- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.050
- 598
- Konu Sahibi derandiren
-
Nefes açlığı mı yaşıyorsun acabaJustumbende de olur geçer aliştim artik ama bu sefer farklı gerçekten üşüttümmü böyle nefes alamiyorum bilmiyorum canım çok sıkıldı bugün hele daraldım
Desteğin için sağol canım
Evet aslında konuyu bile açarken yazıp yazip sildim düşündükçe daha fazla artiyor sanki. Göğsümde yanma da var o yüzden üşütmüşte olabilirim dedimNefes açlığı mı yaşıyorsun acaba
Sanki biraz fazla yoğunlaşmışsın konunun üzerine onun bile etkisi olur çok
bu bana da çok oluyor sanki bir el var nefesimi kesiyor bu hastalıga baglı olarak kas romatizması rahatsızlıgımda vuku buldu Rabbim şifa versinEvet aslında konuyu bile açarken yazıp yazip sildim düşündükçe daha fazla artiyor sanki. Göğsümde yanma da var o yüzden üşütmüşte olabilirim dedim
Çok zor ya:/ amin cümlemize canım bir an önce hem de :-(bu bana da çok oluyor sanki bir el var nefesimi kesiyor bu hastalıga baglı olarak kas romatizması rahatsızlıgımda vuku buldu Rabbim şifa versin
Amin kardeşim Rabbim tüm şifa bekleyenlere şifa versinÇok zor ya:/ amin cümlemize canım bir an önce hem de :-(
Tedavi gördüm iyiydim ama tekrar başladı sanırım. Kahve içmemelisin, iyi geldiğini düşünüyorsun ama gelmiyor.sizde mi anksiyitesiniz nasıl baş ediyorsunuz kahveyi çok tüketiyorum ben malesef
Çok Teşekkür ederim.Kahve tüketmem pek onu bile içemiyorum korkudan çarpıntı yüzünden.Bu hastaligi yasamis biri olarak bende kahve icmeyin derim .Ben cayi bile acik sekilde sadece sabahlari icerim .O bile bende carpinti yapiyor.Cok gecmis olsun
Şu an hiçbirşey yapamıyorum belki söylediğin gibi komik film izleyebilirim çikolata yiyebilirim.bebeğim küçük olduğu için kısıtlıyım yarin sınavdan sonra yürüyüş yapacağim biraz kızımlasize ilk tavsiyem; komik video, film, yazi okuyun , izleyin.
2 . tavsiyem hobi edinin.
3. yuruyus , derin nefes alip vererek.
4. fazla tek kalmayin. ya siz gidin ya size gelsinler.
5 . halinize sukredin. beterin beteri var deyip. cocugunuz saglikli vs gibi.
6. hergun minik cikolata, bitter olabilir.
7. guzel istediginiz bir seyin hayalini kurun.
bunlar kendi tecrube ettiklerim, uzman degilim. bende ckk ise yariyor.
Öyle zaten. Bir yerim ağrısa kötüye yormam anksiyetedenSınav stresi etkilemiştir. Bu lanet hastalığa stres olayıversin. Hemen hortluyor. Acaba başka bir hastalığım mı var diye düşünmeniz bile anksiyete belirtisi. İlaç alamazsınız belki ama bir psikologla konuşursanız rahatlarsınız.
Sağol canım. Herkeste var anksiyete panik atak. Ama kimi farkında kimi değilGeçmiş olsun deranım o şikayetler bende de oluyor
Tabi için rahat etsin git bir dahiliye uzmanına, ona göre ilaç verilir .
Ela’nın iyiliği için
Aklıma geldikçe yapıyorum birkaç gündür öylle zor geçiyorki zaman benim için anlatamamŞuna kesin olarak ibanın ki beyninizin oyunu bunlar. Öyle düşümce baş etmesi daha kolay oluyor.
Bende de anksiyete var. Çarpıntı, ateş basması, çene sıkma.
Nefes egzersizi yapın bol bol.
Bu aralar bende de stres ,gerginlik ,nefes darligi var.Geceleride carpinti oluyor, uyku arasinda, ama ben cocukla ugrasmaktan ve yorgunluktan oldugunu dusunerek kendimi o yonde dusunmeye sevkediyorum.Diger turlu dusundugum zaman daha kotu oluyorum.Gecicek duzelicek diye dua ediyorum.Pozitif dusunce insani gercekten iyilestiriyor.Rabbim hastalik yasayan herkese sifa versin.Aklıma geldikçe yapıyorum birkaç gündür öylle zor geçiyorki zaman benim için anlatamam
Aklıma geldikçe yapıyorum birkaç gündür öylle zor geçiyorki zaman benim için anlatamam
Amin inşallah..Bende de bu aralar stres çok fazla. sürekli uykusuzum zaten kızım gece çok uyanıyor. Kendimi telkin edebiliyorum çoğu zaman ama 4 gündür kötüleşiyorum ara araBu aralar bende de stres ,gerginlik ,nefes darligi var.Geceleride carpinti oluyor, uyku arasinda, ama ben cocukla ugrasmaktan ve yorgunluktan oldugunu dusunerek kendimi o yonde dusunmeye sevkediyorum.Diger turlu dusundugum zaman daha kotu oluyorum.Gecicek duzelicek diye dua ediyorum.Pozitif dusunce insani gercekten iyilestiriyor.Rabbim hastalik yasayan herkese sifa versin.
Sağol öyle yaptığım zamanlar da oldu ama şu anki Nefes darlığım anlık değil göğsümün ortasında birşey var gibi boğazım sıkılmış sanki hani şiddetlenip geçen panikatak olandan değil .Nefes darligi yasadiginiz zamanlar bir kac dakika balkona veya cama cikip hava alin cok iyi geliyor.Tedavi gordugum zamanlar doktorum soylemisti kotu hissettiginde yap demisti bana iyi geliyordu.O sirada bildigim dualari sakin ve yavas bir sekilde okuyordum ,rahatliyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?