Bıktım....

Hep köy öğretmenlerinin videolarını izleyip mutlu oluyordum,istediğim oldu aslinda.Hayallerim gerçek oldu ama mutlu olamadım.Annemin kaygıları,babam karamsarlığı ve fevri çıkışları maf etti beni.

Ben sizinle gurur duyuyorum bir kadın olarak
Kendi hayatınızı kendiniz kuracaksınız, ayaklarınızın üzerinde duracaksınız ve çok güçlü bir kadın olacaksınız.
Çok çok teşekkür ederim,iyi ki varsınız.
Bundan sonrası içinde aileniz üzerine değil kendiniz üzerine yapın planlarınızı,gelmesin anneniz yanınıza ne işi var
Ben de kesinlikle gelmesini istemiyorum.

Eğitim hayatımda kamçılayıcı bir özellik oldu ama hayatımda hep destek olan bir insanın özlemini çektim,çekiyorum.Manevi destek beni o kadar etkiliyor ki.Bu eksiklik korkutuyor da.

Köy okulları ilk atamaya açılır hep ve genç kadrodur. Daha eğlenceli olur, arkadaşlık konusunda sıkıntı çekmezsiniz. Ben merkez sevdam yüzünden 1,5 senelik öğretmenken tayin istedim. Çıkan okulda öğretmenlerin yarısı torun torba sahibiydi, kalan yarısı da orta yaş üzeri evli barklı insanlar. 25 yaşında insanın beraber vakit geçirebileceği bir Allah’ın kulu yoktu. Geberiyordum sıkıntıdan. Benim tavsiyem şartlar uygunsa ilçe ya da il merkezinde oturun, öğretmenlerle birlikte gidiş geliş yapın.

Okulun lojmanında şimdilik kslmayı düşünüyorum,sonra maddi açıdan biraz daha toparlanınca ilçe merkezinde ev tutacağım .

Hep köy öğretmenlerinin videolarını izleyip mutlu oluyordum,istediğim oldu aslinda.Hayallerim gerçek oldu ama mutlu olamadım.Annemin kaygıları,babam karamsarlığı ve fevri çıkışları maf etti beni.
Sen göreve başlamayı hallet bir daha yazın bile gitme yanlarına gerekirse. Bağımsızlığını ilan etme vaktin geldi annene de ben hallederim kardeşimi bırakmak zorunda değilsin de geç. Sanki mahalledeki okula atanma şansın vardı da sen yazmadın. Nereye gidersen git aynı tantanayı yapacaktılar emin ol.

Gelmesin. Gelme o zaman deyin. Çalışsaydın dediğinde keşke bana destek olsaydınız da daha öok çalışsaydım, keşke daha akıllı olsaydınız da ben de daha zeki olup merkeze atansaydım deyin. Yapıştırıp durun. Bir kere babam da beni çok aşağılamıştı. Keşke sen de zeki bir adam olsaydın da bana bir şeyler geçseydi demiştim, çileden çıkmıştım ama. Ayrıca ben de köy yerine atanınca ailem Karalar bağlamıştı. Asla pişman olmadım

Gayet güzel bence, sehirlerin bku cıktı artık kalabalık, gürültülü, delice trafik , yüksek suç oranı ... temiz hava, temiz su, yeşillik köy çok daha iyi.

Gittiğim zaman ailemi özleyecegim ama artık birey olmaya ihtiyacım var.Aile yanında birey olunmuyor.

Hocam öyle birkaç kere dedim,sonra annem ağladı .Pişman oldum,çok üzüldüm.O yüzden artık ses çıkarmıyorum.

Yani herkesin derdi kendine ağır diye düşünürüm her zaman ama atanamayan bi öğretmen olarak her gün yüzlerce koli taşıyorum fabrikada bence mutlu iyi yönlere bak yoksa hayat zaman geçmez böyle
İnşallah en kısa zamanda atanırsınız hocamRabbim yardımcınız olsun.

Hocam öyle birkaç kere dedim,sonra annem ağladı .Pişman oldum,çok üzüldüm.O yüzden artık ses çıkarmıyorum.
11 yıl olacak ben atanalı. Asla o köy yerini unutamam. Daha sonra çalıştığım hiçbir yer Orası kadar iyi olmadı. Anneniz sizi kolayca üzüyor ama kendisi üzülmeye gelemiyor. Çok toksik sizin için. Resmen bağımlılığa dayalı bir ilişki istiyor. Mümkün olduğunca uzak durmaya çalışın. İlerde evliliğine, ebeveynliğinize, her şeyinize karışmak isterler. Hem daha çok üzülür, bunun yanında da kimseyi mutlu edemediğinizle kalırsınız

En iyisi mesafe koymak kesinlikle.Ben de evliliğime vs.karışacağını düşünüyorum.

Ben sinifciyim ah keske atansam devlete köyün dağinda bile yatarjm tek git annenleri gotirme bosver kulak asma bazen kimseyi memnun edemezsin. Atanmissin gurur duyacaklarina yaptiklarina bak

Zorunlu doğu görevi devam ediyor değil mi? Yani her halükarda siz istemeseniz de istemediğiniz bir yerde görev yapacaksınız ?

Ailenden uzaklaşınca kısa sürede iyi hissedersin. Bu senin hayatın. Git dene tecrübe et, seni değiştirecek bir tecrübe. Kendi kendine yaşadığında çok mutlu hissedeceksin. Takılma kimseye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…