Bıktım:(

Bu aralar bende yaşıyorum bunu sanırım stres kaynaklı insanin kalbini yerinden sokup atasi,sokaklarda koşup rahatlayasi geliyor.
Çarşamba gününe psikiyatriden randevu aldım bende anksiyete var sanırım sizde de var o stresten o tetikliyor olabilir.

Psikolojik tabii ki en azından bunu bil be bi psikoloğa görün ilaçsız da hallolabilir belki ama git mutlaka doktora kalbin için de.Geçmiş olsun

Evet aynen öyle. Öyle şeyler düşünürken buluyorum ki bazen kendimi anlatamam.
Sana da geçmiş olsun umarim iyi oluruz
Psikolojik tabii ki en azından bunu bil be bi psikoloğa görün ilaçsız da hallolabilir belki ama git mutlaka doktora kalbin için de.Geçmiş olsun
Teşekkür ederim,Psikoloğa gideceğim

Sen de benim gibi düzensiz besleniyorsun demekki. Normalde eksiklik olmaması lazım ama işte benimde bebeğim olduğundan beri kendime hiç bakamiyorum yemek yapmak mucize gibi
Rabbim kolaylık versin canım çok geçmiş olsun inşirah süresi oku iyi gelir inşallah..

Psikiyatriste gidin, onlar sizi rahatlatırlar. benden bir tavsiye, durumunuzdan kaçmayın, bir de internetten semptom araştırmayın, geçmiş olsun ama merak etmeyin geçer :)

Anksiyete atağı yaşiyorsunuz.aynilarini yaşadım biliyorum.kendi kendinize telkin verin.surekli derin derin nefes almayın.daha çok daralırsiniz.goguste yanma,baskı, çarpıntı bunlar anksiyete.daha önce tanınız koyulduğu için kesin konuşuyorum.merak etmeyin,cigerlerinizde kalbinizde bir sorun yoktur kalp krizide gecirmiyorsunuz.bunlar hep anksiyeteden :)

Psikiyatriste gidin, onlar sizi rahatlatırlar. benden bir tavsiye, durumunuzdan kaçmayın, bir de internetten semptom araştırmayın, geçmiş olsun ama merak etmeyin geçer :)
Teşekkür ederim,Asla araştiramam korkuyorum çünkü,çok kötü hastalıklar falan çıkıyor okursam hiç uyuyamam
Evet işte beynime söz geçirebilirsem herşey dahada güzel olacak

Beyninize söz geçirmeye çalışmayın. Siz mücadele ettikçe durumunuz daha da ciddileşir. Kendinize deyin ki: evet şu anda anksiyete atakları geçiriyorum, olsun, gelsin geçsin, çok şükür vücut sağlığım yerinde. Savaşmayın durumunuzla, kabullenin İnan çok rahatlayacaksınız.

Benimde annemin vefatindan sonra bjsladi ama her uzuntude tekrarliyr kalp nefes daralmasi bu seeferde psikolojik olduguna inanamiyorum sekermi var ki kalp mi var ki kafamda kurup hastalik hastasi oluyorum

Kabullenmesem bile zorla kabullendirdi kendini yillardir bu meret:) umarim dediğiniz gibi olur ve geçer

Benimde annemin vefatindan sonra bjsladi ama her uzuntude tekrarliyr kalp nefes daralmasi bu seeferde psikolojik olduguna inanamiyorum sekermi var ki kalp mi var ki kafamda kurup hastalik hastasi oluyorum
Allah rahmet eylesin sabirlar versin. Çok zordur eminim ben de öyleyüm işte. Şu an mesela göğsümde yanma var boğazımda öyle üşütme bileyse ben ciğerimde birşey var diye kendi kendimi yiyorum çok zor ya Allah yardımcımız olsun

Merak etmeyin geçer. Sadece mücadele etmekten vazgeçin ve bir psikiyatriste gidin. (Sanırım sağlık sigortası karşılıyor) utanmayın, sıkılmayın, gidin konuşun, durumunuzoğru cevaplar verecek kişilerle konuşunca düzelir.

İnşallah teşekkür ederim tekrar..
Yok haşimatoyum ben.Alsamda kana karışmiyormus .Et sevmiyorum birde .
çok geçmiş olsun

Merhaba. Bende de anksiyete var. Ne zaman üzülsem, stresli bir döneme girsem kendini hatırlatır.
Sanırım ilaç kullanamıyorsunuz. Eğer imkanınız varsa bir psikologla konuşun. İnanın çok işe yarıyor. Ben kimseye söyleyemediğim bir şeyi psikoloğa anlatmıştım. İnan üstümden öyle bir yük kalktı ki.
Bir de beynine söz geçirmeye çalışma. ''Seni yenicem, atlatıcam'' falan deme. Çünkü bu sözlerin bile onu dikkate aldığını gösteriyor.
Onu umursamayacaksın. O kendini hissettirmeye başladığı anda başka bir şeye yoğunlaş.
Yürüyüş yap, bebekten dolayı çıkamıyorsan evde egzersizler yap, komik diziler izle, komik kitaplar oku. Ve en önemlisi yalnız zaman geçirme. Sürekli arkadaşlarınla, ailenle vakitler geçir. Misafir çağır, sen misafirlige git.
Ben en çok sevdiğim arkadaşlarımla zaman geçirdiğimde rahatlıyorum.
Ve radyasyondan olabildiğince uzak dur. Nete, tv'ye çok takılmamaya çalış.
Ben bir de her gün sabah akşam 3'er defa felak, nas, ihlas, ayetel kürsi okuyorum. Sayısız haşr suresi okuyorum. Aklıma geldikçe yani.
İnşallah zamanla daha iyi hissedeceksin inanıyorum. Sen de inan.
Şu an hissettiklerine de amaaaan de geç. Çünkü anksiyeden .
Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…