• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktımm...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar. Benim yıllardır sivilce sorunum var. 3 4 yıl önce roaccutane kullandım eskiye göre çok iyi oldu cildim ama hala küçük kırmızı sivilceler çıkıyor, hiçbir zaman pürüzsüz bebek gibi bir cildim olmadi. Doktora da gittim hormon problemim de yok. Cildime gayet iyi de bakıyorum ama yok geçmiyor. Aa bu arada tabiki de sivilce izleri de dolu var cildimde. Yani özet olarak şunu soracağım benim gibi olan var mı? Galiba ömür boyu sivilceli dolaşacağım..😕
Merhaba ben tam olarak sizin gibiyim roaccutane da kullandim ama o ilac 7 yıl sonra kusuyor malesef unide kilo aldim ve evlendikten sonra 3 düsukten sonra iyice aldim ve sivilcelerim daha da artti dermapen hyfacial ya yüzüme yaptirmadigim işlem kalmadi ama dermapen biraz işe yaradi cildimi pandemiden önce 2 ayda bir hydrafacial cilt bakimi lazer yaptiriyodum bi de günes lekelerim cikti sonra diyetisyene başladim ve 18 kilo verdim sivilcelerim sadece regl döneminde cikmaya basladi artik ama polikistikover oldugumu ögrendim ve artik sanirim bu bende sivilce yapiyor dedim biraktim ama şunu size oneririm shisedio markasi waso serisiyle baslayin ve günes kremini kullanin ben yillardir ancak bununlatoparladim yüzümü malesef yine regl de cikiyor ama eskisi kadar kistli degil su siralar ruşur taşi diye bisey kullanmaya basladim umarim lekelerime iyi gelir

Merhaba arkadaşlar. Benim yıllardır sivilce sorunum var. 3 4 yıl önce roaccutane kullandım eskiye göre çok iyi oldu cildim ama hala küçük kırmızı sivilceler çıkıyor, hiçbir zaman pürüzsüz bebek gibi bir cildim olmadi. Doktora da gittim hormon problemim de yok. Cildime gayet iyi de bakıyorum ama yok geçmiyor. Aa bu arada tabiki de sivilce izleri de dolu var cildimde. Yani özet olarak şunu soracağım benim gibi olan var mı? Galiba ömür boyu sivilceli dolaşacağım..😕
Bu arada sudocrem mucizevi buluşum sivilcelere surunce kuruyor bebek pisik kremidir kendisi

Merhaba, bence iyi bir doktora gitmelisiniz. Benimde hormon bozukluğum yok şuan her şey yolunda. Pco falanda yok. Beslenmeme de çok dikkat ederim. Ama araştırdı doktorum IgE çok yüksekmiş. Bağışıklık kuvvetli değilmiş yani. Şimdi vitaminler kullanıyorum. Ve gerçekten faydasını görmeye başladım. Cildime uygun temizleyici tonik ve maske hazırlattı eczaneye. Yani bu işin ehline denk gelmek lazım. Evde kendi yöntemlerimizle kurtulmak mümkün değil.

O ilacı nasıl veriyo doktorlar acaba? Yıllar önce arkadaşıma sağlığıyla alakalı büyük sorunlara yol açabileceğinin uyarısını yaparak zor zoraki verdi kız da tutturdu sonra sivilceleri azaldı hatta bitti ama karaciğer problemi çıktı ortaya bu ilaç yüzünden ve hala çekiyo, güzellikten daha önemli bişey varsa onda sağlık olmalı.

Dalin denedin mi bana iyi geliyor ara ara kullanıyorum

Yüzünüzü yikadiginiz suya elma sirkesi veya adaçayı çayı veya kekik çayı katip öyle deneyebilirsiniz... üçü de antibakteriyel özelliği var..

Tuzlu ve karbonatlı su da öyle...deneyebilirsiniz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X