• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktımm...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uğraşmayi bırakamiyorum herkes bırak diyor ama elimde değil. Bu arada evet bol su içmeye çalışıyorum ama malesef hep olmuyor.
Bende senin gibiydim.yuzum sivilce doluydu ve hep ugrasirdim birakamazdim.hamile kalinca mecbur biraktim kremleri urunleri vs.ve yuzumde hic sivilce kalmadi.gercekten yuzunle ugrasmayi birakmalisin canim ;)

Bende senin gibiydim.yuzum sivilce doluydu ve hep ugrasirdim birakamazdim.hamile kalinca mecbur biraktim kremleri urunleri vs.ve yuzumde hic sivilce kalmadi.gercekten yuzunle ugrasmayi birakmalisin canim :KK66:
Peki izleriniz de var mıydı onlar ne durumdaydi?

Bende sizin gibiyim yani bir ürünü kullanıp yüzümün durumuna göre devam ediyorum o ürüne. Ve evet her duyduğumu denemeyi 2 3 yıl önce bıraktım ve dediginiz gibi temizleme tonikleme nemlendirme vb gibi belirli adımları yapıyorum. Teşekkür ederim uzun yaziniz için.
Bu arada sivilceleri ve bi dolu izleri takmamaya çalışsam da zor oluyor beceremiyorum galiba

Kusursuz insan yok. boşver. :) Bende de var biraz iz. Ne yapayım yani? Önemli olan akıl, mantık, yaşam kalitesi, mutlu yaşamak benim için... suratımda sivilce varmış, iz varmış, geçiniz. Kim takar. :)

Ben şu ürünleri beğenerek kullanıyorum. Belki fikir olur:

La Roche Posay temizleme jeli (masmavi bir kabı var). Effaclar serisinden sanırım. Çok memnunum.
La roche posay effaclar tonik
Bepanthen krem. Sebamed, Cetaphil markalarının nemlendiricilerini de dönüşümlü kullanıyorum.

Son birkaç aydır tonik olarak eczacımızın bana özel hazırladığı bir tonik kullanıyorum. Sivilce geçiren, önleyen bir karışım hazırladı. İçinde alkol, su ve antibiyotik var. O da iyi geldi. Ama alkol cildi kurutur, bi o yan etkisi var işte.

Ben değilim ama ablam aynı durumda o da zamanında o ilaçtan kullandi tertemiz oldu yine çıkıyor ve siyah siyah leke kaliyor vucuduna gore yüzü iki ton koyu lekeler yüzünden
Altin igne tedavisi görüyor bu gun son seansina gitti ama yine sonuc yok
Çünkü cigerlerden geliyor kendisi arastirdi buldu yedigi yiyeceklerle alakali yumurta,domates, cikolata, acı ve bunun gibi birçok besin etken ve bunlarin çoğu günlük hayattan çıkarilamayacak besinler.. bununla ilgili arastirmalara bakabilrisiniz ve ablam da cok üzülüyor cok kafasina takiyor ve bende cok üzülüyorum ama elimden bisey gelmiyor:KK43:

Kusursuz insan yok. boşver. :) Bende de var biraz iz. Ne yapayım yani? Önemli olan akıl, mantık, yaşam kalitesi, mutlu yaşamak benim için... suratımda sivilce varmış, iz varmış, geçiniz. Kim takar. :)

Ben şu ürünleri beğenerek kullanıyorum. Belki fikir olur:

La Roche Posay temizleme jeli (masmavi bir kabı var). Effaclar serisinden sanırım. Çok memnunum.
La roche posay effaclar tonik
Bepanthen krem. Sebamed, Cetaphil markalarının nemlendiricilerini de dönüşümlü kullanıyorum.

Son birkaç aydır tonik olarak eczacımızın bana özel hazırladığı bir tonik kullanıyorum. Sivilce geçiren, önleyen bir karışım hazırladı. İçinde alkol, su ve antibiyotik var. O da iyi geldi. Ama alkol cildi kurutur, bi o yan etkisi var işte.
Ben zaten effaclar jeli kullanıyordum ama şuan lekeler için krem kullanıyorum bu yüzden hassas ciltler için olan jele geçtim.

