Biktim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Inan cok sey yaptim tolcancim o bagirdi ben sustum tamam dedim alttan aldim sabrettim hani artik daha napabilirim ki ben dersin ya oyle bisey hissediyorum icimde

just boşanmak icin sunulacak gerekceler neler olur bilemem ama bir ilişki/evlilik seni tatmin etmiyorsa uzatmak karsılıklı iskence olur.
fakat daha once de tavsiye ettigim gibi şu an erken karar vermeyip en basta saglıgına odaklan bence.
onun teselli yerine sacma sapan konusmalarına sinirlenmene degmez,
hayat kendisinden ibaret degil bunu dahi dusunmuyorsa bırak kendi sayıkladıklarıyla kalsın.

eşinde sende iyi değilsiniz.bir psikologtan yada aile terapistinden destek şart.
hele eşiniz kesinlikle doktora görünmeli.Allah korusun intihar edeceğim falan demiş.

sizde her ne olursa olsun destek vermeye devam edin.HEMEN BOSANACAGİM FALAN DEMEYİN.
NİKAH KİYİLİRKEN BOŞUNA MI DİYORUZ.HASTALIKTA SAGLİKTA İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE DİYE

Inan cok sey yaptim tolcancim o bagirdi ben sustum tamam dedim alttan aldim sabrettim hani artik daha napabilirim ki ben dersin ya oyle bisey hissediyorum icimde

Durum gerçekten zor görünüyor o zaman. Ama ortada senin sağlığın var ve bu senin şu anki sağlık durumunu etkiliyorsa o zaman gerçekten tek yol ayrılık gibi geliyor. İnsan bir yerden sonra tıkanır ya bende öyle oldum şu anda söylenecek pek fazla bir şey kalmıyor belli bir yerden sonra

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

böyle olmaz ki tek başına hiçbirşeyin üstesinden gelemezsin bir aile büyüğünü araya koysan sözü geçen onun içinde değerli olan birini umarım işe yarar.

Esinin romantikligine belki de asik oldun. O kazanova taraflarina, bilemiyorum, belki yanlis tahmin. Ama iste duygusal olan erkekler de zora geldiklerinde boyle cocuk gibi olabiliyorlar. Allah sabir versin. Ne kadar sabredilir o ayri.

Bu sekilde de yalniz kaliyorum baksana. Kim destek olucak bana simdi kimse. Ondan bekliyodum o da icip aglasin hastaligimi mi dusuneyim onun borcunu mu. Insan biraz acir ya hasta bu kadin destek olayim der yok o daha kendi dertlerinden mizmizlaniyor. Guclu kadini oynama zamani geldi gibi artik tek basima kalkicam altindan, bosanma olmasa da ayriliga devam ama boyle bisey yapmiyor ya cozume yonelik sacimi basimi yolasim geliyor hadi yap yap diye. Nolcak ki sanki kredi cekeriz benim annemle babam neler odedi yillarca birlik olup da

aa ne oldu birden ya? ne güzel gidiyordu nazar mı değdi anlamadım üzüldüm canım

guclu kadın olman icin onun beklentini karsılayıp karsılamamasına bakma, sen her zaman guclu ol... o zaten bu durumu gordukce arkandan gelir, nitekim mızmızlanması da aslında senin hep pohpohlayan taraf olmandan kaynaklanıyor, kimse moral bozukluguna ragmen karsı tarafı kolay kolay mutlu edemez ama sen bunu uzun suredir yapıyorsun just, yani sandıgından da guclusun aslında.

fakat biraz dogrulmaya, sert yüzünü gostermenin vakti gelmis sanırım. ilk etapta kendin icin birseyler yap, bu surecte o da kredi vs sorunları halletmeye yonelik daha somut adımlar atar, atmazsa da sıra o konuyu da duzeltmeye gelir ama simdi once sen.

Esinin romantikligine belki de asik oldun. O kazanova taraflarina, bilemiyorum, belki yanlis tahmin. Ama iste duygusal olan erkekler de zora geldiklerinde boyle cocuk gibi olabiliyorlar. Allah sabir versin. Ne kadar sabredilir o ayri.

Neyine oldum bilmem ama salak yonume gelmis, sagolun

böyle olmaz ki tek başına hiçbirşeyin üstesinden gelemezsin bir aile büyüğünü araya koysan sözü geçen onun içinde değerli olan birini umarım işe yarar.

Hele su haftayi atlayim kaynimla konusucam bi guzel toplasin. Kaynanam kaynim ben alip karsimiza konustuk hallederiz dedik zaten neyse ama tesekkur ederim ilginiz icin

sendemı ?................

Eşinizin kendisine zerre kadar güveni yok..
Bence yardım almalı..

Naparsa yapsin hayata insanlari hizaya sokmaya gelmisim gibi cevremdeki herkes icin cirpindim durdum hep artik bende de tukendi, yiprandim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

"Keyiften icsin problem degil ickiye aman aman karsi degilim " yanlış bir düşünce: İçki dinimizde haramdır. Ve her türlü kötülüğün başıdır. Birde bunun üstüne kredi çekip faize bulaşacağım diyorsun. Kardeşim maddi sıkıntınız ne için bilmiyorum ama ailelerin imkanları varsa onlardan borç alın. Ailesine düzenli öderseniz hem onlar da müsade etmezler içkiye, başka şeye para vermesine.
Sabah bebeğin olacak ömür boyu faizli para mı ödeyeceksin bir de. Sağlığınızın derdine düşün, belki size de çok üzüldüğü için içkiyi kaçış yolu olarak seçmiş. Dua edin bol bol.

Evet cutecum yoksa sen de mi :)

yok :) ben almıyım o ekşını ben bir kere yasadım
bne var yani bu kadar 8 ayda allah aşkına bu noktaya gelecek yahu
kaç sene cıktınız siz? yani hersey bu kadarmı
sasırdım sabah sabah

Henüz 8 aylık evlisin ama işin içinde İÇKİ var.Valla güzelim boşan demek istemem ama şöyle okkalı bir tavır alman lazım ki,boşanma korkusu sarsın adamı.

Naparsa yapsin hayata insanlari hizaya sokmaya gelmisim gibi cevremdeki herkes icin cirpindim durdum hep artik bende de tukendi, yiprandim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haklısınızz bence, karşınızda kendisine güvenmeyen bir adam var
ve mücadele etmeye çalışıyorsunuz..
Birde daha 8 ay olmuş yani, ewlenmeseydi ozaman...
Hayat müşterek ama ilk önce karşında kendine güvenen bir adam olmalı hayata karşı..
Çalışamadın diyelim ozaman ne olucak..
Bence yardım alsın cnm, yada bilmiyorumm..
Ne yapmak istiyosun peki..

Son düzenleme:
Ciddiyetsiz bir eş var ne yazık ki karşında.Bu yüzden kaç ay kaç yıl olması birşeyi değiştirmez.Senin hasta iken birde aklının onda olması hoş birşey değil.Geçmiş olsun bu arada. Aile büyükleri devreye girsin ya da bir terapistten destek alın.

Arkadaşım Allah herkese akıl vermiş irade vermiş. Kime neye göre yanlış bir düşünce. O bayanın görüşü kimseyi enterese etmez. Dinimizde birçok şey haram kim dört dörtlük uyguluyor Herkesin beyni var düşünebilmek için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…