Bıktım....

777mutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
2.537
2.396
133
27
Merhaba,umarım günleriniz güzel geçiyordur.Ben 3.senesinde atanmış bir öğretmenim.Atandığım ilk gün sevinemedim bile.Köy okuluna atandım diye annem çalışsaydın merkezi bir yere atanırdın,sen oraya nasıl gideceksin demeye başladı.Sinirden ağladım.Şimdide orada yapamazsın falan demeye başladı,artık cidden yıprandım.Sürekli,kaygı,stres yıprandım.Zaten anksiyete nedeniyle ilaç kullanıyorum,annem böyle dedikçe iyice tetikleniyor.Nolurdu yani benim annem destek olan bir anne olsaydı,her şeyi sürekli gözünde büyüten insanı strese sokan bir yapısı var.Babam karamsar biri,annem stresli ve kaygılı biri.Ev atmosferi inanılmaz boğucu.Cidden acayip derecede bunaldım,daha da kötüsü gideceğim yere artık gidesim bile gelmiyor.Ne yapacağımı bilmiyorum.

Köy okulunun neyi var yaa özellikle bekarsan daha da rahat edersin. Her köy okulu kötü diye bir şey yok. İlçeye yakın köyler var. Ayrıca lojmanlar da oluyor.
Okulumun lojmanı var,orada kalacağım.Annem köye gitmeyi gozunde çok büyütüyor.O eşyalarla nasıl gideceğiz falan.Bu durumdan aşırı bunaldım.

Okulumun lojmanı var,orada kalacağım.Annem köye gitmeyi gozunde çok büyütüyor.O eşyalarla nasıl gideceğiz falan.Bu durumdan aşırı bunaldım.
Sanki sırtında taşıyacak Fazla büyütüyor. İlçeye uzak degilse ilçede ev tutup ordan öğretmenlerle gelip gitmeni öneririm. Son 1 ay depremden dolayı köy okulunda görevlendirildim çok rahat. Tek sıkıntı biraz sıkıcı oluyor. Bizim hocalarda hayat yoktu ondan aslında.

Benim kuzenim de arkadaşım da köy okulundaydı ve doğuda. İkisi de çok memnundu. Şehir merkezinde olup da memnun olacağının da garantisi yok bence. Evet, eminim zor olur. Hele alışık değilsen, hele biraz sosyalsen ve kadınsan... Ama kafan rahat olur en azından, para da biriktirirsin. Hem ömür boyu orada kalacak değilsinya. Benimkiler de daha güzel şehire geçip hemen araba çektiler, biri de denk geldi evlendiler. Hâlâ güzel anlatırlar, tecrübe işte... Anne baba, çevre hep konuşur. Atıyorum, İst olsa niye Ankara olmadı, evlensen niye çocuk yok, çocuk olsa 2. yi yap da kardeş olsun, kız olsa erkek olsun vs. vs... Bitmez yani. Online terapi falan da alırsın, iyi gelir. Zaman çok çabuk geçiyor zaten. Umarım her şey güzel olur senin için

O kadar çok konuştu ki,sözde gelip yanımda kalacaktı.Kesinlikle istemiyorum,gelse orada da huzur vermeyecek.Senin yüzünden dağılıyoruz, çalışsaydın buraya atanırdın diyor.Vallahi artık gidene kadar inşallah ölürüm demeye başladım.

Sayılı günlerinizin tadını çıkarın. Atanmışsınız bundan sonra her şey bambaşka olacak. Doğuda tek öğretmen olarak bir köyde birleştirilmiş sınıf okuttum üç sene,hayatımın zor ama en güzel zamanlarıydı en iyi arkadaşlıklarımı orada kurdum. Hiç bir şeyi kafanıza takmayın,atanmışsınız daha ne Allah aşkına

İnşallah çok güzel olur.Aile evinden uzak,biraz nefes almak istiyorum.Yıllarca aynı çevre içinde olmak bunalttı.

Ohooo daha bismillah başlamadan bu ne bıkkınlık. İşine odaklan. Boşver gerisini.

İnşallah çok güzel olur.Aile evinden uzak,biraz nefes almak istiyorum.Yıllarca aynı çevre içinde olmak bunalttı.
Eminim çok iyi gelecek. Farklı şehire gitsen de zorlanırdın başta. Herkes yaşar bunu, normal. Her yer bizim ve oradakilerin de sana ihtiyacı var, böyle düşün. Düşünsene senin gibi öğretmen olmak istiyorlar, iyi insan oluyorlar, ömür boyu seni unutmuyorlar, hepsinin kalbine dokunmuşsun... Dünyanın en güzel hissi bence. İnş hayırlısı olur ve içine siner

Atandığıma sevinemedim bile,içten içe çocuğu atandığı için sevinen ve çocuğuna destek olan aileleri görünce çok kıskanıyorum.Destek olmak kelimesi bile öyle güzel ki.

Orada hayatını yaşayan insanlar var böyle kötü görmek doğru değil bence .. köy okulu deyip geçmeyin belki mesleğinizin en güzel yılları orada geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…