- 16 Mart 2019
- 1.541
- 3.230
- 133
- Konu Sahibi SpamKutusu
-
Aloa verayi duydum ama hiç denememistim. Teşekkür ederim deneyeceğim. Size şöyle söyliyim eğer hava aşırı sicak ya da soğuksa ya da ben heyecanlanip utanmışsam kizarıyorum ve izlerde aşırı belli oluyor hemen. Ömür boyu benimle olacaklar galibaOna aloa vera maskesi yapabilirsin. Aspirin de kızarıkları baya azaltıyor. İnternette tarifleri var, dene istersen.
yuzumle ugrasmayip kendi haline biraktigim zaman gecti.cunku ne yaparsam yapayim gecmiyordu.herseyi denedim.izleride kalmadi sukur.su anda bile yuzume nemlendirici bile surmem hicUğraşmayi bırakamiyorum herkes bırak diyor ama elimde değil. Bu arada evet bol su içmeye çalışıyorum ama malesef hep olmuyor.
Her gün yüzümü cildime uygun ürünumle temizlerim nemlendiricimi sürerim yıllardır böyledir ama yine çıkıyor. Yediklerimle bir alakasını yakalayamadim şu zamana kadar o yüzden sanmıyorum yiyecek konusunu. Bir arkadaş daha yazmış aleo verayi da deneyeceğim hiç kullanmadigim o kaldı galiba.Cildinize aleo vera jeli kullanın.her gece uyumadan mutlaka yuzunüzü yıkayin.bir de yediğimiz içtiğiniz bişey olunca mi çıkıyor küçük sivilce.tetikleyen bişey var mi?mesela bana sıcak hava,çilek,çikolata vs sivilce yapıyor.kendinizi dinleyin çözüm bulursunuz
Leke açısı kremin adı ex... mi? Değilse özelime yazar mısınız?Bende karbonat iyi geliyor. Arada kırmızı kırmızı alnında çıkar ama bütün alnımi kaplar. Ben de karbonatın suyla karıştırıp sürüyorum. Gece yatıyorum sabah uyanınca yağsız bir krem sürüp nemlendiriyorum. Öneririm :) lekelerden de renk açıcı kremle kurtuldum ki baya etkili zaten bilen biliyordur isim verebiliyor muyuz bilmiyorum
Aslında yüzümle uğraşmıyorum da sadece gerekli temizlik ürünlerini ve kremleri kullanıyorum . Tabi şu sıralar leke kremi de kullanıyorum çünkü benim sivilce ve leke sorunum var tabi lekeler daha çok.yuzumle ugrasmayip kendi haline biraktigim zaman gecti.cunku ne yaparsam yapayim gecmiyordu.herseyi denedim.izleride kalmadi sukur.su anda bile yuzume nemlendirici bile surmem hic
Cilt lekelerine çok iyi gelir düzenli kullanılınca kesinlikle dene onu da.sivilce çıkınca taze naneyi sıcak su ile demleyin pamuk ile onu kullanın tonik yerine.kimyasal ürünlerden çok bitkisel olanlara yönelinHer gün yüzümü cildime uygun ürünumle temizlerim nemlendiricimi sürerim yıllardır böyledir ama yine çıkıyor. Yediklerimle bir alakasını yakalayamadim şu zamana kadar o yüzden sanmıyorum yiyecek konusunu. Bir arkadaş daha yazmış aleo verayi da deneyeceğim hiç kullanmadigim o kaldı galiba.
Ne güzel sevindim sizin adınıza . Bilmiyorum sanki bendeki lekeler aşırı gibiben de hamile kalmadan once denemedik hic birsey birakmadim.akliniza gelecek herseyi denedim ama yok olmuyordu.tabi bu arada sivilceler gorunmesin diye fondotene bb kremlere siginiyordum.en pahali urunleride denedim olmadi bi turlu gecmedi.24 yasinda hamile kaldim ve yuzumdeki butun sivilceler gitti.simdi adet doneminde bi tane falan cikar.tabi yuzum bebek gibi mi degil alnimda cok az izler var ama sivilceler bitti.bebek cildi olan cok az insan vardir herkeste illaki lekeler oluyor.
