Biktim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugun de benim esim kizimin sorumlulugu onun ustune dusucegi ihtimaline karsi (benim isimden dolayi) Kizimi bir yilligina Turkiyeye gonderelim oyle bir sey olursa dedi. Acayip sinir oldum.

Kizimi okuldan aksam 6 tida alamazmis, (isyeri cok uzak). Dusunmuyorda birilerini tutalim , cozum arayalim, kizimi yollicakmis TR ye ki kizini da cok sever.

Bu erkeklere sirtimizi dayayamiyacakmiyiz yahu biz?

Bir de just cocugun oldugunu dusun boyle durumda, o zaman napardin ? Allahtan yok.

Kuzummm kafanda böyle soru işaretlerinin olması normal canım,daha evliliğin ilk zamanlarını yaşıyorsunuz..Bu zamanda bikac problem yaşayabilirsiniz..bende ilk başlarda boyleydim..bir iki sorunda yani Ozaman benim için sorundu şimdi ise gülüyorum hemen boşanmak geçerdi aklımdan...biraz akışına bırak tatlım,yavaş yavaş oturacak evliliğiniz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bazı insanlar zayıftır ve sizin yada benim düşündüğüm gibi aman borçtur halledilir aman halledicem desin çağırsın vs şeklinde davranamazlar çünkü genelde cesurda değillerdir.. Zaten psikologmuşsunuz siz daha iyi anlarsınız ana eşiniz kaçış olarak alkolü seçmiş öncelikle bir terapi alarak hangi duyguya tahammül edemeyip kaçtığını anlaması gerekiyor..benim eski erk arkadaşımda aynen eşiniz gibi..bir sorun oldu mu ot içmeler bunalıma girmeler vınn..genelde ya baba örnekleri kemdileri gibidir ya da çocukluklarında yaşadığı olaylar ,şahit oldukları ve koşullar onları kaçmaya,görmemezlikten gelmeye zorlamıştır.benim erk arkadaşımla ayrılma sebebim şuan sizin ayrılmak isteme sebebinizle aynıydı.sevgi varmı? Sonsuz .aşk varmı? Deli gibi..ama desteğe ihtiyacım olduğu zamanlarda adam benden beter dağıtıp bana destek yerine köstek oluyor..iyiyken dünyanın en iyisi en büyük aşığı kötü olduğumuzda hemen kaçış(akol vs)

Ama fark şu siz evlisiniz eğer bunun dışındaki konulards herşey iyi gidiyorsa bence eşinize psikoterapi aldırarak bu işi halledebilirsiniz diye düşünüyorum.

Beyefend belliki kendini kızından daha çok seviyomuş..çok gıcık oluyorum böyle insanlar ana baba olmasın sorumluluğu kaldıramıcaksa

Beyefend belliki kendini kızından daha çok seviyomuş..çok gıcık oluyorum böyle insanlar ana baba olmasın sorumluluğu kaldıramıcaksa

Sorma, esimi severim iyidir hosturda, iste kendini sIkamaz beyimiz, buna da acayip sinir olurum. Ama mecburen sIkacak.

Burda annesini sucluyorum, inanirmisin su icmek istese babasi bile kosar mutfaga ona su getirmek icin. Oglum olursa evdeki her isten yaptiricam sipaya.

PS: pardon konu benim deyil, birden unutuvermisim, o yuzden burda susuyorum.

Son düzenleme:

Çocuğunuz şanslı çünkü sizin gibi bir annesi var onu her koşulda koruyacak sahip çıkacak kendinden çok seven..ama işte sizde baba gibi kendinizi düşünüp o çocuğu uzağa gönderseydiniz ilerde psikolojik problemleri olan bir birey daha topluma kazandırılmış olacaktı..

Ayrıca bencede oğlan çocuklarına her iş yaptırılmalı ben oğlumla kızımı birebir eşit büyütücem eğer 2 çocuğum olursa..asla aman sen kızsın o erkek gibi bir ayrım olmıcak..benim eski erk arkadaşım annemden güzel yemek ve ev işi yapardı :)

Her sorunda içmekten kolay ne var? Sorunu halledemese de halletmeye çabalasa bile herşey farklı olur. Evlenmeden önce de böyle miydi? 8 ayda mı bu hale geldi? Yoksa gizli kişilik sendromu mu?

Alkol başlı başına bir sorun kaynağı. Tüm sorunlar bir yana alkol bir yana benim kanaatimce.
Çünkü bağımlı olan adamın yapmayacağı şey yoktur. Aldatır da, şiddet de uygular.
Bağımlılık derecesini bilmiyorum. Ama ileri düzeyde ise boşanma bir gerekçe olarak kabul edilebilir.

