Bence boşanmamalısın en azından bir süre daha. Kaynınla konuşup durumu anlatabilirsin mesela. Ama seviyorken ve aşıkken biraz daha mücadele et hiç değilse daha sonra ben elimden geleni yaptım ama olmadı diyebilirsin ve o zaman o 1-2 ayı çok daha rahat atlatırsın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Insanin bosanmasi icin ille siddet ya da aldatma mi lazim. Baska seyler de sebep olamaz mi buna bikamaz mi insan bazi kisir dongulerden.
Biktim artik canimizi sIkan su seyleri hallet diyorum alti ustu para ya her sekilde hallolur ben de yardim ederim borca harca yok o napiyo icmeler kendini dagitmalar hayatin sonuymus gibi nasil hallolcaklar beni duymuyo bile sarhos agziyla yamuk yamuk konusuyor ben daha napiyim destegim sana diyorum
Ben hastayim hastaneye yatmam gerekiyor dedim 3 hafta icmis bunun ustune oldurucem kendimi yok olucam hungur hungur agliyor yahu insan destek olur ya .. o boyle yaptikca daha psikolojim bozuluyor
Ben bosansam nasil dirayetli kalicam nasil atlaticam bunu bilemiyorum artik sIkildim bunlardan ama onsuz yapabilicem mi kafam karmakarisik cok zor geliyor yasim da genc 23um daha. Seviyor muyum cok. Asik miyim deli gibi ama sevmek yetmiyor bazen bi akil verin ya napayim ya da sadece oyle yaziya dokup rahatlayayim dedim iste
Inan cok sey yaptim tolcancim o bagirdi ben sustum tamam dedim alttan aldim sabrettim hani artik daha napabilirim ki ben dersin ya oyle bisey hissediyorum icimde
Keyiften icsin problem degil ickiye aman aman karsi degilim ama boyle problemlerin cozumunu geciktiriyor. Su an ben onun borcuyla basbasayim resmen . O kafa bulanik meyhanede takiliyor. Boyle yapti mi agzina carpasim geliyor gercekten ciddi bisey konusuyorum sarki dinletiyor falan. Ergen gibi kendimi aticam intihar edicem vs. Zaten bir haftadir ayriyiz canim kafasina dank etsin diye ama yok bugun konustuk yine icerken buldum. Sensiz zor bilmem ne lafta kolay tabi. Bana desin ek is bile yaparim nolcak mucadele ederim ama bu tavir.. ne halin varsa gor deyip kapadim
Bunu desem var ya ne der biliyor musun. Erkek degilim zaten erkek olanla evlenseydin vs. Evet daralan bunalan benim ben ona destek oluyorum rahatsiz olan benim o agliyor yahu saka gibi ben destek oluyorum uzulme diye. SAKA GIBI. Neyse ama zaten konusmaya calistim ama olmadi sarki mirildaniyo falan . 1 haftadir o yuzden ayriydim belki dank eder diye yok az once konustum nato kafa nato mermer. Insanlar nelerin altindan kalkiyor daha kendimi oldurucem bilmem ne biktim ben bitirmek cok istiyorum bidaha da ask evliligi falan fis ama nasil bitiricem onu bilmiyorum iste yoksa sabrim kalmadi
just boşanmak icin sunulacak gerekceler neler olur bilemem ama bir ilişki/evlilik seni tatmin etmiyorsa uzatmak karsılıklı iskence olur.
fakat daha once de tavsiye ettigim gibi şu an erken karar vermeyip en basta saglıgına odaklan bence.
onun teselli yerine sacma sapan konusmalarına sinirlenmene degmez,
hayat kendisinden ibaret degil bunu dahi dusunmuyorsa bırak kendi sayıkladıklarıyla kalsın.
Insanin bosanmasi icin ille siddet ya da aldatma mi lazim. Baska seyler de sebep olamaz mi buna bikamaz mi insan bazi kisir dongulerden.
