- 16 Temmuz 2014
- 702
- 606
- 63
- Konu Sahibi misssimsek
Bıktıııımmm... Kızlar yaaa sabahtan beri tuvalete taşınıyorum. İçtiğim 1 bardak çay 1 bardak kahve.. 2 saattir belki 8 9 oldu.. Vücudumda su kalmadı yaa. Bu nedir böyle??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bıktıııımmm... Kızlar yaaa sabahtan beri tuvalete taşınıyorum. İçtiğim 1 bardak çay 1 bardak kahve.. 2 saattir belki 8 9 oldu.. Vücudumda su kalmadı yaa. Bu nedir böyle??
hayır şeker hastalığı yok. ailemdede yok. su içmedim yani 1 bardak anca içmişimdir sabah 9 dan beri. üşüyorum üşüttüm desem bu sıcakta pek normal değil 10 dakikada bir tuvalete gidiyorum. biraz açık yazıcam ama kusura bakmayın azda değil ihtiyacım yani idrar yollarını üşüttüğünde az az ama sık olur ya öyle değil her seferinde sanki 5 6 saattir tutuyo gibiyim.Çok su içiyorsan normal, çay ve kahve sudan daha çok tuvalete gitmeye sebep olur.
Şeker hastalığı falan var mı?
hayır öyle değil daha önce öyle bi hastalıkta geçirdim. yanma yok bildiğin 5 6 saat tutmuşum gibi oluyor miktarı falan. az az ve sık değil yaniİdrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirsin. Bol su içmelisin.
Tuvaletin gelir gibi mi oluyor ve yanma hissediyor musun?
olabilir belki.. çorapsızda gezmem ama..havalar serinlemeye başladı. ayaklarından soğuk almış olabilirsin belki
hayır öyle değil daha önce öyle bi hastalıkta geçirdim. yanma yok bildiğin 5 6 saat tutmuşum gibi oluyor miktarı falan. az az ve sık değil yani
teşekkür ederim =)Öyleyse açıkçası ne sebep olmuştur böyle bir şey bilemediğim için yorum yapamıyorum.
Sen yine de bol bol su iç. Kaybettiğin sıvıları geri alman gerekir.
Geçmiş olsun![]()
ben çorapsızım. soğukluğu baya hissetmeye başladım. sen çoraplıysan mesele farklıdır evet.olabilir belki.. çorapsızda gezmem ama..
evet evliyim. neden ?canım evlimisin ?
aynen öyle yaaa bıktım valla sabahtan beri. korkuyom yetişemeyip kaçırcam diyebenimde böyle her zaman değil ama aradA oluyo wcye gitmekten fenalık geliyo. her seferinde sanki saatlerdir yapmamışım gibi![]()
yani sık tuvalete çıkmak hamilelik belirtisidir herhangi bir gecikmen falan varsa test yapabilirsinevet evliyim. neden ?
aynen öyle yaaa bıktım valla sabahtan beri. korkuyom yetişemeyip kaçırcam diye![]()
Gebelikte sık idrara çıkma gebeliğin en yaygın erken belirtilerinden birisidir. 6 haftalıktan itibaren gebeliğin ilk 3 aylık dönemine kadar sık idrara çıkma devam eder. Sık idrara çıkma gebeliğin son 3 aylık döneminde de olur.evet evliyim. neden ?
aynen öyle yaaa bıktım valla sabahtan beri. korkuyom yetişemeyip kaçırcam diye![]()
ahh ağzından bal damlıyor keşkeeeyani sık tuvalete çıkmak hamilelik belirtisidir herhangi bir gecikmen falan varsa test yapabilirsin