- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Umarım en yakın zamanda siz de atanırsınız hocam.Ben sinifciyim ah keske atansam devlete köyün dağinda bile yatarjm tek git annenleri gotirme bosver kulak asma bazen kimseyi memnun edemezsin. Atanmissin gurur duyacaklarina yaptiklarina bak
Beni de öğretmen olunca köy kent, dağ taş dolanırsın diye mühendisliğe zorladı annem. Formasyon almadım, devlete atandım diye yüksek lisans da yarım kaldı veeee muhteşem sonuç ortada, kimseyi küçümsemem ama başımdakiler benden misli misli zayıf nitelikte. En azından mesleğinizi icra edeceksiniz bunun ferahlığını düşünün. Anneniz 3 gün söylenir geçer gider.Merhaba,umarım günleriniz güzel geçiyordur.Ben 3.senesinde atanmış bir öğretmenim.Atandığım ilk gün sevinemedim bile.Köy okuluna atandım diye annem çalışsaydın merkezi bir yere atanırdın,sen oraya nasıl gideceksin demeye başladı.Sinirden ağladım.Şimdide orada yapamazsın falan demeye başladı,artık cidden yıprandım.Sürekli,kaygı,stres yıprandım.Zaten anksiyete nedeniyle ilaç kullanıyorum,annem böyle dedikçe iyice tetikleniyor.Nolurdu yani benim annem destek olan bir anne olsaydı,her şeyi sürekli gözünde büyüten insanı strese sokan bir yapısı var.Babam karamsar biri,annem stresli ve kaygılı biri.Ev atmosferi inanılmaz boğucu.Cidden acayip derecede bunaldım,daha da kötüsü gideceğim yere artık gidesim bile gelmiyor.Ne yapacağımı bilmiyorum.
Doğu görevi devam ediyor,zaten atandığım okulda Doğu görevi olarak geçiyor ve hizmet puanı da yüksek.Zorunlu doğu görevi devam ediyor değil mi? Yani her halükarda siz istemeseniz de istemediğiniz bir yerde görev yapacaksınız ?
İnşallah güzel bir tecrübe olur benim için .Ailenden uzaklaşınca kısa sürede iyi hissedersin. Bu senin hayatın. Git dene tecrübe et, seni değiştirecek bir tecrübe. Kendi kendine yaşadığında çok mutlu hissedeceksin. Takılma kimseye.
Çok çok şükür o açıdan,istediğim ve hep hayalini kurduğum mesleği yapacağım .Beni de öğretmen olunca köy kent, dağ taş dolanırsın diye mühendisliğe zorladı annem. Formasyon almadım, devlete atandım diye yüksek lisans da yarım kaldı veeee muhteşem sonuç ortada, kimseyi küçümsemem ama başımdakiler benden misli misli zayıf nitelikte. En azından mesleğinizi icra edeceksiniz bunun ferahlığını düşünün. Anneniz 3 gün söylenir geçer gider.
Keyfi birşey değilse neden takılıyorsunuz?Doğu görevi devam ediyor,zaten atandığım okulda Doğu görevi olarak geçiyor ve hizmet puanı da yüksek.
Ben yillarca ozelde calistim artik biraktim 5.yilda kpss calisiyorum seni asagi cekmelerine izin verme lutfen sınır koy sakin aileni goturme insallah atanirim canimUmarım en yakın zamanda siz de atanırsınız hocam.Cidden en iyisi kendi kafana göre yaşamak.
Doğu görevi zorunlu ama batıda da doğu görevi sayılan okullar var.Keyfi birşey değilse neden takılıyorsunuz?
Müdahele edemeyeceğiniz şeylerin sizi üzmesine izin vermeyin
Bol bol dua edecegim sizin için de hocam,emek veren herkes atansın inşallah.Kolay bir süreç değil ve yılların emeği var.Ben yillarca ozelde calistim artik biraktim 5.yilda kpss calisiyorum seni asagi cekmelerine izin verme lutfen sınır koy sakin aileni goturme insallah atanirim canim
Sadece bunu düşünün ve mutluluk payı çıkarın. ( Beni düşünün mutlu olursunuz :)))Çok çok şükür o açıdan,istediğim ve hep hayalini kurduğum mesleği yapacağım .
