• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biktim..............

canim okudum ve okudukca cok üzüldüm inan bana.Erkekler maalesef kendilerini üstün bir yaratik olarak görüyorlar..bir ara beni esimde beni cok asagilerda görüyordu.Ben de giderim demiyordum bosa beni begenmiyorsan ben burda zorla durmuyorum derdim..o aslinda hic bir zaman düsünmedi böyle bir seyi..ama erkekler kadinlarin caresizliginden yararlanmaya calisiyorlar.ben esmin niyetini cözer gibi davrandim.Mesela ona sunu diyebilirsin beni baski altina alarak sindirmaye calisiyorsun.hep kendinin dediklerinin olmasini istiyorsun ama senden büyük bir allah var.Kendini o kadarda büyük görme..Bir kaza ile herseyini yitirebilirsin..aklini organini.

ama bunlari sohbet ortaminda söyle..kizarak degil...kendini cokta bir sey zannetmesin...haa bu arad günde 50 tane ayetel kürsi oku..namazlarini asla birakma ve boll bol dua et..inan bana Allah her seyi görüyor..

Canim cok üzüldüm,seni alayabiliyorum.daha dogrusu anlamaya calisiyorum,nede olsa yasayan sensin.lütfen üzülmemeye calis tasidigin can icin...of ya keske diyebilsem söyle yap böyle yap,ama bence bir süre kabuguna cekil,ve his ettir böyle sana uymadigini.

ah hanza senin dertlerin seni hic tanımasamda beni meffediyor sana nasıl yardım edebilirim ne yazabilirim sen biraz mutlu ol kocana nedersende o kendi bildigini okuyo ayrılamıyosunda yazmıştın daha önce onun icin o adamı bırak ne hali varsa görsün gec gelsin erken gelsin sen hic soru sorma cocugunla kendine bak yine hamilesin cocukların icin iyi olmak zorundasın bebeginin sana ihtiyacı var sen olmasan o ne yapıcak evde kendini mutlu edicek şeyler yapmaya calış cocugunla mutlu olmaya bak kocanı hic umursama görmezden gel kavgalarda cevap verme sessiz kal allah seni görüyo umutsuzluga kapılma senin icin du ediyorum

esim hep kendini hakli goruyor o ne derse oymus.
benimle dalga gecer bazen derki 1 madde ben hakliyim 2 eger kendini hakli saniyorsan 1 maddeye bak diye dalga gecer.
bana kopek egitir gibi egiticem ya adam olcan ben ne dersem o olcak yada s.... tir git der bu yani hayatinin felsefesi

Eşiniz bu zihniyetteyken "bende özgüven eksikliği var, ne yapmalıyım" değil asıl sorulacak soru.Siz bu adamın karşısında son derece kendinizden emin de olsanız bir işe yaramaz, biraz daha fazla dayak yersiniz o kadar.Anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla aranızdakı sorun sizin özgüven eksikliğinizden kaynaklanmıyor, ya da daha özgüvenli bir bayan olsanız çözülecek diye bir şey yok.İş eşinizde bitiyor.Boşanmak da istemiyorsunuz, haklısınızdır belki ben de olsam çocukla boşanmayı ben de istemezdim.Eğer bu adamla devam etmekte kararlıysanız eşinizi tedavi ettirmeniz şart.Bence bir süre onun tabiriyle"eğitilmiş" gibi davranın.İstediklerini yapın alttan alın.Ağzından girip burnundan çıkın tabiri caizse.Sonra da tatlı dille istediklerinizi yaptırmaya çalışırsınız, belki işe yarar.Evlilik terapistine gitmeyi önerin,karşılıklı oturup konuşmaya alıştırın.Asıl kocanızın eğitilmeye ihtiyacı var sanki.

Şimdi okurken farkettim, bir de hamileymişsiniz.Yazık karnınızdaki bebeğe şu sıralar kendinizi üzmemeye çalışın, umursamayın dediğim gibi eğitilmiş rolü yapın biraz.İnşallah kocanız düzelir, düzelmezse de bence ömür çürütmeye değmez.

