esim hep kendini hakli goruyor o ne derse oymus.
benimle dalga gecer bazen derki 1 madde ben hakliyim 2 eger kendini hakli saniyorsan 1 maddeye bak diye dalga gecer.
bana kopek egitir gibi egiticem ya adam olcan ben ne dersem o olcak yada s.... tir git der bu yani hayatinin felsefesi
dinleyen yazan okuyan herkesten allah razi olsun.yorumlarinizi tek tek okudum hepsine ayri ayri yazamiyacam kusura bakmayin cocugum pesimde surekli ilgi bekliyor.
egitimin ne diye sormuslar lise mezunuyum.
esime uzun bir mektup yazdim 4 sayfalik butun hislerimi duygularimi nefretimi kustum.
okumus hicbisey soylemedi sadece soyledigi sali gunune hazirlan seni babanin evine goturucem oldu .
dedi ve gitti.
ben ne yapcam simdi oraya gitmek icin yazmamistim ki belki ici acir diye yazmistim.
Sabah okudum ama o kadar üzüldüm ki yorum bıle yapamamıstım,son duruma daha cok üzüldüm,hakkında hayırlısı olsun canım bence akışına bırak,sonucta suclu olan taraf o ve aılene gereklı acıklamayı yapsın bakalım ne yuzle senı oraya bırakacak,boylelerının -tabiri caizse- burnunu sürtmesi ve ailenın eşin degerını anlaması lazım...bu şekilde yaşamaktansa şu anki durum daha hayırlı,tabii bu noktada ailenin tepkisi de önemli,her zaman arkanda olan bı aılen varsa eşinin mutlaka aklı başına gelecektır,,,bu arada onun aılesı nerelerde sız bunları yasarken,kımse müdahale etmıyor mu bu duruma,bılgılerı var mı ?
Sakın geri adım atma, sana zarf atıyor. Gotürürse götürsün, kurtulmuş olursun. İlerde seni öldürebilirde bunu unutma, hergün haberler gösteriyor eşlerini öldüren kocaları. Hala acısın bana diyosun ve buda onu biliyor, kendini asla acındırma, başını dik tut ve topla eşyalarını git babanın evine sonrada devletten yardım iste
Babangil bir süre bakamaz mı sana? Kayınbaban kaynanan? onlar nerdde
Canim cok üzüldüm,seni alayabiliyorum.daha dogrusu anlamaya calisiyorum,nede olsa yasayan sensin.lütfen üzülmemeye calis tasidigin can icin...of ya keske diyebilsem söyle yap böyle yap,ama bence bir süre kabuguna cekil,ve his ettir böyle sana uymadigini.
Canim cok üzüldüm,seni alayabiliyorum.daha dogrusu anlamaya calisiyorum,nede olsa yasayan sensin.lütfen üzülmemeye calis tasidigin can icin...of ya keske diyebilsem söyle yap böyle yap,ama bence bir süre kabuguna cekil,ve his ettir böyle sana uymadigini.
hanimlar dertlesmeye cok ihtiyacim var
kocamdan nefret ediyorum hamileyim ve 1 yasindada bir cocugum var
2 gundur kocamla konusmuyorum konusmak istemiyorum icimden gelmiyor ona hizmet etmek artik
2 gece once eve cok gec saatte geldi neredeydin diye sordum basladi bagirmaya ama ne bagirma nerdeyse dovecek beni bana hesap soramassin sen diye bagiriyor kes sesini felan gibi seyler soyledi gece oldugu icin sustum cunku cocugum uyanir korkar aglar diye birkac kez kavgalarimiz oldugunda cocugum cok korkmustu oda aglamaya baslamisti.
icime attim yine alttan aldim herzaman ki gibi. sabah kalkip kahvaltisini hazirlamadim zaten oglene dogru uyandi.
yanima geldi ne bu surat derdin ne senin diye tekrar sesini yukseltmeye basladi bende dedim ben senin karin degilmiyim neden hesap soramam sana hem nerdeydin dedim kotu birsey mi soyledim dedim bana dedi birsey sormicaksin nereye gitmek istiyorsan s....... tir git dedi. bu sozleri beni mahvediyor ya adam olcaksin ya adam olcaksin diyor bana biktim artik zaten depresyondayim .
kocani bosa diye birseyler yazmayin bosayamam bunun icin sebeplerim var onlarida yazmak istemiyorum.
kisacasi kendime guvenemiyorum ozguven eksikligi var asiri derecede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?