Çok teşekkür ederim,maalesef aile ile barışık olmayınca hem içsel huzurum olmuyor hem de manevi olarak çöküyorum.O yüzden umursamamaya çalışıyorum ama takılıyorum işte .Ailelerimizi seçemeyiz. Anneciğim bu senin düşüncen fikrini kendine sakla çok istiyorsan okuyup kendin merkeze atanabilirsin diyin. Onlarla barışık olmazsanız hayatınızda yolunuzda gitmeyecektir. güçlenip hayatınıza devam etmelisiniz. Mis gibi atanmışsınız hayatınızda başarılar dilerim
Hocam nereye atandınız ?Hayırlı olsun bu aradaAyyy ben de köy okuluna atandımçok mutluyum demeyin öyle lojmanı da var öğrenciler çok tatlis
Destekle ilerleyeceksin bitanem. İlaçlarını alıcaksın kişisel gelişim videoları ve meditasyonla kendini geliştiriceksin. Değersizlik duygunu onaylanma arzunu atıcaksın. Bu benim hayatım diyeceksin. Kavga etmeden tartışmadan yapacaksın. Sınır çizdikçe annende söylenmeyi bırakacaktır. Benim işimle alakalı yorum yapmanı istemiyorum anne diceksin. Alıncak kızıcak ama sen pes etmeyeceksin. Paranı kazanıcak hayatını düzene koyacaksın. Güçlendikçe ailenle ilişkinde düzelicektir.Çok teşekkür ederim,maalesef aile ile barışık olmayınca hem içsel huzurum olmuyor hem de manevi olarak çöküyorum.O yüzden umursamamaya çalışıyorum ama takılıyorum işte .
Boşver en azından anneciğin hayatta yanında...bak benim annem yok. keşke olsa da böyle bunaltsa beni,ben de "annem endişelenme hersey mis gibi olacak"diyip sariliversem...Merhaba,umarım günleriniz güzel geçiyordur.Ben 3.senesinde atanmış bir öğretmenim.Atandığım ilk gün sevinemedim bile.Köy okuluna atandım diye annem çalışsaydın merkezi bir yere atanırdın,sen oraya nasıl gideceksin demeye başladı.Sinirden ağladım.Şimdide orada yapamazsın falan demeye başladı,artık cidden yıprandım.Sürekli,kaygı,stres yıprandım.Zaten anksiyete nedeniyle ilaç kullanıyorum,annem böyle dedikçe iyice tetikleniyor.Nolurdu yani benim annem destek olan bir anne olsaydı,her şeyi sürekli gözünde büyüten insanı strese sokan bir yapısı var.Babam karamsar biri,annem stresli ve kaygılı biri.Ev atmosferi inanılmaz boğucu.Cidden acayip derecede bunaldım,daha da kötüsü gideceğim yere artık gidesim bile gelmiyor.Ne yapacağımı bilmiyorum.
Çok tatlısınızDestekle ilerleyeceksin bitanem. İlaçlarını alıcaksın kişisel gelişim videoları ve meditasyonla kendini geliştiriceksin. Değersizlik duygunu onaylanma arzunu atıcaksın. Bu benim hayatım diyeceksin. Kavga etmeden tartışmadan yapacaksın. Sınır çizdikçe annende söylenmeyi bırakacaktır. Benim işimle alakalı yorum yapmanı istemiyorum anne diceksin. Alıncak kızıcak ama sen pes etmeyeceksin. Paranı kazanıcak hayatını düzene koyacaksın. Güçlendikçe ailenle ilişkinde düzelicektir.
Benim babam tam bir fiyaskodur. Yıllarca dedemin birşey yapmaması sonucu bize ilgisizdir. Banane babam bana ne yaptı der. Kayınpederim bana harçlık verirken babam vermez mesela. Söylenirimde ama dinlemez. Sohbette ederiz bazen. Baba sen öyle olmak zorunda değilsin yapma derim ama anlamaz. Sevgi göstermesini bilmez. Kaba saba herifin tekidir. Canıma okudu evlenirken. Ah şimdiki aklım olsa hey yavrum hey :)
Bu özleme konusunda da terapi almanı öneririm, ben bu filmin devamını biliyorum, çok yıpratıcı bir yol seni bekliyor ailen konusundaGittiğim zaman ailemi özleyecegim ama artık birey olmaya ihtiyacım var.Aile yanında birey olunmuyor.
İyi ki var,iyi ki hayattaBoşver en azından anneciğin hayatta yanında...bak benim annem yok. keşke olsa da böyle bunaltsa beni,ben de "annem endişelenme hersey mis gibi olacak"diyip sariliversem...
Senin için endişeleniyordur,rahat olmani istiyordur.anne işte.. görevine başla,zamanla alışır o da inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?