Bıktımm...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
19 yaşımda roaccutane kullandım max. dozumu tamamlamıştım galiba tam hatırlamıyorum. Şuan 24 yaşındayım bioderma kullaniyorum hassas ciltler için olani. Normal de cildim karma ama şuan acnelyse kullandığım için kuru ve hassas.

Bak sana bir tavsiye vereyim senin cilt yapın karma benimkide karma yaşım 32 ama cildim göstermiyor bunu ben değil başkaları der hep tek yaptığım düzenli cildimi tek bir temizleyici seçip sadece onunla temizlemek arada soda ile yıkamak bal kahve ve limon maskesi yapmak oda arada bendede vardı minik Çukurlar özellikle yanaktan favör kısmına doğru ama inan kendiliğinden kayboldu gitti ben 24 yaşımda doktora gittiğimde bana gülüp sen daha ergenliğe giriyorsun normal bunlar demişti halen gülerim aklıma gelince kimliği gördü öyle ilaç yazdı yaşıma inanmamıştı ilacımı kullanırken makyaja devam etmiştim ama doktoruma danışarak onun dediği markalar ile ozaman lar tek temizleme jelim oley markası var oydu yıllarca kullandım istikrarlı bir şekilde sonra o markanın jeli üretimi olmadı ben nıvea aqua ya geçtim iki yıl oldu sabah akşam sadece onu kullanırım uyanınca ve uyurken inan yüzümde ne çukur kaldı ne leke ki benim yüzüm çok berbattı sanırsınki taşlı tarla sanırsın asla düzelmez ama geçti gitti ben doktoruma sigara yada yediklerim etki edermi diye sormuştum miden ile cildinin ne alakası var demişti gülerek haklıydı ciltteki yağ karaciğer ile alakalı zaten kullandığımız haplarda karaciğerdeki yağlanmayı bitiriyor gözlerin dahi kuruyor lens bile takmıyorsun neler neler umarım seninde geçer ama geçecek birkaç ürün yerine cildini tek bir ürüne dengele ve Onunla temizle

bende cok sey kullanmam zaten uzun zaman tek bir jel kullandim sonra acnelyse kullanmaya başladığım icin değiştirdim hassas ciltlere uygun olana geçtim eğer iyi gelirse zaten uzun süre bunu kullanırım. Umarım benim yüzümde sizinki gibi geçer

30uma geleceğim, sıfır sivilcesiz hiç olmadım. Ufacık kırmızılık da olsa çıkar o. Ama kenarda 1 tane çıkmış, 2 tane çıkmış... umrumda değil. Dikkatimi bile çekmiyor. O kadar kusur herkeste var. Sanki herkesin yüzü mermer gibi mi...

Ben de yıllar önce kullandım roaccutane. Bu ilaçla ilgili tek pişmanlığım, daha önce kullanmamış olmamdı. Harika bir ilaç.

Tavsiyem, yüzünüzü üncelemeyi, sivilce saymayı bırakın. Çok umursamayınca azalıyor sivilceler bence. Haha.

Bol su için, spor yapın, çok yağlı, çok baharatlı yemeyin.
Her duyduğunuzu, her önerileni yüzünüze sürmeyin. Onun suyu, bunun kökü, diğerinin yağı... Bunları süre süre çarşamba pazarına dönüyor suratlar. Bir temizlik rutininiz olsun. Temizleyici, tonik, nemlendirici, 1-2 maske. Eee yeter.

Şu da çok önemli. Her üründen şüphelenebilirsiniz. Her üründen. Herkesin ayıla bayıla kullanıp bayıldığı gülsuyu, benim cildime başka hiç bir ürünün vermediği zararı verdi. Resmen zehir o bana. Elime bile sürmem onu daha... hem de en hasını, en gerçeğini kullanmıştım. Herkesin cildi farklı. Ben yeni ürün kullanırken, ki bu güneş koruyucudan tut nemlendiriciye, yüz temizlemesine kadar yolu var... cildimi gözlemlerim. Baktım ki sivilce, isilik vs çıktı. O ürünü bırakırım. Gözlemleyin yani yüzünüzün tepkilerini.

Ben gece yatmadan önce yüzümü sabunla yıkıyorum daha sonra organik gül suyuyla siliyorum. Bunu sabahta aynı şekilde yapıyorum. Demem o ki cildini temiz tut gül suyuyla tonikle ve takıntı yapma.

