Bıktım....

Ben sinifciyim ah keske atansam devlete köyün dağinda bile yatarjm tek git annenleri gotirme bosver kulak asma bazen kimseyi memnun edemezsin. Atanmissin gurur duyacaklarina yaptiklarina bak
Umarım en yakın zamanda siz de atanırsınız hocam.Cidden en iyisi kendi kafana göre yaşamak.

Beni de öğretmen olunca köy kent, dağ taş dolanırsın diye mühendisliğe zorladı annem. Formasyon almadım, devlete atandım diye yüksek lisans da yarım kaldı veeee muhteşem sonuç ortada, kimseyi küçümsemem ama başımdakiler benden misli misli zayıf nitelikte. En azından mesleğinizi icra edeceksiniz bunun ferahlığını düşünün. Anneniz 3 gün söylenir geçer gider.

Ailenden uzaklaşınca kısa sürede iyi hissedersin. Bu senin hayatın. Git dene tecrübe et, seni değiştirecek bir tecrübe. Kendi kendine yaşadığında çok mutlu hissedeceksin. Takılma kimseye.
İnşallah güzel bir tecrübe olur benim için .

Çok çok şükür o açıdan,istediğim ve hep hayalini kurduğum mesleği yapacağım .

Umarım en yakın zamanda siz de atanırsınız hocam.Cidden en iyisi kendi kafana göre yaşamak.
Ben yillarca ozelde calistim artik biraktim 5.yilda kpss calisiyorum seni asagi cekmelerine izin verme lutfen sınır koy sakin aileni goturme insallah atanirim canim

Ben yillarca ozelde calistim artik biraktim 5.yilda kpss calisiyorum seni asagi cekmelerine izin verme lutfen sınır koy sakin aileni goturme insallah atanirim canim
Bol bol dua edecegim sizin için de hocam,emek veren herkes atansın inşallah.Kolay bir süreç değil ve yılların emeği var.

Ailelerimizi seçemeyiz. Anneciğim bu senin düşüncen fikrini kendine sakla çok istiyorsan okuyup kendin merkeze atanabilirsin diyin. Onlarla barışık olmazsanız hayatınızda yolunuzda gitmeyecektir. güçlenip hayatınıza devam etmelisiniz. Mis gibi atanmışsınız hayatınızda başarılar dilerim

Ayyy ben de köy okuluna atandım çok mutluyum demeyin öyle lojmanı da var öğrenciler çok tatlis

Çok teşekkür ederim,maalesef aile ile barışık olmayınca hem içsel huzurum olmuyor hem de manevi olarak çöküyorum.O yüzden umursamamaya çalışıyorum ama takılıyorum işte .

Çok teşekkür ederim,maalesef aile ile barışık olmayınca hem içsel huzurum olmuyor hem de manevi olarak çöküyorum.O yüzden umursamamaya çalışıyorum ama takılıyorum işte .
Destekle ilerleyeceksin bitanem. İlaçlarını alıcaksın kişisel gelişim videoları ve meditasyonla kendini geliştiriceksin. Değersizlik duygunu onaylanma arzunu atıcaksın. Bu benim hayatım diyeceksin. Kavga etmeden tartışmadan yapacaksın. Sınır çizdikçe annende söylenmeyi bırakacaktır. Benim işimle alakalı yorum yapmanı istemiyorum anne diceksin. Alıncak kızıcak ama sen pes etmeyeceksin. Paranı kazanıcak hayatını düzene koyacaksın. Güçlendikçe ailenle ilişkinde düzelicektir.
Benim babam tam bir fiyaskodur. Yıllarca dedemin birşey yapmaması sonucu bize ilgisizdir. Banane babam bana ne yaptı der. Kayınpederim bana harçlık verirken babam vermez mesela. Söylenirimde ama dinlemez. Sohbette ederiz bazen. Baba sen öyle olmak zorunda değilsin yapma derim ama anlamaz. Sevgi göstermesini bilmez. Kaba saba herifin tekidir. Canıma okudu evlenirken. Ah şimdiki aklım olsa hey yavrum hey :)

Boşver en azından anneciğin hayatta yanında...bak benim annem yok. keşke olsa da böyle bunaltsa beni,ben de "annem endişelenme hersey mis gibi olacak"diyip sariliversem...
Senin için endişeleniyordur,rahat olmani istiyordur.anne işte.. görevine başla,zamanla alışır o da inşallah

Bazı insanlar böyledir. Annenizin kendiyle ilgili aşağılık kompleksleri var onu sizin üzerinden gideriyor. Çok biliyorsa kendi atansaydı yani. Boşverin evden çıkıp gidince kafanızda başka öncelikler olacak he hı diyip geçmek lazım.

Çok tatlısınız Benim de sizin gibi bir babam var,önceleri kabullenemedim ve onu degistirmeye çalıştım.Tabi olan bana oldu,psikolojim bozuldu.Şimdi o böyle biri diyip geçiyorum.Sanırım her şey kabullenmekten geçiyor.

Gittiğim zaman ailemi özleyecegim ama artık birey olmaya ihtiyacım var.Aile yanında birey olunmuyor.
Bu özleme konusunda da terapi almanı öneririm, ben bu filmin devamını biliyorum, çok yıpratıcı bir yol seni bekliyor ailen konusunda

İyi ki var,iyi ki hayattaRabbim ömrünü uzun,huzurlu etsin.
Sizin annenizin de yeri cennet,ruhu şad olsun.Sizin gibi güzel bir evlat bırakmış dünyaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…