Son düzenleme:
dinleyen yazan okuyan herkesten allah razi olsun.yorumlarinizi tek tek okudum hepsine ayri ayri yazamiyacam kusura bakmayin cocugum pesimde surekli ilgi bekliyor.

egitimin ne diye sormuslar lise mezunuyum.

esime uzun bir mektup yazdim 4 sayfalik butun hislerimi duygularimi nefretimi kustum.
okumus hicbisey soylemedi sadece soyledigi sali gunune hazirlan seni babanin evine goturucem oldu .
dedi ve gitti.
ben ne yapcam simdi oraya gitmek icin yazmamistim ki belki ici acir diye yazmistim.

Sabah okudum ama o kadar üzüldüm ki yorum bıle yapamamıstım,son duruma daha cok üzüldüm,hakkında hayırlısı olsun canım bence akışına bırak,sonucta suclu olan taraf o ve aılene gereklı acıklamayı yapsın bakalım ne yuzle senı oraya bırakacak,boylelerının -tabiri caizse- burnunu sürtmesi ve ailenın eşin degerını anlaması lazım...bu şekilde yaşamaktansa şu anki durum daha hayırlı,tabii bu noktada ailenin tepkisi de önemli,her zaman arkanda olan bı aılen varsa eşinin mutlaka aklı başına gelecektır,,,bu arada onun aılesı nerelerde sız bunları yasarken,kımse müdahale etmıyor mu bu duruma,bılgılerı var mı ?

dinleyen yazan okuyan herkesten allah razi olsun.yorumlarinizi tek tek okudum hepsine ayri ayri yazamiyacam kusura bakmayin cocugum pesimde surekli ilgi bekliyor.

egitimin ne diye sormuslar lise mezunuyum.

esime uzun bir mektup yazdim 4 sayfalik butun hislerimi duygularimi nefretimi kustum.
okumus hicbisey soylemedi sadece soyledigi sali gunune hazirlan seni babanin evine goturucem oldu .
dedi ve gitti.
ben ne yapcam simdi oraya gitmek icin yazmamistim ki belki ici acir diye yazmistim.

Sakın geri adım atma, sana zarf atıyor. Gotürürse götürsün, kurtulmuş olursun. İlerde seni öldürebilirde bunu unutma, hergün haberler gösteriyor eşlerini öldüren kocaları. Hala acısın bana diyosun ve buda onu biliyor, kendini asla acındırma, başını dik tut ve topla eşyalarını git babanın evine sonrada devletten yardım iste

Babangil bir süre bakamaz mı sana? Kayınbaban kaynanan? onlar nerdde

Sabah okudum ama o kadar üzüldüm ki yorum bıle yapamamıstım,son duruma daha cok üzüldüm,hakkında hayırlısı olsun canım bence akışına bırak,sonucta suclu olan taraf o ve aılene gereklı acıklamayı yapsın bakalım ne yuzle senı oraya bırakacak,boylelerının -tabiri caizse- burnunu sürtmesi ve ailenın eşin degerını anlaması lazım...bu şekilde yaşamaktansa şu anki durum daha hayırlı,tabii bu noktada ailenin tepkisi de önemli,her zaman arkanda olan bı aılen varsa eşinin mutlaka aklı başına gelecektır,,,bu arada onun aılesı nerelerde sız bunları yasarken,kımse müdahale etmıyor mu bu duruma,bılgılerı var mı ?

tamam gotursun ama babamda istemiyor beni 1 defa gitmistim kavga edince bu evden ciktin artik bu eve donemessin senin yerin kocanin yani kocani dinle diye nasihat edip birakmisti. keske sahip ciksalar ben istemezmiyim gitmek ama sahip cikan yok.onun ailesi baska sehirde yasiyor ama onlarda cok ilgisizler onlardada problemler var cocuklarini ayda yilda bir ararlar . daha dogrusu konusmuyoruz kaynana kayinbabayla.

