- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
- Konu Sahibi derandiren
-
Evet duymuştum.Saçlarim döküldüğü için test yapildi geçenlerde demir eksikliği çıktı sadece onun için de demir ilacı kullanıyorumB12 eksikliği depresyona sebep oluyormus .Yeni nesil doktorlar 500 altı b12 ye takviye destek veriyorlar.
Aylik B 12 ignesi oluyorum.Olmazsam uyku ,yorgunluk vs vs ..artiyor .Igneyle sarj olmus gibi oluyorum.Evet duymuştum.Saçlarim döküldüğü için test yapildi geçenlerde demir eksikliği çıktı sadece onun için de demir ilacı kullanıyorum
Psikolojik tabii ki en azından bunu bil be bi psikoloğa görün ilaçsız da hallolabilir belki ama git mutlaka doktora kalbin için de.Geçmiş olsunkendimden bıktım,nasıl geçecek şu halim bilmiyorum kızım doğduktan sonra daha berbat bir hal aldım.
7 sene önce eniştem vefat etti ondan sonra başladı bu lanet anksiyete tedavi gördüm iyileştim sonra tekrar nüksetti her üzüldüğümde canım sıkıldığında.
4 gündür nefes darlığı yaşıyorum kalbim yine çarpıyor boğazım yanıyor korkuyorum ya kötü birşeyse diye,doktora gitmeye de korkuyorum ödüm kopuyor hastaneden.kızıma bakıp ağlıyorum ya bana birşey olursa ona kim bakacak öyle şeyler düşünüyorumsınavlarim vardi ondanmı stres yaptim yoksa gerçekten birşeyimmi var içim içimi yiyor. Tedaviye tekrar başlayacaktım ama süt veriyorum keşke psikolojik olduğunu bilsem şu halimin rahatlicam.
Sen de benim gibi düzensiz besleniyorsun demekki. Normalde eksiklik olmaması lazım ama işte benimde bebeğim olduğundan beri kendime hiç bakamiyorum yemek yapmak mucize gibiAylik B 12 ignesi oluyorum.Olmazsam uyku ,yorgunluk vs vs ..artiyor .Igneyle sarj olmus gibi oluyorum.
Evet aynen öyle. Öyle şeyler düşünürken buluyorum ki bazen kendimi anlatamam.Bu aralar bende yaşıyorum bunu sanırım stres kaynaklı insanin kalbini yerinden sokup atasi,sokaklarda koşup rahatlayasi geliyor.
Çarşamba gününe psikiyatriden randevu aldım bende anksiyete var sanırım sizde de var o stresten o tetikliyor olabilir.
Teşekkür ederim,Psikoloğa gideceğimPsikolojik tabii ki en azından bunu bil be bi psikoloğa görün ilaçsız da hallolabilir belki ama git mutlaka doktora kalbin için de.Geçmiş olsun
Rabbim kolaylık versin canım çok geçmiş olsun inşirah süresi oku iyi gelir inşallah..Sen de benim gibi düzensiz besleniyorsun demekki. Normalde eksiklik olmaması lazım ama işte benimde bebeğim olduğundan beri kendime hiç bakamiyorum yemek yapmak mucize gibi
Sağol canım okurumRabbim kolaylık versin canım çok geçmiş olsun inşirah süresi oku iyi gelir inşallah..
Teşekkür ederim,Asla araştiramam korkuyorum çünkü,çok kötü hastalıklar falan çıkıyor okursam hiç uyuyamamPsikiyatriste gidin, onlar sizi rahatlatırlar. benden bir tavsiye, durumunuzdan kaçmayın, bir de internetten semptom araştırmayın, geçmiş olsun ama merak etmeyin geçer :)
Evet işte beynime söz geçirebilirsem herşey dahada güzel olacakAnksiyete atağı yaşiyorsunuz.aynilarini yaşadım biliyorum.kendi kendinize telkin verin.surekli derin derin nefes almayın.daha çok daralırsiniz.goguste yanma,baskı, çarpıntı bunlar anksiyete.daha önce tanınız koyulduğu için kesin konuşuyorum.merak etmeyin,cigerlerinizde kalbinizde bir sorun yoktur kalp krizide gecirmiyorsunuz.bunlar hep anksiyeteden :)
Anksiyete belirtilerini okuyun ve bu yaşadıklarım beynimin oyunu deyinTeşekkür ederim,Asla araştiramam korkuyorum çünkü,çok kötü hastalıklar falan çıkıyor okursam hiç uyuyamam
Evet işte beynime söz geçirebilirsem herşey dahada güzel olacak
Kabullenmesem bile zorla kabullendirdi kendini yillardir bu meret:) umarim dediğiniz gibi olur ve geçerBeyninize söz geçirmeye çalışmayın. Siz mücadele ettikçe durumunuz daha da ciddileşir. Kendinize deyin ki: evet şu anda anksiyete atakları geçiriyorum, olsun, gelsin geçsin, çok şükür vücut sağlığım yerinde. Savaşmayın durumunuzla, kabullenin İnan çok rahatlayacaksınız.
Allah rahmet eylesin sabirlar versin. Çok zordur eminim ben de öyleyüm işte. Şu an mesela göğsümde yanma var boğazımda öyle üşütme bileyse ben ciğerimde birşey var diye kendi kendimi yiyorumBenimde annemin vefatindan sonra bjsladi ama her uzuntude tekrarliyr kalp nefes daralmasi bu seeferde psikolojik olduguna inanamiyorum sekermi var ki kalp mi var ki kafamda kurup hastalik hastasi oluyorum
Yok haşimatoyum ben.Alsamda kana karışmiyormus .Et sevmiyorum birde .Sen de benim gibi düzensiz besleniyorsun demekki. Normalde eksiklik olmaması lazım ama işte benimde bebeğim olduğundan beri kendime hiç bakamiyorum yemek yapmak mucize gibi
İnşallah teşekkür ederim tekrar..Merak etmeyin geçer. Sadece mücadele etmekten vazgeçin ve bir psikiyatriste gidin. (Sanırım sağlık sigortası karşılıyor) utanmayın, sıkılmayın, gidin konuşun, durumunuzoğru cevaplar verecek kişilerle konuşunca düzelir.
çok geçmiş olsunYok haşimatoyum ben.Alsamda kana karışmiyormus .Et sevmiyorum birde .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?