Çay ağacı yağı kullanıyorum ben de tonik olarak ama arada. Teşekkür ederimCilt lekelerine çok iyi gelir düzenli kullanılınca kesinlikle dene onu da.sivilce çıkınca taze naneyi sıcak su ile demleyin pamuk ile onu kullanın tonik yerine.kimyasal ürünlerden çok bitkisel olanlara yönelin
Buraya yazilmasi sorun mi bende yukarıda ilac adı verdim amaLeke açısı kremin adı ex... mi? Değilse özelime yazar mısınız?
iste o urunler bilerek daha cok sivilce cilt sorunlari yapiyormuski insanlar tekrar alsin diye duymustum.sabun bile surmeyin yuzunuze diyorlar sadece suyla temizliyceksin.su zaten kendisi temizleyicidirAslında yüzümle uğraşmıyorum da sadece gerekli temizlik ürünlerini ve kremleri kullanıyorum . Tabi şu sıralar leke kremi de kullanıyorum çünkü benim sivilce ve leke sorunum var tabi lekeler daha çok.
Maalesef öyle olmuyor güneş kremi vb sürüyorum arti dısaridan gelince yüzümü temizlemek için kullanmak zorundayım alternatif olarak kullanılacak doğal şeyler bulana kadar.iste o urunler bilerek daha cok sivilce cilt sorunlari yapiyormuski insanlar tekrar alsin diye duymustum.sabun bile surmeyin yuzunuze diyorlar sadece suyla temizliyceksin.su zaten kendisi temizleyicidir
Onları görmediğin an düzelecek hormon sorunun da yokmuş tamamen gözünü onlara diktiğin için oluyor aynaya bakarken kaç sivilcem olmuş diye bakmazsan emin ol geçecek arkadaşım başıma geldi tecrübe ile sabit şimdi yüzüm bebek gibi sen dene görme geçecekMerhaba arkadaşlar. Benim yıllardır sivilce sorunum var. 3 4 yıl önce roaccutane kullandım eskiye göre çok iyi oldu cildim ama hala küçük kırmızı sivilceler çıkıyor, hiçbir zaman pürüzsüz bebek gibi bir cildim olmadi. Doktora da gittim hormon problemim de yok. Cildime gayet iyi de bakıyorum ama yok geçmiyor. Aa bu arada tabiki de sivilce izleri de dolu var cildimde. Yani özet olarak şunu soracağım benim gibi olan var mı? Galiba ömür boyu sivilceli dolaşacağım..
Sizin gibi diyen çok kişi oluyor bana ama insanın elinde değil. Gözümü onlara dikmemeyi denemeye çalışacağım umarım bende de işe yararOnları görmediğin an düzelecek hormon sorunun da yokmuş tamamen gözünü onlara diktiğin için oluyor aynaya bakarken kaç sivilcem olmuş diye bakmazsan emin ol geçecek arkadaşım başıma geldi tecrübe ile sabit şimdi yüzüm bebek gibi sen dene görme geçecek
Aaa bu arada bende iz çok var onlar gözümü dikmemeyle geçecek gibi değilOnları görmediğin an düzelecek hormon sorunun da yokmuş tamamen gözünü onlara diktiğin için oluyor aynaya bakarken kaç sivilcem olmuş diye bakmazsan emin ol geçecek arkadaşım başıma geldi tecrübe ile sabit şimdi yüzüm bebek gibi sen dene görme geçecek
Çukurlar mı izmiAaa bu arada bende iz çok var onlar gözümü dikmemeyle geçecek gibi değil
Yanaklarda kırmızı iz bir iki tane çukur var. Ama en çok belli olan izlerÇukurlar mı izmi
Canım yaş kaç ona göre konuşayım ben çok uğraştım bu konularla ergenlikten ise zaman ama roaacutan zoratenin bende kullandım zamanında ama yaşım 24 falandı fayda ettimi evet ben 3 ay içtim sende bilirsin çok ağır ilaçlar bunlar zaten tahlisiz verilmez sen ne kadar kullandın vede yan olarak cilt temizleyici olarak ne Kullanıyorsun cilt yapın nasıl ben doktorumdan çok bilgi edindim samimiydik zaten ne istersen sorabilirsinYanaklarda kırmızı iz bir iki tane çukur var. Ama en çok belli olan izler
Beslenmenizi duzeltinMerhaba arkadaşlar. Benim yıllardır sivilce sorunum var. 3 4 yıl önce roaccutane kullandım eskiye göre çok iyi oldu cildim ama hala küçük kırmızı sivilceler çıkıyor, hiçbir zaman pürüzsüz bebek gibi bir cildim olmadi. Doktora da gittim hormon problemim de yok. Cildime gayet iyi de bakıyorum ama yok geçmiyor. Aa bu arada tabiki de sivilce izleri de dolu var cildimde. Yani özet olarak şunu soracağım benim gibi olan var mı? Galiba ömür boyu sivilceli dolaşacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?