Sakın geri adım atma, sana zarf atıyor. Gotürürse götürsün, kurtulmuş olursun. İlerde seni öldürebilirde bunu unutma, hergün haberler gösteriyor eşlerini öldüren kocaları. Hala acısın bana diyosun ve buda onu biliyor, kendini asla acındırma, başını dik tut ve topla eşyalarını git babanın evine sonrada devletten yardım iste

Babangil bir süre bakamaz mı sana? Kayınbaban kaynanan? onlar nerdde

bende çok üzüldm gerçektn ne yaazacağımı bilemedm duygulandm Rabbim yardımcın olsun inş. babasının evine gitmek istememesinide anlıyorm babasııda kocası gibi hasta bi kişilikmiş ne accıma duygusu varmış nede vicdanı alkolikmiş üstüne üstlükte ve üvey anne var o kadında adamın öz kkızının eve gelip kalmasını istemeyebilir yani üzülmekte düşünmekte çok haklı belkide babasından kurtulmak için evlendii iki ucu kirli değnek yani keşke okumak yorum yazmaktn başka elimizden bişey gelse oof of:(

Baban sen her olumsuzlukta oraya gelme diye öyle söylemiştir zira seni kapının önüne koyacak hali yok. Sen onun kızısın. Ayrıca bir bireysin. Bu kadar yaşanmışlık ve olumsuzluktan sonra bu şekilde hissetmen doğal ama sen bir bireysin. Kocan çocuğun ya da baban olmadan da sen varolabilirsin, evet zor fakat imkansız değil.

Lütfen artık silkinin ve kendinize gelin. Kocanız mektupla içi acıyacak kıvamı aşmış. Kendi de dail kimseye saygı duyduğu yok. Güçlü değilseniz bile güçlü gibi görünün ki sizi ezemesinler. Dik durun. Hiçbirşeyiniz yoksa gururunuz var.

canım çok üzüldüm,,allah ıslah etsin kocanıı,,ya bişey merak ediyorum,,eşin biliyomu hamile olduğunu ve biliyosa niye hala böyle davranıyo,,anlamış değilim:44:istiyomu oda çocuğu,,yoksa evlendiğinizden beri bu adam böylemii,nerde kopukluk oldu aranızda,,hiçmi mutlu günleriniz olmadı,,kaç aylık hamilesin,,yenimi öğrendin,,ya ne biliyim çok pis kızdım eşine,,yazık yazık vallahi yazık,,,hayattan ne bekliyomuş veya senden,,derdi ne sordunmu,,niye böyle davranıyosun bana dedinmi hiçç,,ya bunları bi açıkla bana,,çok kızgınım şuan eşinee,,yanında olsam parçalardım onuu,,kendini beğenmiş erkeklik taslayan zavallı mahluk:47::47::47:

şu anda ağlıyorum....
çok duygulandım, çok üzüldüm canım. keşke imkanım olsada seni ve yavrularını çekip alsam o psikopatın elinden.
,güçlü ol canım. güçlü olmaya çalış. bütün ömür boyu onu ve egolarını çekmemelisin.
boşver kocanı ne hali varsa görsün. kendine yoğunlaş.mutluluk senide bulurinş. allahım bir kapı açar inşallah sana...

Canim cok üzüldüm,seni alayabiliyorum.daha dogrusu anlamaya calisiyorum,nede olsa yasayan sensin.lütfen üzülmemeye calis tasidigin can icin...of ya keske diyebilsem söyle yap böyle yap,ama bence bir süre kabuguna cekil,ve his ettir böyle sana uymadigini.

yarimelmacim bacim bnm ya duy burdan k bakma özel msj atamiomusum bilmiom neden ama bende berlin tarafindayim doguda oturuom yaniii nasil konuscazz

ah hanzacım.. seni tanımıyorum ama derdin derdim oldu. gözyaşlarımı dindiremiyorum.
eşin seni göndermek isterse babamın evine gidemem beni istemezler "morçatı" bırak bari de.
üzülme. herşey olacağına varır. onun yanından daha kötüsü olamaz zaten....

canım çok,,çokk üzüldüm yaşadıklarına..ama sanki biraz da taviz vermişsin gibi geldi bana..
sadece o seni eğiticem lafını bile hazmetmek çok zor.zamanında biraz sessiz mi kaldın sanki??
erkeklerin çoğu egolarını tatmin etmek için benzer davranışlarda bulunuyorlar.ama eşinin yaptığı gerçekten sapkınlık.
Gidecek yerin yoksa eğer bir diğer arkadaşımın dediği gibi bir süre huyuna git istersen. doğumunu gerçekleştir.
Ne bileyim belki gizlice birikim yapabilirsin. kendini sağlama alana kadar sabret.
sonrasında belki kendine yeni bir hayat kurabilirsin.Allah yardımcın olsun..

