Bıktım:(

Justum bende de olur geçer aliştim artik ama bu sefer farklı gerçekten üşüttümmü böyle nefes alamiyorum bilmiyorum canım çok sıkıldı bugün hele daraldım
Desteğin için sağol canım
Nefes açlığı mı yaşıyorsun acaba
Sanki biraz fazla yoğunlaşmışsın konunun üzerine onun bile etkisi olur çok

Nefes açlığı mı yaşıyorsun acaba
Sanki biraz fazla yoğunlaşmışsın konunun üzerine onun bile etkisi olur çok
Evet aslında konuyu bile açarken yazıp yazip sildim düşündükçe daha fazla artiyor sanki. Göğsümde yanma da var o yüzden üşütmüşte olabilirim dedim

Evet aslında konuyu bile açarken yazıp yazip sildim düşündükçe daha fazla artiyor sanki. Göğsümde yanma da var o yüzden üşütmüşte olabilirim dedim
bu bana da çok oluyor sanki bir el var nefesimi kesiyor bu hastalıga baglı olarak kas romatizması rahatsızlıgımda vuku buldu Rabbim şifa versin

Bu hastaligi yasamis biri olarak bende kahve icmeyin derim .Ben cayi bile acik sekilde sadece sabahlari icerim .O bile bende carpinti yapiyor.Cok gecmis olsun.

size ilk tavsiyem; komik video, film, yazi okuyun , izleyin.
2 . tavsiyem hobi edinin.
3. yuruyus , derin nefes alip vererek.
4. fazla tek kalmayin. ya siz gidin ya size gelsinler.
5 . halinize sukredin. beterin beteri var deyip. cocugunuz saglikli vs gibi.
6. hergun minik cikolata, bitter olabilir.
7. guzel istediginiz bir seyin hayalini kurun.
bunlar kendi tecrube ettiklerim, uzman degilim. bende ckk ise yariyor.

Şuna kesin olarak ibanın ki beyninizin oyunu bunlar. Öyle düşümce baş etmesi daha kolay oluyor.
Bende de anksiyete var. Çarpıntı, ateş basması, çene sıkma.
Nefes egzersizi yapın bol bol.

Sınav stresi etkilemiştir. Bu lanet hastalığa stres olayıversin. Hemen hortluyor. Acaba başka bir hastalığım mı var diye düşünmeniz bile anksiyete belirtisi. İlaç alamazsınız belki ama bir psikologla konuşursanız rahatlarsınız.

Bu hastaligi yasamis biri olarak bende kahve icmeyin derim .Ben cayi bile acik sekilde sadece sabahlari icerim .O bile bende carpinti yapiyor.Cok gecmis olsun
Çok Teşekkür ederim.Kahve tüketmem pek onu bile içemiyorum korkudan çarpıntı yüzünden.
Şu an hiçbirşey yapamıyorum belki söylediğin gibi komik film izleyebilirim çikolata yiyebilirim.bebeğim küçük olduğu için kısıtlıyım yarin sınavdan sonra yürüyüş yapacağim biraz kızımla
Öyle zaten. Bir yerim ağrısa kötüye yormam anksiyeteden biliyorum. Gideceğim psikologa kesin

Şuna kesin olarak ibanın ki beyninizin oyunu bunlar. Öyle düşümce baş etmesi daha kolay oluyor.
Bende de anksiyete var. Çarpıntı, ateş basması, çene sıkma.
Nefes egzersizi yapın bol bol.
Aklıma geldikçe yapıyorum birkaç gündür öylle zor geçiyorki zaman benim için anlatamam

Aklıma geldikçe yapıyorum birkaç gündür öylle zor geçiyorki zaman benim için anlatamam
Bu aralar bende de stres ,gerginlik ,nefes darligi var.Geceleride carpinti oluyor, uyku arasinda, ama ben cocukla ugrasmaktan ve yorgunluktan oldugunu dusunerek kendimi o yonde dusunmeye sevkediyorum.Diger turlu dusundugum zaman daha kotu oluyorum.Gecicek duzelicek diye dua ediyorum.Pozitif dusunce insani gercekten iyilestiriyor.Rabbim hastalik yasayan herkese sifa versin.

Amin inşallah..Bende de bu aralar stres çok fazla. sürekli uykusuzum zaten kızım gece çok uyanıyor. Kendimi telkin edebiliyorum çoğu zaman ama 4 gündür kötüleşiyorum ara ara

Nefes darligi yasadiginiz zamanlar bir kac dakika balkona veya cama cikip hava alin cok iyi geliyor.Tedavi gordugum zamanlar doktorum soylemisti kotu hissettiginde yap demisti bana iyi geliyordu.O sirada bildigim dualari sakin ve yavas bir sekilde okuyordum ,rahatliyordum.

Sağol öyle yaptığım zamanlar da oldu ama şu anki Nefes darlığım anlık değil göğsümün ortasında birşey var gibi boğazım sıkılmış sanki hani şiddetlenip geçen panikatak olandan değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…