bıktım!

gitme kayınvalidenin yanına amanede duymak istemiyosan görüşmeyeceksin. söyledin dinlemedi. e biz de sedefi ya da kayınvalideni öldüremeyeceğimize göre tek seçenek bu.

kaynanamı defalarca uyardığım halde hala her fırsatta sedefi anlatmasından,bütün konuları sedefe getirmesinden bıktım usandım
en son kavga bile ettik bağırış çağırış sevmediğim insanların muhabbetini dinlemek istemiyorum kime anlatrsan anlat bana anlatma diye terslendiğim halde hala sedefi anlatıyo kadın ya.
sonra takma diyosunuz bana arkadaslar sinir harbi yasatıyo bilerek yapıyo nefret ettrdi artık herseyden
oofff çok doluyum:(

kız yinemi sen :1::9:

amanede kaynanan sedef dediği anda kaybol yanından dinleme offff:20:

Canım arkadaşlar fikir sunmuşlar ama çözüm olamamış sana sanırım
en iyi sen tanıryorsun kayınvalideni sedefi senin kafanda çözüm yolu ne olabilir
hemen bende kendi fikrimi yazayım ben senin yerinde olsam kayınvalide ve sedefle ilişkimi tamamiyle sonlandırır hayatımı yaşardım

1. Si zebosum bu amenede asiri hircin.
2.si Sedef e karsı saplantıli.
Gercekten ben boyle bir etli varsa bile yapılanların hayal mahsulu olduguna inanıyorum

varsada sedefi çok kıskanıyo,
sedef dahamı güzel acaba:1:

Arkadaşlar amanede'nin eski konularını ya'd ettim de, bütün konuları şöyle bitmiş
amanede:"Hayal ürünü şeyler yazmayın bana..Kimseye çamur atmayın..İftira atmak ne kadar da kolay sizin için"
Konuya yorum yazmayın boşuna zamanınıza yazık olacak sonuçta suçlanan siz olacaksınız...:36::36::36::36:

1. Si zebosum bu amenede asiri hircin.
2.si Sedef e karsı saplantıli.
Gercekten ben boyle bir etli varsa bile yapılanların hayal mahsulu olduguna inanıyorum

Hayalcim, birisi beni bu kadr rahatsız etse bitirirdim. bu Aşk değil... saplantı, yarışı ben kazanacağım hırsı

majör depresyon gibi görünüyor

Son düzenleme:
Saplantılı bir durum varsa olaylar abartılıyor olabilir cidden...

varsada sedefi çok kıskanıyo,
sedef dahamı güzel acaba:1:

Hayalcim, birisi beni bu kadr rahatsız etse bitirirdim. bu Aşk değil... saplantı, yarışı ben kazanacağım hırsı

majör depresyon gibi görünüyor

Hersey mümkün kızlar...
Sedef denen biri varsa bile bu kisi ondan daha yetenekli olabilir, ondan daga ilgi çekici olabilir, ondan daha guzel de olabilir...
Hani tek bildigim bu durumun saplantı olduğu.
Normal bir insan bütün dertlerini Sedef denen bir elti üzerine kuramaz...
Ki, konuların hepsi Sedef üzerine. Bunu kimse basit bir kriz gibi göstermesin...
Bu belki şizofreni belki de Zebosum dediğin gibi majör Depresif olabilir...
Nedir ne değildir tam bilemesek de cidden tedavilik bir durum.

valla ben de seni görmekten bıktım artık amanede.

sorsan çoğu kişi de bıkmıştır zaten.
sana onlarca kişiyi sıralayabilirim inan.

o kadar insan sana zaman ayırıp akıl veriyor.

şemsiye mi tutuyosun napıyosun:36:

kaynanamı defalarca uyardığım halde hala her fırsatta sedefi anlatmasından,bütün konuları sedefe getirmesinden bıktım usandım
en son kavga bile ettik bağırış çağırış sevmediğim insanların muhabbetini dinlemek istemiyorum kime anlatrsan anlat bana anlatma diye terslendiğim halde hala sedefi anlatıyo kadın ya.
sonra takma diyosunuz bana arkadaslar sinir harbi yasatıyo bilerek yapıyo nefret ettrdi artık herseyden
oofff çok doluyum:(

Biz de bıktık amanede ! :6::6::6:

Ya bu deveyi güdeceksin,ya bu diyardan gideceksen.

Bu diyardan gidemediğine,rest çekemediğine göre susup oturacaksın.:8:

Son düzenleme:
Sedef ismini duymaktan gına gelecek yakında bana ki Sedef ismindekilerle hiç bir zaman sorunum olmadığı halde...:27:

hangi konuda biri eltim dese şartlanmışım aklıma sedef geliyor :)

elti kavramı eşittir sedef oldu neredeyse bende...

kayınvalidende koca kafalı ama sende çok ısrarcısın.

ya Sedefi çok kıskanıyorsun yada sırf konu açmış olmak için Sedef diye tuturuyorsun :ssz:

haa birde şimdi kızıp gitmişsin ama burdaki herkes biliyor ki bi kaç gün sonra dönüşün muhteşem olacak,,,Muhteşem Amanede :27:

Sedef hakkında çok konuşulmuş, cevap hakkı doğdu Sedef'e
Bana Sedef'i bulun :51:

Back
X