canim okudum ve okudukca cok üzüldüm inan bana.Erkekler maalesef kendilerini üstün bir yaratik olarak görüyorlar..bir ara beni esimde beni cok asagilerda görüyordu.Ben de giderim demiyordum bosa beni begenmiyorsan ben burda zorla durmuyorum derdim..o aslinda hic bir zaman düsünmedi böyle bir seyi..ama erkekler kadinlarin caresizliginden yararlanmaya calisiyorlar.ben esmin niyetini cözer gibi davrandim.Mesela ona sunu diyebilirsin beni baski altina alarak sindirmaye calisiyorsun.hep kendinin dediklerinin olmasini istiyorsun ama senden büyük bir allah var.Kendini o kadarda büyük görme..Bir kaza ile herseyini yitirebilirsin..aklini organini.
ama bunlari sohbet ortaminda söyle..kizarak degil...kendini cokta bir sey zannetmesin...haa bu arad günde 50 tane ayetel kürsi oku..namazlarini asla birakma ve boll bol dua et..inan bana Allah her seyi görüyor..
ama bunlari sohbet ortaminda söyle..kizarak degil...kendini cokta bir sey zannetmesin...haa bu arad günde 50 tane ayetel kürsi oku..namazlarini asla birakma ve boll bol dua et..inan bana Allah her seyi görüyor..