- 26 Nisan 2014
- 418
- 73
- 38
- Konu Sahibi sempatiksayilir
seviyorsan gel artık sevmiyorsan da umut vermee uzaktan bile yıpratabiliyorsun beni, yıpratma, senden hoşlandığımı anlamıyor musun böyle davranma, seviyorsan seviyorsundur, sevmiyorsan sevmiyor ben sana zorla beni sev demedim ki neden umut veriyorsun böyle davranıyorsun, hem sevgilin olduğunu neden acık acık söyleyemıyorsun ne olduğun belli değil bir öylesin bir böyle aklınca gizemli olacaksın, öyle olduğunu sanıyorsan yanılıyorsun, bıktım artık ne yaptığın ne ettiğin belli değil, ama sana o kadar güveniyorum ki kusura bakma ama ne sana güvendiğimi ne de senden hoşlandığımı hiçbir zaman öğrenemeyeceksin, neyi bekliyorsun bilmiyorum ama boşuna bekliyorsun haberın olsun.
onu seviyor muyum sevmıyor muyum anlamadım, şayet her türlü davranışında onu onaylıyorum böyle olduğu için söyle davranmıştır yok şöyle olduğu için böyle davranmıstır,her davranışından kendıme dair bir şeyler çıkarıyorum, sevgilisi olduğundan emin değilim acık acık söylemez daha doğrusu var ama kabullenemiyorum, kabullenemiyorum, kabullenemiyorum
hayatta türlü çeşit dertler var, tek derdin bu mu diye düşünenler olur, değil de zaten sadece
bunu yazmayı ön gördüm zihnimde yer edip duruyor
gitsin artık
gereksiz
onu seviyor muyum sevmıyor muyum anlamadım, şayet her türlü davranışında onu onaylıyorum böyle olduğu için söyle davranmıştır yok şöyle olduğu için böyle davranmıstır,her davranışından kendıme dair bir şeyler çıkarıyorum, sevgilisi olduğundan emin değilim acık acık söylemez daha doğrusu var ama kabullenemiyorum, kabullenemiyorum, kabullenemiyorum
hayatta türlü çeşit dertler var, tek derdin bu mu diye düşünenler olur, değil de zaten sadece
bunu yazmayı ön gördüm zihnimde yer edip duruyor
gitsin artık
gereksiz