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz ve güzel düşünceleriniz için :KK68:

Ben değilim ama ablam aynı durumda o da zamanında o ilaçtan kullandi tertemiz oldu yine çıkıyor ve siyah siyah leke kaliyor vucuduna gore yüzü iki ton koyu lekeler yüzünden
Altin igne tedavisi görüyor bu gun son seansina gitti ama yine sonuc yok
Çünkü cigerlerden geliyor kendisi arastirdi buldu yedigi yiyeceklerle alakali yumurta,domates, cikolata, acı ve bunun gibi birçok besin etken ve bunlarin çoğu günlük hayattan çıkarilamayacak besinler.. bununla ilgili arastirmalara bakabilrisiniz ve ablam da cok üzülüyor cok kafasina takiyor ve bende cok üzülüyorum ama elimden bisey gelmiyor:KK43:
:cry::KK61: benimde kırmızı izler napcaz bilmiyorum

Öneren olmuş zaten, lrp effaclar serisinin temizleme jelini ben de öneririm.
Benim cildimdeki yağı çok güzel dengeliyor. Sabah uyandığımda ve yatmadan önce kullanıyorum. Yağlanma dengelenince sivilce de azalıyor.
Effaclar serisinin duo+ kremini de kullanıyorum. İnternette olumsuz yorum çok ama ben memnunum.
Sürünce nemlendirmiyor gibi geliyor ama hem nemlendiriyor, cilt esnek kalıyor hem yağlanmayı engelliyor.

Ben ergenlik bittikten sonra sivilce problemi yaşadım. İlaçlar yardımcı oldu ama kırmızı izlerim var. Beyaz tenli olduğum için bazen çok silikleşiyor bazen çok belirgin oluyorlar. Kafama takmıyorum. Taktıkça daha çok sivilce çıkıyor bence.
Ten makyajını da çok nadir, özel günlerde yaparım çünkü hemen etkileniyor cildim.

Bir temizlik rutininiz olsun. Fondöten, kapatıcı vs çok fazla kozmetik ürün kullanmayın.
Mutlaka yağlandırmayan bir nemlendirici kullanın. Kuru ciltlere göre daha fazla ihtiyacınız var buna. Cildi kendi yağına bırakmayın yani.
Kafanıza da takmayın. Kimsenin cildi kusursuz değil.

Ben ne denediysem etki etmemisti ama hamilelikte deri degistirdim galiba😁
Butun o sivilce ve izlerinden kurtuldum...simdi regl dönemi bazen 1 veya 2 ya cikiyor ya cikmiyor
Ne güzel sevindim yukarıda bir arkadas daha bu örneği vermiş.:KK16: O zaman yıllarım var daha desenize:oha::halay:

Öneren olmuş zaten, lrp effaclar serisinin temizleme jelini ben de öneririm.
Benim cildimdeki yağı çok güzel dengeliyor. Sabah uyandığımda ve yatmadan önce kullanıyorum. Yağlanma dengelenince sivilce de azalıyor.
Effaclar serisinin duo+ kremini de kullanıyorum. İnternette olumsuz yorum çok ama ben memnunum.
Sürünce nemlendirmiyor gibi geliyor ama hem nemlendiriyor, cilt esnek kalıyor hem yağlanmayı engelliyor.

Ben ergenlik bittikten sonra sivilce problemi yaşadım. İlaçlar yardımcı oldu ama kırmızı izlerim var. Beyaz tenli olduğum için bazen çok silikleşiyor bazen çok belirgin oluyorlar. Kafama takmıyorum. Taktıkça daha çok sivilce çıkıyor bence.
Ten makyajını da çok nadir, özel günlerde yaparım çünkü hemen etkileniyor cildim.

Bir temizlik rutininiz olsun. Fondöten, kapatıcı vs çok fazla kozmetik ürün kullanmayın.
Mutlaka yağlandırmayan bir nemlendirici kullanın. Kuru ciltlere göre daha fazla ihtiyacınız var buna. Cildi kendi yağına bırakmayın yani.
Kafanıza da takmayın. Kimsenin cildi kusursuz değil.
Teşekkür ederim ben de kullanıyordum ama kuruluktan dolayı başka jele geçtim. Effaclar duodan da pek memnun kalmadım açıkçası zaten şuan da acnelyse kullanıyorum. Ve evet nemlendiricimi de hep kullanırım ama sonuç yine bu ☺ Herkesin dediği gibi takmamayi öğrenmem gerekecek

Kadın doğuma gittim hormon bozukluğum ya da pcos yokmuş

O zaman bir öneri clindoxyl jel kullanmadıysan düzenli kullanmanı öneririm doktoruna danışarak tabiki pcosuma rağmen biraz yüzüme bakılır hale getirmişti ayrıca alerjik bir tenim var ona rağmen iyi gelmişti.

O zaman bir öneri clindoxyl jel kullanmadıysan düzenli kullanmanı öneririm doktoruna danışarak tabiki pcosuma rağmen biraz yüzüme bakılır hale getirmişti ayrıca alerjik bir tenim var ona rağmen iyi gelmişti.
Kullanmadim ama suan başka bir krem kullanıyorum teşekkür ederim yine de öneri için ☺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X