• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım...

ekscaliburx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2017
119
31
98
Yetti artık bıktım eşimin abisinden başta iyi bir insana benziyordu şimdi tanıdıkça nefret ettim. Herşeye burnunu sokuyor eşimle bir yere gidiyoruz hemen hesap soruyor nerdeydiniz, nereye gittiniz, hani para yoktu diyo sanane ya sanane. annesi babası o kadar sorguya çekmiyor. bıktım artık gerçekten ya. Eşimi benden kıskanıyo ne zaman vakit geçircek olsak alıp bir yerlere götürmeye çalışıyor ya da bir iş buluyo eşime evde bir yerleri tamir ettiriyor. Cehennem zebanisi gibi evlense gitse de kurtulsak diyorum yok sevgilisi de yok.

Eşinle konuş durumu niye kendi kendini yiyorsun
ve eşin neden karıştırıyor abisini evlilik hayatınıza
"abimsin öyle kal" bitti...
postayı koyamıyor mu

aynı evde mı yaşıyorsunuz, nerden biliyor dışarı çıktığınızı?
eşiniz sanane diyemiyor mu? ya da iş verdiğinde şu an meşgulum diyemez mi?
eğer diyemiyorsa asıl sorunu eşinizde arayın, abisi değil eşiniz sizi düşünmek zorunda.

aynı evde mı yaşıyorsunuz, nerden biliyor dışarı çıktığınızı?
eşiniz sanane diyemiyor mu? ya da iş verdiğinde şu an meşgulum diyemez mi?
eğer diyemiyorsa asıl sorunu eşinizde arayın, abisi değil eşiniz sizi düşünmek zorunda.
aynı evdeyiz kv kp beraber yaşıyoruz

Yani anesi babasi bu kadar karışmıyor demissinde uzuldum. Kimsenin evli bireylere karismaya hakki yok. En fazla gitmeyin yapmayin denir arada ama yine yapacaksa yapar gidecekse gider yetiskin insanlar.

Eşim başta hep beni tu
Yani anesi babasi bu kadar karışmıyor demissinde uzuldum. Kimsenin evli bireylere karismaya hakki yok. En fazla gitmeyin yapmayin denir arada ama yine yapacaksa yapar gidecekse gider yetiskin insanlar.
zaten 2 3 hafta da bir çıkarız her zaman dışarı çıkan gezen bir çift de değiliz

Kaç yıldır aynı evdesiniz eşin farkında değilmi hiçbirşeyin..

Tatlı dille yavaş yavaş ayrı eve çıkmayı aklına sok derim

Yetti artık bıktım eşimin abisinden başta iyi bir insana benziyordu şimdi tanıdıkça nefret ettim. Herşeye burnunu sokuyor eşimle bir yere gidiyoruz hemen hesap soruyor nerdeydiniz, nereye gittiniz, hani para yoktu diyo sanane ya sanane. annesi babası o kadar sorguya çekmiyor. bıktım artık gerçekten ya. Eşimi benden kıskanıyo ne zaman vakit geçircek olsak alıp bir yerlere götürmeye çalışıyor ya da bir iş buluyo eşime evde bir yerleri tamir ettiriyor. Cehennem zebanisi gibi evlense gitse de kurtulsak diyorum yok sevgilisi de yok.

Allah kolaylık versin işiniz zor.
aynı evin içinde olunca esinizin evlendiğini idrak edememistir.
kendiyle bir saniyordur eskisi gibi..

Aynı evde hep beraber nasıl dayaniyorsunuz,, gerçekten evde rahatına duskunum, ayağımı uzatıp akşama kadar yatarım bazen, ya da telden dizi izlerim akşama doğru kalkar evi toparlar yemek yaparım,evde sürekli birileri olunca hiçbir özgürlük kalmaz gibi geliyor bana

Hic anlamiyorum su evlendip de kv kp yaninda otturanlari. Ananiz babaniz o kadar mi kötü insanlardi da onlarin evinden cikip baska bi eve gittiniz.... Koca kacmiyordu sanirim.....[/Q
Hic anlamiyorum su evlendip de kv kp yaninda otturanlari. Ananiz babaniz o kadar mi kötü insanlardi da onlarin evinden cikip baska bi eve gittiniz.... Koca kacmiyordu sanirim.....
Mecburiyetten. Kendi anemin yaptıkları sana yapılsa belki şimdi intihar etmiştin. Ya da akıl hastanesindeydin

Ne yapti ki annen?
Kac yasindasin?
Keske evlenmeden ciksaydin evden, tek oda ev tutsaydin kendine ama yinede kv ile yasamasaydin.

çıkıcaz da beklediğimiz şeyler var yolunda gitmeyen
Çıkana kadar artık kocana herşeyin farkına varmasını sağla.

Kavga etme tartışmada yaşama abisi için.Elinden geldiğince tatlı dilini kullanarak dediğine getir canımm

İnşallah rahata erersin

aynı evdeyiz kv kp beraber yaşıyoruz

onların evinde yaşıyorsanız onların kurallarına uymanız beklenir haliyle.
muhtemelen abisi de sizin varlığınızdan rahatsızdır, düşünsenize, genç bekar bir erkeksiniz ve birden evinize yabancı bir kadın yerleşiyor, giyimi, davranışları her şeyi kısıtlanmış hissediyordur şimdi.

onların evinde yaşıyorsanız onların kurallarına uymanız beklenir haliyle.
muhtemelen abisi de sizin varlığınızdan rahatsızdır, düşünsenize, genç bekar bir erkeksiniz ve birden evinize yabancı bir kadın yerleşiyor, giyimi, davranışları her şeyi kısıtlanmış hissediyordur şimdi.
Artık iyice gıcığıma gitmeye başladı çok sinir bozucu bi insan

Back
X