yarim elma gönderdigine bu sefe cvp deil okuymadim bile ya bakamdim birdaha atabilirmisin bakim olckmi biiilmiyorum ben bu siteyi kullanmayi ya anlamiyorum ekliyim dedim seni olmadi

Eşin,ailenin sana sahip çıkmadığını bildiği için bu şekilde rahat davranabiliyor,yazdıklarından bunu anlamış bulunuyorum canım,,,bence sen ailene yalvar yakar (anne yüreğidir dayanamaz) babanı da ikna eder,bi süre ailende kalmaya bak.O da yanlız kalsın ki anlasın...sürtsün burnunu,hatta mümkünse zor biliyorum ama çocuğunu da bırak git,zor durumda kalsın,nasıl olsa ailesi de arayıp sormuyormuş,bi ev kadınsız nasıl olacakmış bi görsün,bu süreyi uzun tut demiyorum ama yap,yoksa bu adamın önünü kesemezsin hiçbi şekilde canım :(

esinizden bosanamayacaginiza göre onunla yasamanin yollarini arayin.yani hesap sormayin,hep alttan alin,her istedigini yapin kizsanizda belli etmeyin yemegini kahvaltisini hazirlayin.simdi bana söyle dediginizi duyuyorum;kolay sanki.
evet cok zor .böyle bir adamla ugrasmak ,hep kendinden vermek ,nefret ederken alttan almaya mecbur kalmak...
esiniz sizin bosanamayacaginizdan emin oldugu icin zaten bunlari yapiyor ve sucunu örtmek icinde bagirip cagiriyor,en iyi savunma saldiridir misali.
sunu bilinki asla degismez böyle insanlar cünki bencil, vicdansiz, ahlaksizdirlar...
o zaman siz degisin,bosanamayacaginiza göre bunlari dert etmeyin yada söyle bir silkelenin kendinize gelin ve ben yapacagim diyerek ise baslayin.sonucta kararda uygulayacak olanda sizsiniz...

ALLAH yardim etsin...

hanimlar dertlesmeye cok ihtiyacim var
kocamdan nefret ediyorum hamileyim ve 1 yasindada bir cocugum var
2 gundur kocamla konusmuyorum konusmak istemiyorum icimden gelmiyor ona hizmet etmek artik
2 gece once eve cok gec saatte geldi neredeydin diye sordum basladi bagirmaya ama ne bagirma nerdeyse dovecek beni bana hesap soramassin sen diye bagiriyor kes sesini felan gibi seyler soyledi gece oldugu icin sustum cunku cocugum uyanir korkar aglar diye birkac kez kavgalarimiz oldugunda cocugum cok korkmustu oda aglamaya baslamisti.
icime attim yine alttan aldim herzaman ki gibi. sabah kalkip kahvaltisini hazirlamadim zaten oglene dogru uyandi.
yanima geldi ne bu surat derdin ne senin diye tekrar sesini yukseltmeye basladi bende dedim ben senin karin degilmiyim neden hesap soramam sana hem nerdeydin dedim kotu birsey mi soyledim dedim bana dedi birsey sormicaksin nereye gitmek istiyorsan s....... tir git dedi. bu sozleri beni mahvediyor ya adam olcaksin ya adam olcaksin diyor bana biktim artik zaten depresyondayim .
kocani bosa diye birseyler yazmayin bosayamam bunun icin sebeplerim var onlarida yazmak istemiyorum.
kisacasi kendime guvenemiyorum ozguven eksikligi var asiri derecede.

Geçmişte yaptığın yanlışları niye böyle yaptın diye tekrar tekrar gündeme getirmek anlamsız bu saatten sonra... Bence hiçbir kadın hatta hiçbir insan böyle bir muameleyi hak etmiyor. Hiçbir şeyi sineye çekmek zorunda değilsin, hiçbir şeye katlanmak zorunda değilsin. Bebeğin daha 1 yaşındayken yeni bir hamilelik de yeterince can sıkıcı bir durum, keşke önlem alsaydın... Nedenlerin nelerdir bilmiyorum ama bu adamla HAYATINI paylaşacağını düşünürsek, ben olsam asla bu şekilde devam etmez gönderirdim onu. Ben değil o giderdi...

ah be cnm allah yardımcın olsun. verilicek nasihatlerin hepsi verilmiş işe yaramıyorsa aartık yapıcak tek sey umursamamaya calışmak.

Back
X