Bıktım:(

canım fiziksel olup olmadığını tespit etmek daha kolay ya, yani bi yarım günün gider hastanede ama sonuçta öğrenirsin
eniştenin ölümünden neden bu kadar etkilendin genç miydi çocukları mı vardı, acaba benzer şeylerin kendi ailenin başına geleceğinden mi korkuyorsun
yani içinde bi korku endişe mi var, varsa onları çözümlesen... daha çok sosyalleşsen...
magnezyum eksikliği de olabilir bu arada çarpıntı da oluyorsa, magnezyumun oksit formları işe yaramıyormuş sadece ishal yapıyormuş aklında olsun doktor falan yazarsa... sitrat formları daha iyi

Desteğiniz için çok teşekkür ederim sağolun. Bu hastaliği ancak yaşayan bilir işte. Eskiden çok sosyal biriyken şu an maalesef arkadaşlarımın çoğuyla anca telefonda konuşabiliyorum evli çocuklu uzağiz birbirimize. Eşim gece 12 ye kadar çalışıyor hep yalnızım farkındayım birşeyleri değiştirmem gerektiğinin ama kızım var o yüzden biraz kısıtlıyım umarım dediğiniz gibi olur geçer gider:-(

Canım işte sorun orda doktora gidersem ya kötü bişey çıkarsa falan böyle düşündüğüm için gidemiyorum
Eniştem orta yaşlıydı küçük çocuklari yok.iyi niyetimden geldi başıma ne geldiyse. Taziye anne annemlerde oldu bende yardım etmek istedim 1 hafta kaldım orda gelenler ağlıyordu kimi kendini yere atiyordu öyle başladı herşey maalesef. Bulunduğum şehir küçük 2 devlet psikoloğu var bir özel sanırım,biliyorsun fakirim:))) özele de şu an gidemem dediğin gibi sosyalleşmem gerekiyor galiba biraz akşama kadar kızımla uğraşiyorum nasıl olacaksa oda artik onuda bilmiyorum

bence çıkmıcak git sen, fiziksel bişey olmadığını öğrenince belki birden önemini yitircek rahatsızlığın, çünkü rahatlıcaksın
tam tersini düşünelim diyelimki gerçekten fiziksel bişey çıktı belki geç kalınmaması gereken bişey, ya da belki tedavisi çok kolay boşuna çekiyosun, yani sen bebek sahibi bir annesin sağlığın herşeyden önemli bebeğin için, bence bebeğin için baktır, devlet hastanelerinde çok kolay bakılır fiziksel bişeyinin olup olmadığına, inşallah basit bişeydirde çabucak atlatırsın

Haklısın canım gitmem en doğrusu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…