bilmiyorum ki şuan okadar hastalıklarla ugraşıyorum zaten bilmiyorum ALLAH banada mutlulk nasip eder mi
hiç güvenim yok kendime bu konuda o günü yaşamasaydım bende çok mutlu olabilirdim sırf evlilik için demiyorum şu bi sene boyunca okadar hor görüldüm dalga geçildim ki agladım ki şu an ölsem üzlmem
o kadar muzsuzum ki bilmiyorum ..benim hayatım zindana döndü.
ayy canım benim kendini bu kadar üzmene gerek yok sen günahsız bir meleksin o hayvan herife hayvan bile denmez hayvanlara hakaret olur ama keşke söyleseydin o hayvanda cezasını çekseydi böyle suç işleyenleri asacaklar meclisten inşallah hadım cezası geçer hiç olmassa birazda olsa cezalandırılmış olurlar ama yetmez benimde 13 yaşımda kızım var böyle haberleri duyunca çok üzülüyorum ve kimseye güvenemiyorum çok uzun yazdım ama kusura bakmazsın inşallah çocuklara uzanan eller kırılsın yine doktora git ilerde seni seven kişi seni her halinle kabul eder üzülme
8 yaşında tecavüze ugradım ölmek istiyorum beceremiyorum napcam ne etcem dye düşünmekten bıktım...
canım yaa çok üzüldüm. aslında bu kelimelerle tarif edilemez bir üzüntü. büyük bir travma geçirmişsin. şöyle bişey duydum , adet görmeden önce kızlık zarı tekrar oluşabilyormuş yani 8 yaş küçük bir yaş. ama doğruluğunu araştırmak gerek ve senin mutlaka muayene olman gerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?