Haber verdiğiniz için teşekkürler.....
Kesinlikle katılıyorum.Maşallah çok kültürlü, bilgili ve zekiyim diye hava atmışsınız ama daha bir yazı yazamamışsınız.
hay ağzına sağlık... gözlerim yandı yeminlen.Zeka ve kultur olarak cok ilerisiniz anladik ama noktalama isaretleri, paragraf vs kullanmayi da bilseydiniz keske... Oyle karman corman ki okuyamadim biraktim..
açıkçası benzer problemlerin yaşanmadığı evlilik yok gibi. burda herkes galeyana gelip kestirip atma yönünde yorum yapıyor. gerçi ben de biçok konuya dayanamıyorum, çok sinir bozucu koca-kv-görümce hikayeleri okuyoruz. ama sizin sorunlarınız evliliği öldürmeyip süründüren cinsten şeylere benziyor. eşinizle farklı bir iletişim yolu denemelisiniz. eşinize de bize burda yazdığınız gibi sürekli ailesini kötüleyen, aşağılayan üslupla konuşuyorsanız; anneci olmayan adam bile anneci olur. onlara he he diyip kendi bildiğinizi yapma yolunu seçin derim. annesine baktırmayın çocuğunuzu ama sebep olarak cahil, pis vs değil de başka mantıklı sebepler bulun. annem bakmaya daha uygun, işyerime annemin evi daha yakın vs... uydur bişeyler. ve eşine karşı hala içinde bişeyler varsa, cinselliğinizi devam ettirin; tabi sadece onun için değil, kendin için de.Maddi açıdan sıkıntım yok ama şu dönem mantıklı düşünemiyorum yanlış karar vermekten korkuyorum zamana mi bırakmalıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?