..doktora git ve aşırı akıntı problemin olduğunu söyle

gittim doktora korktum baya ilaç yazdı ama faydası yine olmadı yine gitcem ama soyun dedginde bile kalıyorum yapamıyorum korkuyorum bilmiyorum napacagımı

yazıklar olsun şu pis erkeklere yaaa 8yaşında ne istersinizki anlamam...ahh benim güzelim yaaa keşke olay yaşandığı zaman hemen anlattasydın bitanem ailene çünkü daha küçücük 8yaşındaymışsın suçun nekiii.....şimdi anlatsan acaba inanırmı ailen tecavüze uğradığını bilemem ama çok zor bir durum güzelim yaa ama sen hayata daha sıkı sarıl okulunuda oku kimseyi takma canım benim seven insan sevdiğini her haliyle kabul eder ve bunun sonucunda evlilik olur zaten kiii senin burada zerre kadar günahın suçun yok

o zamnlar anneme söylemeye çok çalıştım her gece çok agladım ama diyemedim keşke deseydim ozaman ama diyemedim işte şimdide demek istemiyorum inanırlar mı bilmiyorumda çok yorgun bıktım hayyattan mutlu kız rolü yapmaktan anlamasınlar dye gülmelerden herşeyden bıktım

Canım bence bir pisikiatristen yardım almalısın..
8 yaşında yaşananan bir trajedi nasıl atlatılır..
Senin canın yanmadımı nasıl anlatmazsın.
O insan nasıl dolanıyo ortalıkta Şok oldum
Allah yardımcın olsun...
Bir derdim var bölümüne alırsan daha yardımcı olur arkadaşlar canım yanlış yer burası...

anlatmadım ki canım çok yandı ama şuan psikolojim o kadr bozukki daha çok canım yanıyo yaşamak istemiyorum bir derdim var bölümünüde bilmiyorum..

o kadar muzsuzum ki bilmiyorum ..benim hayatım zindana döndü.

ayy canım benim kendini bu kadar üzmene gerek yok sen günahsız bir meleksin o hayvan herife hayvan bile denmez hayvanlara hakaret olur ama keşke söyleseydin o hayvanda cezasını çekseydi böyle suç işleyenleri asacaklar meclisten inşallah hadım cezası geçer hiç olmassa birazda olsa cezalandırılmış olurlar ama yetmez benimde 13 yaşımda kızım var böyle haberleri duyunca çok üzülüyorum ve kimseye güvenemiyorum çok uzun yazdım ama kusura bakmazsın inşallah çocuklara uzanan eller kırılsın yine doktora git ilerde seni seven kişi seni her halinle kabul eder üzülme

sagol ablacım ALLAH seninde kızı olan herkesin kızlarını korusun kötülükle karşılaştırmasın işallah..

Benimde bir meleğim var 5 yaşında daha yeğenim gözümden sakınırım ödüm kopar ona birşey olacak diye annemi sıkı sıkıya tembihliyorum kimseye yaklaştırmayın amcasına bile güvenmeyin bu devirde insanın aklına gelmeyen başına gelebiliyor çünkü benden uzakta olduğu için ancak annemin dikkat etmesini sağlamaya çalışıyorum Allah böyle haysiyetsiz hayvanların daha beter acılar yaşamasını sağlasın inşallah meleğim sen de üzme kendini utanma kendinden sana bunu yapan mahluklar utansın gencecik körpeciksin sen Rabbim öyle bir insan çıkaracaktır ki karşına sana kol kanat geren ama bunda sende seçimlerine dikkat et seni üzecek insanı elbet ki anlarsın uzak dur onlardan o zamanlar savunmasızdın ama şimdi kendin için vereceğin kararlara çok dikkat etmelisin Rabbim yar ve yardımcın olsun meleğim

8 yaşında tecavüze ugradım ölmek istiyorum beceremiyorum napcam ne etcem dye düşünmekten bıktım...

canım yaa çok üzüldüm. aslında bu kelimelerle tarif edilemez bir üzüntü. büyük bir travma geçirmişsin. şöyle bişey duydum , adet görmeden önce kızlık zarı tekrar oluşabilyormuş yani 8 yaş küçük bir yaş. ama doğruluğunu araştırmak gerek ve senin mutlaka muayene olman gerek..

canım nette biraz baktım kızlık zarı tekrar oluşmaz diyor.. henüz 19 yaşındasın. okumak için çaba harcıyorsun. herşeyi bir kenara bırak ve hayatına yön ver. oku ardından meslek sahibi ol. kurtar kendini. o zaman kızlık zarını diktirirsin. sonuçta bunu keyfi niyetine yaptıran bir sürüüüü kız var. senin mağduriyetin bambaşka kötü bir olay. o zaman hiç kimseye anlatmak zorunda kalmazsın... tabii yaşadığın travmayı ancak sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…