Çok uzun örnekleriyle cevap yazmıştım ama maalesef yayınlayamadan gitti. Kısaca cevaplara gelirsek:
"İçki içmeyen, namazını kılan insanların yaptıları evlilikler sorunsuz, dört dörtlük mü oluyor? " İçki içmeyen, namazını kılan insanların yaptıları evlilikler sorunsuz, dört dörtlük olabilir, olmaya bilir de. Herkesin imtihanı farklı, kimse hatasız değil. Hatasız olan bir tek ALLAH, ve günah işlememe özellikleri olan peygamberlerimizdir. O yüzden örnek alırken sadece gerçek sünnetleri ve Kur'anı örnek alırız. Diğer yalan yanlış dini yaşadığını zan edenleri değil.
" İslamı yaşayanlar hata yapmaz da yaşamayanlarmı yapar sadece." Her insan hata yapar. Peygamberimizin bile zelle denilen küçük hataları olmuş ve Cebrail vastasıyla uyarılmıştır. Gerçek dindarlar hata yaptıklarında bir daha dönmemek üzere Tövbe eder, iliklerine kadar pişmanlık hisseder de bir daha tekrarlamaz o hatayı. Allahtan korkan ZİNAya yaklaşmaz mesela, İÇKİ ve FAİZE bulaşmaz. Karnından haram lokma geçmeyenin hataları da az olur. Burada görüyoruz adam aldatmış eşini, sonra söz verdi diye geri dönmüş eşleri, hiç bakmıyorlar Allah'a karşı tövbe etmiş mi, ALLAH'tan utanmış ve korkmuş mu diye. İliklerine kadar tövbe etse karısı izin verse yaparmı bir daha o günahı. İşte yaparsa yine o kulun hatası olur, Bunu ysaklayan dinin değil.
"Bir insanın iyi, vicdanlı, ahlaklı olup olmadığına dinine bakarak nasıl karar verirsiniz." Dinini tam yaşayan insan bir tek peygamberleri örnek alır. Hz. Muhammed a.s yüreyen bir Kur'an dı. Ondan daha başka örnek alacağımız yaşamış bir insan var mı bu dünya da?. Ahlakını da anlatmaya gerek yok umarım. Hani herkesin aklı, fikri ve bilgisi varya bu konuda.
Evet bir insanın Allah korkusuna ve gerçek sünnetler ışığında yaşayıp yaşamadığına bakarak iyi ve vicdanli olduğunu anlayabilirsiniz. Çünkü O, peygamberimizn ahlakıyla ahlanmıştır. Ve Kur'an a göre hareket ediyordu. Diğer yalan yanlış olarak dinini yaşadığını söyleyen ve düşünen kişilerle kıyas yapmamak gerekir.
"İstediğiniz kadar kılı kırk yarın, araştırın, sorun soruşturun evlenin, yinede birşekilde sorunlar yaşanır." Doğrudur sorunlar olur. Bu da imtihanın güzelliğidir. Yaradan kul sabır mı edecek , isyan mı edecek diye sınav yapar. Herkesin sınav notu farklı olur bu yüzden.

Bizler insanların doğrularına göre değil Kur'an ın doğrularına göre hareket etmektan sorumluyuz. Evet sorsan "ELHAMDÜLİLLAh müslümanım" der birçok kişi. Şükrünü de belirtir ama İÇKİ ve FAİZ haram değilmiş gibi davranır.
Diğer dinler de hemen boşanmayı düşünmek doğru değildir.
Evet konu tam da bu, İÇKİ içen bir koca, bunu normal karşılayan bir eş. İlk zorlukta eşi nasıl içkiyle sorunlardan kaçmak istiyorsa, eşi de ilk zorlukta boşanmayı düşünüyor. Herkesin aklı yetmemiş ki, fikir almak istemiş.
Çok uzattım, özür dilerim. Allah sağlık ve sıhhat versin just'a. Tez zamanda sorunları düzelsin inşeAllah. Rabbim hepmizi DOS DOĞRU yaşamayı nasip etsin.

Lütfen konuya dini yorumlar yazmayınız, yasaktır.

just eşin biraz depresif bi insan , dürtsen bu böyle olmaz ya kendine çeki düzen ver ya da ayrılacağız diye faydası olmaz mı ? bu adam seni çok seviyor nihayetinde

insanı tutan şey aşk oluyor zaten..iyi bir insan diyorsun,aşığım diyorsun iyi yanlarını görmeye çalışıyor,kavga gürültüleri,kaprisleri untumaya çalışıyorsun ama işte olmuyor...dönüp bakınca aaaa kendim gitmişim elden:)
evliliği bitirmek çok zormuş gerçekten de,öyle butonu falan yok ,insanın gözünde büyüyor,ufacık şeylerden evlilik mi biter diyor insan ,şimdi o kadar bunalıma gerek yok diyor ama bir yerden sonra aşkının öldüğünü farkediyor insan..
yok ben rahat değilim aslında..sadece gözlerimi açtım,çözmeye çalıştım ama olmuyor..kabuletmiyor asla ,hep destek olmayan,ilgili olmayan,alttan almayana,bencil olan ben oluyorum..bu yüzden artık tartışma kavga konuşma yok..dedim ya biz uzatmalardayız..kararım şekillenmeye başaldığı için sakinleşmeye başladım.yoksa ben de sizin gibiydim..

yol yakınken dön diyemiyorum evlenmişin erkenden yazık olmuş.......

hemen pes etmeyin canım biraz dayanın, söyle eşine böyle yapmaması gerektiğini, olmadı araya aile büyüklerinizi sokup aklını başına almasını da sağlayabilirsin belki

Arkadaslar merak edenler olmus iyiyim yani iyi sayilirim telefonum bozulmustu komple yeniletmek zorunda kaldim o yuzden yazamadim yorumlarinizi okuyacagim tesekkur ederim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sorunu pek anlayamadım ama eşin güçlü bir kişiliğimi yok. Çok iççiyor her şeyi çokmu takıyor kafasına ? Seni bukadar bunaltan nedir boşamak içi sadece şiddet yada aldatılma olmaz en küçük renksizlik bile sebeptir

ne kadar mantıklı cevaplar vermişsiniz, tebrikler gerçekten.

just konunu yeni gördüm, rahatsızmışsın geçmiş olsun canım benim.
eşinlede problemlerin kısa sürede hallolur inşaallah.

birde yaş farkınız varmış . bu adamın seni el üstüne tutması lazım bence . her dediğini yapması lazım . bu ne şımarıklık . olgun olması gerek çocuk gibi ağlamalr falan . hiç hoş değil .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…