Bazen hassas ciltler için olanı bizlere iyi gelmeyebiliyor aslında cildin hassas değil sadece pürüzler var hassas cilt için olan temizleme ürünü sana gereken temizlemeyi sağlamayabilir ama umarım benden dahada iyi olur cildin yaşadık zamanında ne takıntı olduğunu iyi bilirim heleki bir lüzumsuz Aaa yüzüne ne olmuş demişse tamam dünya başına yıkılır ama hepsine gülüryorsun sonra nıvea yı bir dene istersen bu elindeki bitince benim yüzüm bir kremden dahi sivilce çıkardı yani zordur cildim ama bu jel bana çok çok iyi geldi inşallah seninde cildin bebeksi olur

Bana krem ismini mesaj olarak atar misiniz

Yok yok benim baya hassas şuan acnelysi biliyor musunuz bilmiyorum ama cildimi kurutup kizartiyo o yüzden kullanıyorum yoksa önceden akneye meyilli ciltler için olan jel kullanıyordum. Tavsiyeleriniz ve güzel dileginiz için çok teşekkur ederim

Bende de vardi. Su an yok. Stresten uzak durdum. Asitli sekerli gidalardan, basit karbonatlardan uzak dur. Yuzune her aksam temizle ve cok fazla bir cilt bakim urunu kullanma. Duzenli uyu birde multivitamin kullaniyorum. Umarim faydasini gorursun.

Burada aynı şeyleri yazanlar olmuş, ben de onlarla aynı fikirdeyim. Çok fazla cilt ürünü kullanmayın ve genel olarak aynı ürünleri kullanın, sürekli ürün değiştirmeyin. Parabensiz ürünleri tercih edin. Bir nemlendirici krem, bir temizleme ürünü bir de tonik yetiyor bana. Toniği bile sürekli kullanmıyorum, Olive Farm'dan almıştım içi vitaminli, doğal bitki özlü bir tonik cildime çok iyi geldi benim her tonik o kadar iyi olmayabilir. Onun dışında aşırı yağlı ürünleri çok tüketmeyin derim.

Bende de vardi. Su an yok. Stresten uzak durdum. Asitli sekerli gidalardan, basit karbonatlardan uzak dur. Yuzune her aksam temizle ve cok fazla bir cilt bakim urunu kullanma. Duzenli uyu birde multivitamin kullaniyorum. Umarim faydasini gorursun.
Hepsini yapiyorum sadece stresten uzak durmam zor oluyor bir de multivitamin kullanmıyorum onu araştirayim bir

Ben gece yatmadan önce yüzümü sabunla yıkıyorum daha sonra organik gül suyuyla siliyorum. Bunu sabahta aynı şekilde yapıyorum. Demem o ki cildini temiz tut gül suyuyla tonikle ve takıntı yapma.
Sabun iyi gelmiyor bana jel kullaniyorum tonik olarak da çay ağacı yağı kullanıyorum arada :) teşekkür ederim

Bende sizin gibiyim yani bir ürünü kullanıp yüzümün durumuna göre devam ediyorum o ürüne. Ve evet her duyduğumu denemeyi 2 3 yıl önce bıraktım ve dediginiz gibi temizleme tonikleme nemlendirme vb gibi belirli adımları yapıyorum. Teşekkür ederim uzun yaziniz için.
Bu arada sivilceleri ve bi dolu izleri takmamaya çalışsam da zor oluyor beceremiyorum galiba

Teşekkür ederim cevabınız icin ben de az ve öz ürün kullanırim genelde. Toniği de bi araştırayım

Cilt konusunda kesin birsey söylemek çok zor. Sen sağlıklı beslenirsin, en kaliteli ürünlerle temizleyip bakım yaparsın, litrelerce su içersin ama alkol, sigara içen,abur cubur yiyen ne bileyim kolayi kahvaltida bile içen, makyajini temizlemeden uyuyan kisi pürüzsüz ciltle dolaşırken sivilceler seni seçer.

Benim önerilerim ise; bakım ürünlerini olabildiğince sadelestirmek ve aksine reaksiyon olmadığı sürece en az 3 ay kullanmak.

Cay agaci baya kuvvetli bir yağ tüm yüze kullanmak yerine sadece sivilce üzerine kullanmanı tavsiye ederim.

Dermaroller kaliteliyse ve hijyene dikkat edersen baya etkili. Aktif sivilce bölgelerini atlayarak diğer izlerinde kullanmaya başlayabilirsin. Aktiflerin keyfini bekleme bence.

Stresi azaltmak da sivilcelerle mücadelede oldukça etkili. Tabi asıl sorun nasıl stresi azaltıcaz.

Teşekkür ederim Tavsiyeleriniz için

Evet çay ağacini arada ve az kullaniyorum.

Dermarolleri de araştırıp iyice bakacağim.

Kesinlikle öyle belkide bu kadar takıntılı biri olmasaydim stresi de engellerdim ama maalesef mümkün olmuyor..

Su cildin doğal nemlendiricidir nasıl kuruttu cildinizi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…