Biktim artik canimizi sIkan su seyleri hallet diyorum alti ustu para ya her sekilde hallolur ben de yardim ederim borca harca yok o napiyo icmeler kendini dagitmalar hayatin sonuymus gibi nasil hallolcaklar beni duymuyo bile sarhos agziyla yamuk yamuk konusuyor ben daha napiyim destegim sana diyorum
Ben hastayim hastaneye yatmam gerekiyor dedim 3 hafta icmis bunun ustune oldurucem kendimi yok olucam hungur hungur agliyor yahu insan destek olur ya .. o boyle yaptikca daha psikolojim bozuluyor
Ben bosansam nasil dirayetli kalicam nasil atlaticam bunu bilemiyorum artik sIkildim bunlardan ama onsuz yapabilicem mi kafam karmakarisik cok zor geliyor yasim da genc 23um daha. Seviyor muyum cok. Asik miyim deli gibi ama sevmek yetmiyor bazen bi akil verin ya napayim ya da sadece oyle yaziya dokup rahatlayayim dedim iste
Bu sekilde de yalniz kaliyorum baksana. Kim destek olucak bana simdi kimse. Ondan bekliyodum o da icip aglasin hastaligimi mi dusuneyim onun borcunu mu. Insan biraz acir ya hasta bu kadin destek olayim der yok o daha kendi dertlerinden mizmizlaniyor. Guclu kadini oynama zamani geldi gibi artik tek basima kalkicam altindan, bosanma olmasa da ayriliga devam ama boyle bisey yapmiyor ya cozume yonelik sacimi basimi yolasim geliyor hadi yap yap diye. Nolcak ki sanki kredi cekeriz benim annemle babam neler odedi yillarca birlik olup da
Esinin romantikligine belki de asik oldun. O kazanova taraflarina, bilemiyorum, belki yanlis tahmin. Ama iste duygusal olan erkekler de zora geldiklerinde boyle cocuk gibi olabiliyorlar. Allah sabir versin. Ne kadar sabredilir o ayri.
böyle olmaz ki tek başına hiçbirşeyin üstesinden gelemezsin bir aile büyüğünü araya koysan sözü geçen onun içinde değerli olan birini umarım işe yarar.
Kisi degismedikten sonra 8 yil gecse yine ayni olur ben tasimaktan yoruldum Allah size sabie versin pes bayragi cekiyorum ugrasamicam
sendemı ?................
Eşinizin kendisine zerre kadar güveni yok..
Bence yardım almalı..
Keyiften icsin problem degil ickiye aman aman karsi degilim ama boyle problemlerin cozumunu geciktiriyor. Su an ben onun borcuyla basbasayim resmen . O kafa bulanik meyhanede takiliyor. Boyle yapti mi agzina carpasim geliyor gercekten ciddi bisey konusuyorum sarki dinletiyor falan. Ergen gibi kendimi aticam intihar edicem vs. Zaten bir haftadir ayriyiz canim kafasina dank etsin diye ama yok bugun konustuk yine icerken buldum. Sensiz zor bilmem ne lafta kolay tabi. Bana desin ek is bile yaparim nolcak mucadele ederim ama bu tavir.. ne halin varsa gor deyip kapadim
Evet cutecum yoksa sen de mi :)
Naparsa yapsin hayata insanlari hizaya sokmaya gelmisim gibi cevremdeki herkes icin cirpindim durdum hep artik bende de tukendi, yiprandim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
"Keyiften icsin problem degil ickiye aman aman karsi degilim " yanlış bir düşünce: İçki dinimizde haramdır. Ve her türlü kötülüğün başıdır. Birde bunun üstüne kredi çekip faize bulaşacağım diyorsun. Kardeşim maddi sıkıntınız ne için bilmiyorum ama ailelerin imkanları varsa onlardan borç alın. Ailesine düzenli öderseniz hem onlar da müsade etmezler içkiye, başka şeye para vermesine.
Sabah bebeğin olacak ömür boyu faizli para mı ödeyeceksin bir de. Sağlığınızın derdine düşün, belki size de çok üzüldüğü için içkiyi kaçış yolu olarak seçmiş. Dua edin bol bol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?